مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 64 بیتی روی پردازنده ی Core 2 Quad Q9400 !!!! خیلی عجیبه!
mehrdad91020
03-12-2013, 16:10
سلام به همه دوستان
من یه سیستم دارم با این مشخصات:
مادربرد: Asus maximus extrem
پردازنده: intel Core 2 Quad Q9400
رم: patriot 2g
روی این سیستم نمیتونم ویندوز 64بیتی نصب کنم! چندتا سخت افزاری هم نتونستن نصب کنند! اما ویندوز32 بیتی نصب میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
موقع نصب ناگهان ریست میشه ...
همه قطعات رو جابه جا کردم فهمیدم مشکل از cpu هست! مشکل چی میتونه باشه؟
چه کاری به جز تعویض cpu میتونم انجام بدم؟
ممنون از همه دوستان
amir200812
03-12-2013, 17:01
سلام به همه دوستان
روی این سیستم نمیتونم ویندوز 64بیتی نصب کنم! چندتا سخت افزاری هم نتونستن نصب کنند! اما ویندوز32 بیتی نصب میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
ممنون از همه دوستان
با نسخه دیگه ای از ویندوز تست کنید!
از این مادربورد استفاده کردم!حتی پردازنده من قدیمی تر بود(Q6600)! ولی بدون مشکل کار میکرد.
همانطور که گفتم، بهتره از نسخه دیگه از ویندوز تست کنید!
درضمن چه ویندوزی داری نصب میکنی؟
سلام به همه دوستان
ممنون از همه دوستان
بایوس رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
با چند ورژن ویندزو هم تست کنید
mehrdad91020
03-12-2013, 22:38
سلام
از نسخه های مختلف ویندوز گرفته تا لینوکس رو تست کردم:n03:
بایوس رو هم آپدیت کردم اما نشد!
ممکنه تو آورکلاک این مشکل پیش اومده باشه؟ یعنی cpu آسیب دیده باشه؟ چون قبلا این سیستم دست من نبوده
ess_1362
04-12-2013, 07:39
بعید می دونم به خاطر اورکلاک باشه
شاید پاور یا سایر قطعات مشکل داشته باشند
حتی می تونه از رم هم باشه شاید تایمینگش درست ست نشده باشه و ارور میده
اگراطلاعاتی روی هارد دارید بک آپ بگیرید درمراحل نصب یکبار پارتیشن های هارد سیستم را پاک کنید ومجدا ایجاد کنید وهمه درایوها را درمراحل نصب فرمت کنید وویندوز را نصب کنیدالبته با سی دی جدیدویندوز 7 انجام بدید.
mehrdad91020
05-12-2013, 23:32
سلام
ممنون از راهنمایهاتون
قبلا هم گفتم من سی پی یو رو که عوض میکنم مشکل حل میشه!
حالا یا سی پی یو مشکل داره یا سی پی یو با مادربرد کانفلیکت داره! مشکل از سایر قطعات نیست
چه کنم؟
TREASURES
06-12-2013, 15:31
سلام به نظرم همونطور که مهرداد گفت بایاس برد رو آپدیت کنید احتمال داره درست بشه چون سی پی یو اگه مشکل داشته باشه سیستم اصلا بالا نمیاد یا اگر هم بالا بیاد تو شرایط لود کامل نمیتونه قرار بگیره میتونید با نرم افزار های تست CPU هم تستش کنید مثل PRIME 95 ببینید اروری وجود داره یا نه.....
رم شما درحال حاضر 2 گیگا بایته ونیاز به نصب ویندوز 64 نیست ویندوز 64 بیتی زمانی نصب می کنیم که رم ما بالای 3 گیگابایت باشه که بخواهیم ازتمام ظرفیت رم استفاده کنیم درواقع usable کامل داشته باشیم اگر با 32 بیتی مشکلی ندارید عوض نکنید.
mehrdad91020
07-12-2013, 10:52
سلام
ممنون از پاسخ هاتون
رم شما درحال حاضر 2 گیگا بایته ونیاز به نصب ویندوز 64 نیست ویندوز 64 بیتی زمانی نصب می کنیم که رم ما بالای 3 گیگابایت باشه که بخواهیم ازتمام ظرفیت رم استفاده کنیم درواقع usable کامل داشته باشیم اگر با 32 بیتی مشکلی ندارید عوض نکنید.
اخیرا 4گیگ رم corsair خریدم که در مجموع رمم بشه 6 گیگ . برایه همین به وندوز64بیتی نیاز دارم
سلام به نظرم همونطور که مهرداد گفت بایاس برد رو آپدیت کنید احتمال داره درست بشه چون سی پی یو اگه مشکل داشته باشه سیستم اصلا بالا نمیاد یا اگر هم بالا بیاد تو شرایط لود کامل نمیتونه قرار بگیره میتونید با نرم افزار های تست CPU هم تستش کنید مثل PRIME 95 ببینید اروری وجود داره یا نه.....
