ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتان راجع سونیLED 3D 46W904A

mahdi423
04-12-2013, 19:38
باسلام
نظرتان رادرمورد این مدل بیان کنید باتشکر

mosicr77
04-12-2013, 23:11
باسلام
نظرتان رادرمورد این مدل بیان کنید باتشکر
فوق العادس این تلویزیون و محشره
کیفیت تصویرش از سامسونگ f8000 هم بهتره

p30ASKER
04-12-2013, 23:14
سونی کیفیتش ساختش توی مانیتور پایین اومده
ال جی بخر

ibox
04-12-2013, 23:34
متاسفانه هرکی نظر شخصی خودش را می ده و هیچ کدام نظر کارشناسی نیست
من هم بین دو مدل 904a سونی f8880 سامسونگ موندم به نتیجه ای نرسیدم
متاسفانه منبع درستی هم برای تصمیم گیری وجود نداره

p30ASKER
04-12-2013, 23:41
دوست عزیز بنده خودم فروشنده قطعه هستم
برای من هیچ سودی نداره شما کدوم رو بخری!
من فقط دارم از روی تجربم میگم
الان در حال حاضر کیفیت و شفافیت ال جی خیلی خوبه عزیز جان

ibox
04-12-2013, 23:54
دوست عزیز بنده خودم فروشنده قطعه هستم
برای من هیچ سودی نداره شما کدوم رو بخری!
من فقط دارم از روی تجربم میگم
الان در حال حاضر کیفیت و شفافیت ال جی خیلی خوبه عزیز جان

بله البته من منظورم شما نبودید به صورت کلی گفتم

mosicr77
05-12-2013, 00:52
متاسفانه هرکی نظر شخصی خودش را می ده و هیچ کدام نظر کارشناسی نیست
من هم بین دو مدل 904a سونی f8880 سامسونگ موندم به نتیجه ای نرسیدم
متاسفانه منبع درستی هم برای تصمیم گیری وجود نداره

دوست عزیز من خودم هر دو این 2 مدل رو مقایسه کردم و در کل از نطر کیفیت خیلی به هم شبیه هستن و ی رنگ هایی سونی و یه رنگ هایی رو سامسونگ بهتر نشون میده ولی با توجه به بحث گارانتی و هزینه ای که میکنید سامسونگ 8880 خریدش معقولانه تره

ibox
05-12-2013, 08:55
دوست عزیز من خودم هر دو این 2 مدل رو مقایسه کردم و در کل از نطر کیفیت خیلی به هم شبیه هستن و ی رنگ هایی سونی و یه رنگ هایی رو سامسونگ بهتر نشون میده ولی با توجه به بحث گارانتی و هزینه ای که میکنید سامسونگ 8880 خریدش معقولانه تره

ممنون دوست من
من حدود 2سال و نیم پیش یه ال سی دی سونی خریدم که زمان خودش گرونترون و جدیدترین بازار بود
الان بعد از این مدت نصف صفحه سیاه شده
شرکت میگه حدود 3 تومن خرج داره
اینکه کمی از سونی دل چرکین شدم
اون زمان که من 4.800 پول سونی دادم با حدود1.900 می شد بالاترین مدل سام را خرید
جالب اینکه سرویس کار سونی که آمد گفت" شما تلوزیون نو هم از سونی بخری عمر پنلش دو سال بیشتر نیست

mosicr77
05-12-2013, 10:43
ممنون دوست من
من حدود 2سال و نیم پیش یه ال سی دی سونی خریدم که زمان خودش گرونترون و جدیدترین بازار بود
الان بعد از این مدت نصف صفحه سیاه شده
شرکت میگه حدود 3 تومن خرج داره
اینکه کمی از سونی دل چرکین شدم
اون زمان که من 4.800 پول سونی دادم با حدود1.900 می شد بالاترین مدل سام را خرید
جالب اینکه سرویس کار سونی که آمد گفت" شما تلوزیون نو هم از سونی بخری عمر پنلش دو سال بیشتر نیست
این قضیه بیشتر واسه سونی های منتاژ چین پیش میاد و میگم که سامسونگ خریدش عاقلانه تره چون تو بازار تقلبیه سونی زیاده
سامسونگ خدماتش بهتره تو ایران و 100% اینو هم باید مد نظر قرار داد اگه روزی مشکلی پیش بیاد واسه وسیله ای مثل tv بتونی راحت تر حلش کنی
در کل واسه ما ایرانیا خرید tv از ال جی و سامسونگ عاقلانه ترین کاره

