مشاهده نسخه کامل
: | بـا جــام جـهــانــی |
sasan.69
06-05-2014, 17:48
فک نکنم به انگلیسی باشه ولی تا دلت بخاد لهستانی و فرانسه و ا این کشورا هست ولی قرار w2 -16 فک کنم انگلیسی باشه مخصوص جام جهانی max sat پیکج ولی با سیسیکم قابل دریافته
مرسی دوست عزیز..یوتل3 هم دارم اما خب گزارش انگلیسی خیلی بهتره
Sh-Meteor
06-05-2014, 17:50
پوستر شهر های میزبان جام جهانی 2014
1) بلو هوریزونته 2) برازیلیا 3) کویابا 4) کوریتیبا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) فورتالزا 6) مانائوس 7) ناتال 8) پورتو آلگره
9) رسیف 10) ریودوژانیرو 11) سالوادور 12) سائوپائولو
ترکیب 23 نفره برزیل برای جام جهانی 2014
Goalkeepers
Jefferson - Botafogo
Julio Cesar - Toronto FC
Victor - Atletico MG
Defenders
Dante - Bayern Munich
David Luiz - Chelsea
Henrique - Napoli
Thiago Silva - PSG
Dani Alves - Barcelona
Maicon - Roma
Marcelo - Real Madrid
Maxwell - PSG
Midfielders
Fernandinho - Manchester City
Hernanes - Inter
Luiz Gustavo - Wolfsburg
Oscar - Chelsea
Paulinho - Tottenham Hotspur
Ramires - Chelsea
Willian - Chelsea
Forwards
Bernard - Shakhtar Donetsk
Fred - Fluminense
Hulk - Zenit
Jo - Atletico MG
Neymar - Barcelona
دعوت نشده ها
کاکا
روبینیو
لوکاس مورا
فیلیپه لوئیس
میراندا
فیلیپه کوتینیو
رافینیا
خیلی حیف شد کاکا در ترکیب برزیل برای بازیهای جام جهانی نیست:n03:
malkemid
08-05-2014, 08:36
اتفاقا خیلی هم خوب شد... عوضش دعوت نکردن لوکاس مورا و تا حدودی فلیپه لوییز میتونه گرون تموم شه برای برزیل.
Mohammad Yek110
08-05-2014, 10:39
حداقل کوتینیو باید دعوت میشد :|
لژیونر های برزیل از بوسنی کمتره :27: :دی
Sepehr SS
08-05-2014, 12:05
انتخاب Maxwell به جای Felipe Luis هم خنده داره. فیلیپه لوییس از مارسلو هم بهتره، اصلا باید فیکس باشه، همینطور میراندا که امسال عالی بوده.
اسکولاری جوان 22 ساله، نیمار را که هواداران امید زیادی به او بسته اند به عنوان مهاجم تیم در لیست 23 نفری تیم ملی برزیل خود آورده است و اعلام کرده است که سزار نیز دروازه بان شماره یک اوست.
او گفت:" می دانیم که همه با تمام این نام ها موافق نخواهند بود، طبیعی است.
"اما حالا 23 بازیکن را داریم، مایلیم از هواداران بخواهیم از همه آنها حمایت کنند تا به همراه هم بر هدف بردن جام جهانی تمرکز کنیم."
تیم انتخابی او ترکیبی از با تجربه ها و تازه واردان است و اسکولاری تاکید می کند کمی تجربه ملی مانعی برای عملکرد تیم برزیل نخواهد بود.
"فکر نمی کنم کم تجربگی در جام جهانی، نقش بزرگی را ایفا کند. بازیکنان ما در لیگ های خود در اروپا تجربه کسب کرده اند و فکر نمی کنم چندان تحت تاثیر قرار بگیرند، هر چند در برخی از موقعیت های جام جهانی، تجربه داشتن اهمیت زیادی دارد.
"به بازیکنانم اعتماد کامل دارم."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
وین رونی
08-05-2014, 13:58
این سایته گذاشته برای دانلود...
