PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بیرون اومدن از بازی (کمک فوریییی)

big zeus
04-12-2013, 20:25
سلام دوستان من دوتا سیستم کرفتم کاملا مثله هم بازیه call of ghosts رو جفتشون نصب کردم تو یکی کاملا بدونه مشکل اجرا میشه ولی تو اون یکی بعد یکی دو مرحله بازی کردن میپره بیرون کلافم کرده لطفا راهنمایی کنید

EXTREME
04-12-2013, 22:24
سلام دوستان من دوتا سیستم کرفتم کاملا مثله هم بازیه call of ghosts رو جفتشون نصب کردم تو یکی کاملا بدونه مشکل اجرا میشه ولی تو اون یکی بعد یکی دو مرحله بازی کردن میپره بیرون کلافم کرده لطفا راهنمایی کنید

چک کنید اون سیستم ویندوزش سالم باشه و ویروسی نباشه درایور گرافیکش رو هم آپدیت کنید
درست نشد دمای قطعات رو بررسی کنید در آخر باید رم و پاور سیستم بررسی بشه
علت دیگر کرش کردن از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو است بایوس مین رو هم دیفالت کنید
با یک کرک دیگه هم تست کنید

absineh
05-12-2013, 11:58
رم سیستم شما باید بالای 4 گیگ باشد که بازی مذکور مشکلی نداشته باشد دیگر اینکه آخرین ورژن داریورگرافیک را نصب کنیدوببینید تمام فایل هایی که توی ساپورت هست نصب کردید مخصوصا کرک را چک کنید که جدید باشه ومشکلی نداشته باشد .

EXTREME
05-12-2013, 13:08
رم سیستم شما باید بالای 4 گیگ باشد که بازی مذکور مشکلی نداشته باشد دیگر اینکه آخرین ورژن داریورگرافیک را نصب کنیدوببینید تمام فایل هایی که توی ساپورت هست نصب کردید مخصوصا کرک را چک کنید که جدید باشه ومشکلی نداشته باشد .

سیستم ها کاملا مثل هم هستند و اون سیستم مشکلی در اجرای اون بازی ندارد

big zeus
05-12-2013, 22:22
چک کنید اون سیستم ویندوزش سالم باشه و ویروسی نباشه درایور گرافیکش رو هم آپدیت کنید
درست نشد دمای قطعات رو بررسی کنید در آخر باید رم و پاور سیستم بررسی بشه
علت دیگر کرش کردن از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو است بایوس مین رو هم دیفالت کنید
با یک کرک دیگه هم تست کنید
دوسته عزیز پاوره 630 ترمال تک نیز تست کردم نشد دیفالتم کردم نشد :n28:

TREASURES
06-12-2013, 15:34
دوسته عزیز پاوره 630 ترمال تک نیز تست کردم نشد دیفالتم کردم نشد :n28:
بقیه مواردی که مهرداد گفت رو هم چک کنید مثل ویندوز و دمای قطعات و....