مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ با سرعت بالا و کیفیت خوب و با دوام
سلام دوستان میخوام یه لپ تاپ بخرم کیفیت خوبی داشته باشه با دوام باشه... گیم بازی نمیکنم و فقط نت گردی میکنم و فیلم میبینم و چند تا نرم افزار نصب میکنم... از لپ تاپم میخوام زیاد کار بکشم مثلاً 10 ساعت باز باشه نت گردی کنم و فیلم ببینم و دانلود کنم... کیفیت صفحه نمایش واسم مهمه بزرگ و با کیفیت باشه... فول اچ دی هم که باشه بهتره... سرعت خوبی داشته باشه هنگ نکنه اصلاً باتری خوب نگه داره و در آخر قیمتشم مناسب باشه چه برندی و مدلی رو صلاح میدونین؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین
از دوستان کسی نبود راهنمائی کنه؟
Xerxes-I
04-12-2013, 21:26
اصلی ترین نکته رو نگفتید که :) محدوده بودجه تون چقدره؟
یکی الی دو تومان چی صلاحی میدونین؟ همه میگن سونی بخرم ولی سونی قیمتش بالاست منم نه اهل گیم هستم و نه برنامه های سنگین... فقط هنگ نکنه و سرعتش زیاد باشه و کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهمه و بزرگ باشه و با دوام باشه
Xerxes-I
04-12-2013, 22:30
لپ تاپ که تو این محدوده زیاده من در مورد لپ تاپ های لنوو تحقیق کردم فکر کنم z510 با پردازنده core i5 برای شما مناسب باشه.علاوه بر بهبود معتادار در صفحه نمایش نسبت به z500 ،پردازنده نسل جدید هاسول هم داره با 6 گیگ رم و2 گیگ گرافیک 740 جی فورس.بدنه اش همون بدنه Z500 هست و میشه گفت لپ تاپ زیبایی هم هست.در 2 روزولوشن اچ دی و فول اچ دی عرضه شده مزیت دیگه اش صفخه نمایش ماتش هست که تو محیط خارجی نور رو انعکاس نمیده و بنابراین کارکردن باهاش راحته.رنگ هاشم مختلفه.نوک مدادی،سفید و قهوه ای
متاسفانه چون این سری جدید هست هنوز به طور گسترده وارد نشده و باید یکمی صبر کنید.بعضی سایت ها همین الان قیمتش رو 2300 زدند ولی تهران اپه بتونید پیدا کنید حدود 2250 باید باشه تا یه ماه دیگه فکر کنم 100-150 تومنی هم پایین بیاد
دوستان نظرتون در مورده acer v3 فول اچ چیه؟ lenovo میگن سری جی از مدل های دیگه بهتره...
راستی دوستان سی پی یو i3 داریم 3 مگ کش و i7 هم داریم 3 مگ کش اینا چه فرقی باهم دارن...
Xerxes-I
05-12-2013, 04:26
ببینید core i3 ها پردازنده های ۲ هسته ای هستند و core i7 ها پردازنده های ۴ هسته ای هستند که با پشتیبانی از فناوری هایپر تیریدینگ هر هسته قابلیت انجام 2 محاسبه هم زمان رو داره.یعنی به طور هم زمان ۸ محاسبه.کش هم مثل یک حافظه داخلی برای سی پی یو میمونه به این ترتیب که دستورهای بعدی که قراره پردازش بشند توی این حافظه آورده میشوند و آماده میشند.هرچه کش بالاتر باشه کارایی سی پی یو بهتر میشه.
hamidcivil
05-12-2013, 13:30
Xerxes-Iz510 نسبت به E531, HP 4540 چه برتری های داره ؟مشکل جدا نشدن باتری ش مانند Z500حل شده یا نه؟
Highbury
05-12-2013, 16:52
1تا 2 تومان محدوده وسیعی است که میشود 20 مدل را اینجا گذاشت
پیشنهادم
lenovo B590
lenovo g580
hp 4540
با کانفیگهای مختلف از 1300 تا 2 تومان
Xerxes-I
06-12-2013, 00:42
Xerxes-Iz510 نسبت به E531, HP 4540 چه برتری های داره ؟مشکل جدا نشدن باتری ش مانند Z500حل شده یا نه؟
در مورد اچ پی نمیدونم اما در مورد e531 بگم کهz510 از نسل چهارم پردازنده ها یعنی پردازنده های هاسول استفاده میکنه اما در e531 از پردازنده های ivy bridge استفاده شده که نسل سوم پردازنده ها هستند.جفتشون در دو رزولوشن اچ دی و فول اچ دی عرضه شدند.z510 زیباتر و ظریف تر طراحی تر شده اما e531 مقاومتر هست و سیستم کولینگ بهتری داره.سیستم صوتی z510 هم بهتره.در ضمن باتری استفاده شده در z510 مانند z500 همون نسل باتری های جدیدی هست که در تبلت ها و گوشی های هوشمند استفاده شده.طبق استاندارد این باتری ها نباید قابلیت تعویض توسط کاربر رو داشته باشند و باید با رعایت نکات خاصی تعویض بشند.بنابراین جدا نشدن باتری اساسا یک مشکل نیست.اگر باتری تون خراب بشه تعمیرگاه میتونه دستگاهتون رو باز کنه و باتری رو تعویض کنه.
1تا 2 تومان محدوده وسیعی است که میشود 20 مدل را اینجا گذاشت
پیشنهادم
lenovo B590
lenovo g580
hp 4540
با کانفیگهای مختلف از 1300 تا 2 تومان
ممنون از راهنمائیتون انتظاراتم رو گفتم
کدوم برند خوبه و خرابی نداره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.