فقط قبل از دانلود باید تو سایت عضو بشی، اگه خواستی عضو شو و دانلود کن...
آدرس صفحه برای دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی...
اگه عضو شدی و گرفتی بزارش همینجا...
ممنون!!!
بفرمائید اینم فایل اکسلی که اون سایت گذاشته بود:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وین رونی
08-05-2014, 14:04
خیلی امیدوار بودم بازی چند نفری رو تو آخرین جام جهانیشون ببینم.رونالدینیو،توتی،کاک و توز که البته این آخری فکر کنم بازم وقت داره برای جام جهانی بعدی
نمی دونم دقیقاً سیستم بازی برزیل چگونه است.حمله از وسط زمین یا از کناره ها.هافبک توپ پخش کنشون کیه؟به نظرم رونالدینیو می تونست کمکشون کنه
راستی ببخشید که دوتا پست پشت هم دادم حواسم نبود
amirmz12
08-05-2014, 14:47
باید ببینیم برزیلو تو جام جهانی.تیمه باحالی داره
REZAHOSEYNGANI
08-05-2014, 17:48
لیست نهایی تیم ملی آلمان برای حضور در جام جهانی.
دروازه:
مانوئل نویر(بایرن مونیخ)، رومن وایدن فلر(بوروسیا دورتموند)، ران روبرت زیلر(هانوفر)
خط دفاع:
متس هوملس(بوروسیا دورتموند)، ژروم بوآتنگ(بایرن مونیخ)، فیلیپ لام(بایرن مونیخ)، پرمرتساکر(آرسنال)، کوین گروس کروتز(بوروسیا دورتموند)، مارسل اشملزر(بوروسیا دورتموند)، اریک دورم(بوروسیا دورتموند)، شکودران موستافی(سمپدوریا)، بندیکت هوودس(شالکه)، مارسل یانسن(هامبورگ).
خط هافبک:
باستین شواین اشتایگر(بایرن مونیخ)، تونی کروس(بایرن مونیخ)، ماریو گوتسه(بایرن مونیخ)، توماس مولر(بایرن مونیخ)، مارکو رویس(بوروسیا دورتموند)، مسوت اوزیل(آرسنال)، لوکاس پودولسکی(آرسنال)، آندره شورله، یولیان درکسلر(شالکه)، سامی خدیرا(رئال مادرید)، مکس مایر(شالکه)، لارس بندر(بایرلورکوزن)، ماتیاس گینتر(فرایبورگ)، لئون گروتسکا(شالکه) ، آندره هان(آگسبورگ).
خط حمله:
میروسلاو کلوزه(لاتزیو)، کوین فولاند (هوفنهایم)
وین رونی
08-05-2014, 18:35
آلمان غیر از خط حمله واقعاً تیم پرمهره ای هست و بسیار بازیکنان خطرناکی داره
تیم شبکه BBC برای پوشش رقابت های جام جهانی 2014 :
آلمان غیر از خط حمله واقعاً تیم پرمهره ای هست و بسیار بازیکنان خطرناکی داره
شاید تو نگاه اول به نظر بیاد که حرف شما درست باشه اما واقعیت چیز دیگه ایه!
با اینی که کلوزه بازیکن پابه سن گذاشته ایه اما هنوز هم خصلت های جوونیاش رو حفظ کرده.
اون مهاجمیه که کمتر موقعیت از دست میده و معمولا از هر دوتا یکیش رو گل میکنه درست برعکس گومز(دعوت نشده فعلا!!)که از هر 4تا شاید یکیش رو میزد توی گل.
جام جهانی 2002به این ور آلمان هیچ وقت همچین خط هافبک قدرتمندی در اختیار نداشت.(زمان حضور کلوزه توی تیم)داشتن این همه سوپر استار تکنیکی یعنی خلق موقعیت های فراوان برای مهاجم.
چیزی که ما توی یورو2012شاهدش بودیم اما مهاجم فیکس اون روزهای آلمان(گومز) خوب کار نکرد و نتونست اونجور که باید جواب اعتماد لوو رو بده.
