ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مجوز در ویندوز 7

MahdiidhaM
03-12-2013, 20:13
سلام به دوستان
قبلاً ویندوز XP sp2 داشتم و جدیداً ویندوز 7 نصب کردم ، قسمتی از پوشه ها و فایلها که در درایو D هست و در واقع آدرس قدیم My Documents ویندوز قبلی بوده رو الآن باز نمیکنه و پیغام میده شما مجوز دسترسی ندارید
You don't currently have permission to access this folder.
رفتم تو security tab پوشه رو owner کردم ولی بازم باز نمیکنه ، یا بعضی پوشه ها رو که باز میکنه باز فایلهای داخلش رو باز نمیکنه !! تو تب های security هم خاصیت ارث رو ندیدم.
میخوام فقط پیش فرضهای دسترسی ویندوز 7 در مورد تمام محتویات هارد فعال باشه، مثل وقتی که 7 رو رو هارد خام نصب میکنیم.
چکار کنم ؟ :9:
ممنون.

Master Root
04-12-2013, 11:32
خوب یعنی شما درایو D که قبلا ویندوز XP بوده رو فرمت نکردید و الان 2 تا ویندوز دارید؟

1 user بسازید با دسترسی admin یا اصلا با admin وارد ویندوز بشید اگر نشد UAC رو باید غیر فعال کنید از این مسیر:

Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts

گزینه change user account control setting نوار میله ای رو روی پاییین ترین قسمت never notify قرار بدید و restart کنید تا اعمال بشه امیدارم با این مشکل شما حل بشه.

MahdiidhaM
04-12-2013, 20:22
خوب یعنی شما درایو D که قبلا ویندوز XP بوده رو فرمت نکردید و الان 2 تا ویندوز دارید؟

1 user بسازید با دسترسی admin یا اصلا با admin وارد ویندوز بشید اگر نشد UAC رو باید غیر فعال کنید از این مسیر:

Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts

گزینه change user account control setting نوار میله ای رو روی پاییین ترین قسمت never notify قرار بدید و restart کنید تا اعمال بشه امیدارم با این مشکل شما حل بشه.ضمن تشکر از شما
من قبلاً این کا رو کردم ولی تاثیری نداشت در ضمن بگم من ویندوز قبلی رو رو درایو C نصب کرده بودم منتها آدرس My Document ش رو در درایو D دادم برا اینکه هر وقت مشکلی پیش اومد و خواستم backup رو اعمال کنم مشکلی برا مدارکم نداشته باشم چون backup فقط رو درایو C اعمال میشد.
نمیذاره محتوای پوشه ها رو بردارم یا حتی تو درایو دیگه کپی کنم ، اگه میذاشت درایو D رو خالی میکردم و فرمتش میکردم .
دو تا پنجره باز میشه وقتی پنجره اول رو continue میزنم تو دومی میگه you have been denied permission to access this folder
و خط آدرس بار شروع میکنه به پر شدن ولی هیچوقت به آخر نمیرسه.
چکار کنم ؟

MahdiidhaM
04-12-2013, 21:32
آقا ممنون ، اینقدر ور رفتم که درست شد فقط نمیدونم رو تمام پوشه ها علامت قفل گذاشته !!