ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دیتابیس SQL و LINQ در Visual Studio

MERLIN_BOZORG
05-12-2013, 02:44
سلام
خسته نباشد
دوستان من یک برنامه نوشتم که با استفاده از LINQ اطلاعات رو از SQL میگیره و در DataGridView نشون میده همینطور اطلاعات رو میشه به جدول اضافه و کم و آپدیت کرد
حالا مشکل اینجاست که تا وقتی برنامه اجرا هست مشکلی نیست اما وقتی برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم اصلا اطلاعات جدید به SQL اعمال نشده یعنی انگار جدول ریست شده به همون حالتی که اول بوده (این اتفاق زمانی میوفته پروژه رو با Visual Studio ران میکنم) اما وقتی میرم از پوشه ی bin فایل exe رو ران میکنم مشکلی نیست یعنی هم میشه insert کرد هم update و هم delete و فایل exe رو که باز و بسته میکنم همچنان اطلاعات اعمال شدن
اما دوباره به محض ران کردن پروژه در visual studio اطلاعات ریست میشه یعنی همون اطلاعاتی باقی میمونه که دستی توی Sql وارد کردم
به نظرتون مشکل از کجای visual studio هست کل سورسای برنامرو زیرو رو کردم هیچ مشکلی دستوری وجود نداره

MERLIN_BOZORG
06-12-2013, 01:05
یعنی سوالم انقدر تخصصی بود که کسی جواب نداده؟؟؟

خودم مشکل رو پیدا کردم میگم که تاپیک بی جواب نمونه واسه دوستانی که به همین مشکل بر خوردن

وقتی پروژه رو با ویژوال استادیو ران میکنم میاد یک نمونه جدید از دیتا بیس اصلی که داخل فولدر AppDate سولوشن برنامه قرار داده بودم ایجاد میکنه و اونو کنار exe قرار میده و برنامه از دیتابیس کنار فایل exe استفاده میکنه واسه همین هر بار که با ویژوال استادیو برنامه رو اجرا میکنم هی این کارو میکنه (همون پیغامی که هنگام ایجاد دیتابیس بهتون میگه که با هر بار اجرا میاد کپی میکنه دیتا بیس رو و من اشتباها yes رو زدم) اما وقتی فایل exe رو از فولدر bin اجرا میکنم دیگه چیزی کپی نمیشه چون دیتابیس کنارشه
در واقع مشکل از ویژوال استادیو هست (نباید موقع گفتن اون پیغام هنگام ایجاد دیتا بیس Yes بزنید)