اما الان اگه اتفاق خاصی رخ نده اون فرصت طلایی رو دراختیار داره تا با افتخار جام جهانی رو تموم کنه.
شاید این حرف رو دوستان به حساب تعصب من بزارن اما من مطمئنم "این آخرین جام جهانی کلوزه خاطره انگیزترین جام برای اون از نظر گلزنی خواهد شد"
پ ن:ما قهرمانیم
وین رونی
08-05-2014, 21:15
خوب اگه کلوزه مصدوم یا محروم بشه چی؟احتمالاً از پودولسکی یا گوتسه استفاده بشه چون فولاند رو من خیلی روش شناخت ندارم
خوب اگه کلوزه مصدوم یا محروم بشه چی؟احتمالاً از پودولسکی یا گوتسه استفاده بشه چون فولاند رو من خیلی روش شناخت ندارم
21ساله هستش.
تیم فعلی هوفنهایم فکر کنم 8تا گل هم زده برای تیمش و 5تا پاس گل داده.توی تیم ملی آلمان هم تا الان4تا گل زده داره ایشون(امید البته)
جوون و کاملا میشه گفت بی تجربه در عرصه ملی! اما فیزیک خوب و انرژی بالایی داره.
Sepehr SS
08-05-2014, 21:53
اولا که این لیست آلمان، سی نفره هستش و هفت نفر دیگه هم از بینشون حذف میشن. بعدشم من نمیدونم چرا یواخیم لو هیچوقت به اشتفان کیسلینگ لورکوزن فرصت نداد، بهترین گلزن آلمانی بوندس لیگاست بیچاره.
Sepehr SS
08-05-2014, 22:00
خیلی امیدوار بودم بازی چند نفری رو تو آخرین جام جهانیشون ببینم.رونالدینیو،توتی،کاک و توز که البته این آخری فکر کنم بازم وقت داره برای جام جهانی بعدی
نمی دونم دقیقاً سیستم بازی برزیل چگونه است.حمله از وسط زمین یا از کناره ها.هافبک توپ پخش کنشون کیه؟به نظرم رونالدینیو می تونست کمکشون کنه
اسکولاری، دو تا هافبک دفاعی استفاده میکنه که لوییز گوستاوو و پائولینیو هستن، جلوشون هم اسکار رو میزاره که در واقع بازی ساز و توپ پخش کن تیمه که البته اگه با همین فرم چند ماهه اخیرش تو چلسی بخواد بازی کنه که اوضاع برزیل خیلی بد میشه چون واقعا اسکار تو این چند ماهه خیلی افت کرده. هالک و نیمار رو وینگر میزاره و احتمالا فرد رو مهاجم نوک.
hojjatinho
08-05-2014, 22:45
البته طبیعتا با توجه به تاکتیک لو دو مهاجم کافی هست ضمن اینکه از ماریو گوتسه و پولدی و حتی شورله می تونه در صورت نیاز استفاده کنه .
کلوزه هم که فوق العاده با تجربه است و نشون داده در جام جهانی دروازه حریفان رو خوب میشناسه .
نکته کلیدی و برگ برنده تیم خط هافبک و بازیکن های موجود در این منطقه هست که دست لو رو کاملا باز می گذاره . امیدوارم مثل یورو و بازی با یونان از تنوع تاکتیکی که می تونه داشته باشه به خوبی استفاده کنه و نه مثل بازی با ایتالیا با ترکیبی عجیب و انتقاد امیز عملا شانس برد رو از خودش بگیره .
+
مجله ورلد ساکر ویژه نامه جام جهانی خودش رو منتشر کرده ... نسخه پی دی اف رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونید دانلود کنید ...
بررسی خوبی رو تیمها و بازیکنانشون داشته ...
شانس صعود و قهرمانی رو برای تیم المان به ترتیب 4/7 و 2/11 و برای تیم ملی به ترتیب 1/10 و 1/750 پیش بینی کرده .