ibox
05-12-2013, 11:52
این قضیه بیشتر واسه سونی های منتاژ چین پیش میاد و میگم که سامسونگ خریدش عاقلانه تره چون تو بازار تقلبیه سونی زیاده
سامسونگ خدماتش بهتره تو ایران و 100% اینو هم باید مد نظر قرار داد اگه روزی مشکلی پیش بیاد واسه وسیله ای مثل tv بتونی راحت تر حلش کنی

درسته
البته پشت سونی من ساخت ژاپن حک شده
ولی نمی دنم کجا منتاژ شده

ibox
05-12-2013, 11:53

دوست من شما اطلاعاتی در مورد LG47LM9600 دارید؟

behnam84
05-12-2013, 12:56
دوست عزیز من هم بین همین مدل موندم باید بگم 46w904a با گارانتی که گیر نمیاد و خریدش یه جورایی ریسکه اما سامسونگ و ال جی خدمات پس از فروش و گارانتی خوبی دارنند بخصوص ال جی.واقعا انتخاب تلویزیون مناسب کار سختیه و ادم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر گیج میشه اگه قرار باشه بین سامسونگ وال جی یکی رو انتخاب کنم حتما ال جی رو انتخاب میکنم چون تلویزیون های ال جی با دوام تره البته این نظر شخصی منه.حتما سعی کنید تلویزیونی تهیه کنید که گارانتی درست حسابی داشته باشه موفق باشید

ibox
05-12-2013, 12:59
دوست عزیز من هم بین همین مدل موندم باید بگم 46w904a با گارانتی که گیر نمیاد و خریدش یه جورایی ریسکه اما سامسونگ و ال جی خدمات پس از فروش و گارانتی خوبی دارنند بخصوص ال جی.واقعا انتخاب تلویزیون مناسب کار سختیه و ادم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر گیج میشه اگه قرار باشه بین سامسونگ وال جی یکی رو انتخاب کنم حتما ال جی رو انتخاب میکنم چون تلویزیون های ال جی با دوام تره البته این نظر شخصی منه.حتما سعی کنید تلویزیونی تهیه کنید که گارانتی درست حسابی داشته باشه موفق باشید

مگه تلوزیون هایی که از نمایندگی های سونی می خرید
گارانتی بازرگانی ایران را نداره؟

behnam84
05-12-2013, 13:14
توی تبریز نمایندگی گفت گارانتی نداره البته مدل هایی که من پرسیدم گارانتی نداشت فکر کنم مدل هایی که خودشون منتاژ میکنند گارانتی داره! مدل های سونی 50w700و 46w904 گارانتی نداشت البته تو تبریز اینجوری بود شا ید به خاطر تحریم ها تولید تلویزیون های خودشون کم شده و چون اینجا نزدیک بانه است رفتند مدل های 2013 رو اوردنند بدون گارانتی میفروشند

mosicr77
05-12-2013, 14:03
به نظر من همونقدر که کیفیت تصویر مهمه گارانتی و خدمات هم مهمه چون دارید زیاد هزینه میکنید میگم
سامسونگ یا ال جی عاقلانه ترین انتخاب tv هستن تو ایران چون خدمات و ساپورت بهتری دارن

behnam84
05-12-2013, 21:04
به نظر من همونقدر که کیفیت تصویر مهمه گارانتی و خدمات هم مهمه چون دارید زیاد هزینه میکنید میگم
سامسونگ یا ال جی عاقلانه ترین انتخاب tv هستن تو ایران چون خدمات و ساپورت بهتری دارن
بله کاملا موافقم با این گرونی ادم تلویزیون میخره بعد هم اگه خراب بشه و گارانتی درست حسابی نداشته باشه دیگه هیچی رسما بدبخت میشه