ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خراب شدن یوزر ادمین W7 بعد از ویروسی شدن

zarnah1
02-12-2013, 14:45
سلام خدمت دوستان.
من از W7 استفاده میکن.دیروز فلش مموری یکی از دوستام رو زدم به سیستمم.با ESET هم اسکنش کردم ولی وقتی یکی از فولدرهاش که shortcut یکی از فولدرهای هایدنش بود رو باز کردم دیدم که بجاش My Documents خودم باز شد.(خلاصه ویرسی شد).صبحش که سیستم رو روشن کردم با یوزر ادمین بالا نیومد و مجبور شدم از استاندارد وارد بشم.حالا با ادمین بالا میاد ولی واسه بعضی کارا مث کپی کردن patch بعضی برنامه ها میگه که باید از ادمین اجازه بگیری.قبلا هم ایطور شد و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.ولی حالا تازه عوض کردم و حیفم میاد دوباره عوض کنم
لطفا اگه از دوستان کسی میدونه چطور ادمین رو برگردونم به حالت اولش کمکم کنه.در ضمن با اگه با این ویروس هم آشنایی دارین بگین چطور شناساییو حذفش کنم آخه نه ESET آپدیت شده شناختش نه Avira آپدیت شده.
در ضمن من فقط یه Administrator اصلی واس خودم درست کردم با یه کاربر استاندارد واسه بقیه اعضا خانواده.یعنی در کل ادمین با یه استاندارد.کامپیوترمم به شبکه وصل نیست.
ممنون

vissoto
03-12-2013, 15:19
سلام
ابتدا این نرم افزار را نصب کنید (RUN AS ADMIN)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس تمام تیک های ان را بزنید سپس remove سپس restart .(این نرم افزار برای XP است ولی شاید با run as admin برای 7 هم کار کنه)
اگر امکان ساختن userهای جدید هست دوباره بسازید یکی ادمین و یکی دیگه استاندارد .
از این پس هم هنگام باز نمودن flash از این نرم افزار استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از نصب این نرم افزار از منوی دوم درایو فلش خود را مشخص کنید و بدون تایپ هیچ کلمه ای Search را بزنید تا ببینید در فلش چه خبر است.
مخصوصا فایل هایی که به شکل پوشه هستند ولی در واقع فایل EXE ویروس می باشند را به خوبی نشان می دهد.
اگر بدون استفاده از این نرم افزار می خواهید همه فایلهای فلش را ببینید در folder option سه تیک پس از قسمت نشان دادن فایل های هایدن را بردارید .