ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پر کردن یا عصب کشی

SIMON137
01-12-2013, 23:01
درود

در مواقعی که میزان پوسیدگی عمیق هست پرکردگی پیشنهاد میشه یا عصب کشی ؟

عده ای عصب کشی رو پیشنهاد می کنن و میگن پرکردن امکان پوسیدگی مجدد رو به دلیل عمق زیاد فراهم می کنم ، عده ی دیگه ای هم میگن بالاخره عصب دندون هست و امکانات و شرایط ایجاب می کنه که پرش کنی ، چرا عصب کشی و مصنوعی کردن دندون رو انتخاب کنی !

نکته بعدی استفاده از مواد برای پر کردن دندون هست که باز عده از دندون پزشکا آمالگام رو پیشنهاد می کنه و اعتقاد دارن کامپوزیت صرفا جنبه تزئینی داره و بی مصرف هست و صرفا باعث گرفتن پول زیاد از مشتری و عده ای هم به دلایلی علمی و فنی استفاده از آمالگام رو رد می کنن

دندونی که مدت چندماه درد شدید می کرده و الان نمی کنه معنیش اینه که از عصب گذشته ؟

خواستم ببینم تو این سه مورد نظر شما چی هست.

نکته بعد در مورد فک هست ، وقتی صدای نا معقولی بده ، با عکسبرداری مشکل قابل تشخیص هست ؟

سپاس :n01:

wooooow
08-12-2013, 10:38
در مورد عصب کشی بهتره برید پیش دکتر متخصص
خود دکتر تشخیص میده که عصب کشی باید بشه و یا پر کردن

خودم تعداد زیادی دندون دارم که مشکل دارن و بعد از رفتن پیش یک متخصص گفت یکسری باید عصبکشی و یکسری پر بشه

تشخیص توسط شما شاید درست و مطمعا نباشه
بهترین راه رفتن پیش متخصص هست تا جواب درست رو بگیرید

soroosh_cz
08-12-2013, 10:47
من خودم 8 سال پیش(که هنوز درست مسواک نمیزدم) یه دندون شدیدا خراب داشتم، به طوری که اگر فشار میومد بش، دردش تا مغزم میرفت. رفتم دکتر عصب کشی کرد و بعدش پر کرد، الان بعد از 8 سال مشکلی ندارم.
ولی یکی از اقوام با همین مشکل فقط پر کرد، خیلی اذیت شد، تا رفت دوباره عصب کشی و دوباره کاری شد خلاصه.

به نظر من اگر خیلی دندون خرابه و تا عمق رفته، عصب کشی کن. چون بعدا ممکنه اذیت کنه.