ممنون دوست عزیز
مادربرد رو قبلا آپدیت کردم، مشکل حل نشده!
اون برنامه که معرفی کردید رو گرفتم و تست کردم. تویه تست هسته4 به مشکل بر میخوره و هسته 4 متوقف میشه. احتمالا مشکل باید از همین جا باشه!! :n13:
تصویر عملکرد هسته 3 و 4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه کار میتونم بکنم؟
فکر کنم این مشکل بیشتر از طرف مینتون و مدار تغذیه مین باشه یا پاور سیستم بعید میدونم سی پی یو ایراد داشته باشه بهتره سی پی یو روی یک برد دیگه تست بشه و باهاش ویندوز ریخته بشه تا همه چی معلوم بشه یگ علت هم ممکنه از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو باشه ولتاژ اگه رو حالت auto است از اون حالت خارج کنید و دوصدم ولت بهش ولتاژ بدین و دوباره تست کنید
ess_1362
07-12-2013, 22:01
اره نکته خوبی اشاره شد
احتمالا پردازنده بنا به دلایلی ناپایدار هست
شما یکم vcore را از درون بایاس زیاد کنید ببینید مشکل حل میشه
mehrdad91020
08-12-2013, 15:44
پاور رو با یه پاور گرین 530وات عوض کردم اما بازم همون خطا رو داد.پس احتمالا مشکل از پاور نیست.
فقط میمونه سی پی یو رو روی یه سیستم دیگه تست کنم.
mehrdad91020
09-12-2013, 06:30
cpu رو روی یه مادربرد دیگه گذاشتم و ویندوزسون 64بیتی نصب کردم ، مرحله اول تا100 درصد رفت اما بعد از اولین ریست دیگه نتونست مابقی مراحل نصب رو ادامه بده(صفحه بلو دای میومد).:n14:
حتی اومدم با یه سی پی یو دیگه ویندوز 64 بیتی نصب کردم و بعد این سی پی یوی کذایی رو گذاشتم اما بازم ویندوز بالا نیومد.
دوستان دیگه پیشنهادی ندارند؟:n16:
ess_1362
09-12-2013, 07:26
شما یکم vcore را زیاد کن احتمالا پردازنده stable میشه
یکی از هسته احتمالا یا بدلیل کمبود ولتاژ یا ... پایدار نمی مونه
mehrdad91020
10-12-2013, 16:11
سلام
کجای ستاپ میتونم این کار رو بکنم؟
سی پی یو نسوزه؟ (به هرحال 32 بیتی بهتر از هیچیه!!:n02:)
چقدر زیاد بکنم؟
سلام
کجای ستاپ میتونم این کار رو بکنم؟
سی پی یو نسوزه؟ (به هرحال 32 بیتی بهتر از هیچیه!!:n02:)
چقدر زیاد بکنم؟
به اندازه یک صدم الی دو صدم ولت
ess_1362
10-12-2013, 23:08
وارد بایاس بشید و در تنظیمات مربوط به پردازنده مقدار vcore یا cpu voltage را حدود 0.05 ولت زیاد کنید
V i r u s e r
10-12-2013, 23:18
اگر مشکل با افزایش ولتاژ حل نشد، می تونید با یک هسته ی سی پی یو بالا بیاید امتحان کنید ببینید کار می کنه یا نه
mehrdad91020
13-12-2013, 14:13
سلام
ممنون از راهنماییهای خوبتون
ولتاژ فعلی 1.16 بود. اونرو چندین بار افزایش دادم و حتی تا 1.30 هم افزایشش دادم اما مشکل حل نشد!
راه حل دوم رو تست کردم (حذف یک هسته)
روی یک سیستم با یه سی پی پو دیگه ویندوز7 64بیتی نصب کردم و از طریق مسیر زیر یک هسته رو غیرفعال کردم:(راه دیگه ای سراغ نداشتم)
run | msconfig | boot | advanced option |
و تعداد پردازنده رو روی یکی تنظیم کردم. بعد cpu رو با cpuی 4هسته ای عوض کردم
با این روش روی ویندوز 64 بیتی جواب داد و ویندوز بالا اومد. اما فقط با یک هسته!
1- چطوری میتونم بگم فقط هسته4 غیرفعال بشه و 3 هسته ی دیگه کارکنند؟
2- مگه ممکنه یه هسته خراب بشه؟
ess_1362
14-12-2013, 07:50
ساختار پردازنده های سری yorkfield بگونه ای هست که متاسفانه 4 هسته واقعی(جدا از هم نیست)
اولین 4 هسته ای های واقعی و جدا از هم بوسیله amd در سری فنوم نسل اول تولید شدن و یورکفیلد ها هسته ها دو به دو در یک مجموعه قرار دارند و مشترک فعالیت می کنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.