ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاور سیلوراستون،جعلی یا اصلی

بردیا
02-12-2013, 14:20
سلام.من سال 87 بود که یه پاور سیلوراستون مدل SST-ST 500 برای سیستمم خریدم.اون موقع 70 هزار تومن پولشو دادم.
چند وقتیه به فکر تعویض سیستم افتادم و فکر میکردم با توجه به 500 وات بودن پاورم نیازی به تعویض پاور ندارم تا اینکه امروز اتفاقی توی انجمن پرشین تولز به یه تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قدیمی برخوردم که توضیح داده بود چطوری یه مدل سیلوراستون تقلبی بهش انداختن.
الان منم برای اولین بار روی پاورم دقیق شدم و مدلشو یادداشت کردم و تو گوگل و تو خود سایت سیلوراستون سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.از قسمت contact us باهاشون تماس گرفتم و منتظر جوابشون هستم،الان میخواستم اینجا هم بپرسم که آیا شکم قطعیه و پاور جعلیه یا چون مدل قدیمیه ممکنه دیگه تو لیستشون نباشه
اینم عکسی از پاور.جعبش متاسفانه در دسترس نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali*Reza
02-12-2013, 15:21
سلام.
من به شخصه از این برند تجربه ای ندارم پس برای فیک بودن یا نبودنش هم نظری ندارم.
ولی با توجه به عکسی که گذاشتین ، از جریان شاخه های 12V میشه توان واقعیش رو حدس زد که تقریبا 400 هست!
که در حالت کلی این مقدار توان پاور برای یک سیستم امروزی متوسط و نیمه حرفه ای پایین هست! ( البته بسته به قطعات فرق میکنه )

TREASURES
02-12-2013, 20:19
سلام
برای ارتقای سیستم به یک سیستم متوسط حداقل 600 وات پاور لازمه.....
پاورتون هم از روی مشخصاتی که زده واتاژ شاخه های 12 ولت که 432 وات تامین میکنه....

بردیا
04-12-2013, 20:11
دیروز جواب ایمیلم به قسمت پشتیبانی سیلوراستون اومدش و گفتن که این مدل پاور تولید اونا نیستش اصن.
خب از قرار معلوم اون موقع سرم کلاه رفته توی برند،ولی خب جواب داده فعلا برام