مشاهده نسخه کامل
: برنامه ای برای پسوورد گذاری روی نرم افزار ها!
chovalier
21-08-2006, 17:59
بـــــــــه نـــــــــام خـــــــــدا
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه این هم از برنامه ی Password Door v8.2.11
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک:
اگه کرکها کار نکردند بگید!
ممنون
منتظر نظراتتون هستم
chovalier
21-08-2006, 18:01
ضمنا حجمش 668kb هست
nightmare
21-08-2006, 18:18
ممنون دوست من . درست كرك شد اما من روي برنامه ماشين حساب پسورد قرار دادم كار نكرد. بعد رفتم توي آپشن دیدم باید برنامه اکتیو بشه و این کارو که کردم ارور داد و برنامه بسته شد. البته فکر می کنم ریسترت می خواد که من الان نمی تونم این کارو بکنم. به هر حال ممنون.
تا بعد....
chovalier
21-08-2006, 21:17
ممنون دوست من . درست كرك شد اما من روي برنامه ماشين حساب پسورد قرار دادم كار نكرد. بعد رفتم توي آپشن دیدم باید برنامه اکتیو بشه و این کارو که کردم ارور داد و برنامه بسته شد. البته فکر می کنم ریسترت می خواد که من الان نمی تونم این کارو بکنم. به هر حال ممنون.
تا بعد....
سلام عزیــــــــــــزم
ممنون که نظر دادی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قابل شما رو هم نداره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره احتمالا شما ریستارت کن درست می شه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من هنوز فرصت نکردم بریزم کارای فروم ریختن رو سرم و مگه امونم می دن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اون دوستانی که نمی خوان از راه کرک برن من Name , و Serial Nomber اونو دارم اگه کسی خواست بگه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
22-08-2006, 00:49
سلام اینم از توضیحات اضافی:
توضیحات اضافی:
با استفاده از اين برنامه روي نرمافزارهاي نصب شده بر روي سيستمتان پسورد گذاري کنيد تا مانع از اجراي آنها توسط اشخاص ديگر شويد.
Unforgiven
10-12-2008, 21:25
Password Door v8.4.2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.