ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آمپر دور موتور پراید یا کار نمیکنه یا کم نشون میده

بهنازی
02-12-2013, 21:20
با سلام
امروز متوجه شدم که آمپر مربوط به دور موتور کار نمیکنه بعد از چند ساعت که اومدم روشن کردم کار کرد ولی اشتباه نشون میداد مثلا وقتی که روشنه و بدون گاز دادن قبلا در حالت نرمال تقربا نزدیکی یک رو نشون میداد ولی در این حالت صفر و خیلی باید کاز داد تا بیاد تازه رو یک یا دو؟
تازه باطری روئعویض کردم میتونه از این عامل باشه؟.
یه مشکل دیگه بعد از تعویض باطری اینکه کیفیت پخش صدا پایین اومدم رو صدای بالا صدا خش خش میکنه و با روشن کردم یا قرار دادن سویچ یه صدای تق میاد بعد رادیو روشن میشه آیا این عادیه

ممنون میشم جواب بدین

unknown-user
02-12-2013, 22:52
با سلام
امروز متوجه شدم که آمپر مربوط به دور موتور کار نمیکنه بعد از چند ساعت که اومدم روشن کردم کار کرد ولی اشتباه نشون میداد مثلا وقتی که روشنه و بدون گاز دادن قبلا در حالت نرمال تقربا نزدیکی یک رو نشون میداد ولی در این حالت صفر و خیلی باید کاز داد تا بیاد تازه رو یک یا دو؟
تازه باطری روئعویض کردم میتونه از این عامل باشه؟.
یه مشکل دیگه بعد از تعویض باطری اینکه کیفیت پخش صدا پایین اومدم رو صدای بالا صدا خش خش میکنه و با روشن کردم یا قرار دادن سویچ یه صدای تق میاد بعد رادیو روشن میشه آیا این عادیه
ممنون میشم جواب بدین
بانو سیم دورموتورتون باید چک بشه . در حالت عادی موتور حدود 1000 دور در دقیقه میزنه و با گاز دادن و موقع تعویض دنده به حدود 3000 تا 3500 دور میرسه . درمورد سوال دومتون مشکل از باتری نیست سیمهای رابط متصل به پخش میبایست بازدید بشه . برید پیش به باتری ساز مشکلتون رفع میشه

shadows_funeral
04-12-2013, 13:26
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])