یک پیشنهاد : خوندن این مجله ها و ویژه نامه ها قبل از جام جهانی خیلی لذت بخشه .. دوستان اگه امکانش رو دارند هر نوع مجله ( کاغذی - دیجیتال ) ، فارسی و یا انگلیسی رو دیدند و یا خریدند معرفی کنند همه فیض ببریم:n01:
مقامات تایید کرده اند که فردی به نام محمد علی آفونسو به دلیل شوک الکتریکی در آرنا پانتانال واقع در کویابا کشته شد.
رئیس خدمات اورژانس در این رابطه گفت: "کارکنان ما 40 دقیقه تمام کارهای لازم برای احیای او را انجام دادند. اما او نجات پیدا نکرد."
آفونسو کارمند شرکت مهندسی Etel بود که این شرکت مسئول نصب و راه اندازی شبکه های اطلاع رسانی و ارتباطات در استادیوم است.
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
SNOW PATROL
09-05-2014, 20:04
پکیج tvp لهستان اعلام کرد تمام 64 مسابقه را به صورت فول اچدی توسط 5 شبکه پخش خواهد کرد لازم به ذکر هست که این پکیج تحت سیستم های شیرینگ باز است
REZAHOSEYNGANI
09-05-2014, 20:16
پکیج tvp لهستان اعلام کرد تمام 64 مسابقه را به صورت فول اچدی توسط 5 شبکه پخش خواهد کرد لازم به ذکر هست که این پکیج تحت سیستم های شیرینگ باز است
پکیج RGS هم پخش خواهد کرد.با CCCAM هم باز هست
NET DOCTOR
09-05-2014, 20:57
صرفا جهت اطلاع!
آلبوم رسمی آهنگ های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل با عنوان One Love, One Rhythm رو می تونید در تاپیک زیر دانلود کنید
داونلود آهنگ برای ورزش!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
10-05-2014, 13:22
صرفا جهت اطلاع!
آلبوم رسمی آهنگ های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل با عنوان One Love, One Rhythm رو می تونید در تاپیک زیر دانلود کنید
داونلود آهنگ برای ورزش!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ رسمی ایران برای جام جهانی هم فردا میاد ...
Sh-Meteor
11-05-2014, 20:47
صرفا جهت اطلاع!
همونیه که پیت بول و جنیفر لوپز خوندن ؟؟؟
Iloveu-ALL
11-05-2014, 21:33
همونیه که پیت بول و جنیفر لوپز خوندن ؟؟؟
سلام این آهنگ رسمی جام جهانی هست.
آلبوم رسمی جام جهانی شامل 14 آهنگه که این آهنگ پیت بول هم شامل میشه.
اهنگ احسان خواجه امیری هم واسه جام جهانی اومدبه اسم دروازه های دنبا
اقا اسوده اونایی که سیسیکم ندارن شبکه های دولتی ترکیه TRT1 - TRT SPOR - TRT HD همه مسابقاتو پوشش میدن رایگان شایدم کد بیس بخان که اکثر رس یورا ساپورت میکنن
از طريق اينترنت نميشه مشاهده كرد !؟
Sent from my iPad using Tapatalk
از طريق اينترنت نميشه مشاهده كرد !؟
از طریق اینترنت هم قابل مشاهده است و سایت های زیادی هستن که بازی ها رو بصورت آنلاین پخش میکنن .
فقط کیفیت تصاویر ارتباط مستقیم با سرعت و دریافتی اینترنت شما داره .
از طریق اینترنت هم قابل مشاهده است و سایت های زیادی هستن که بازی ها رو بصورت آنلاین پخش میکنن .
فقط کیفیت تصاویر ارتباط مستقیم با سرعت و دریافتی اینترنت شما داره .
شما سايت ها رو بگيد يه ماه اينترنت سرعت بالا ميگيريم.
=>
انـجـمـن اخـتـصـاصـی جـام جـهـانـی 2014 بــرزیــل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.