PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خراب شدن یوزر ادمین W7 بعد از ویروسی شدن

zarnah1
01-12-2013, 12:47
سلام خدمت دوستان.
من از W7 استفاده میکن.دیروز فلش مموری یکی از دوستام رو زدم به سیستمم.با ESET هم اسکنش کردم ولی وقتی یکی از فولدرهای هایدنش رو باز کردم دیدم که بجاش my Documents خودم باز شد.(خلاصه ویرسی شد).صبحش که سیستم رو روشن کردم با یوزر ادمین بالا نیومد و مجبور شدم از استاندارد وارد بشم.حالا با ادمین بالا میاد ولی واسه بعضی کارا مث کپی کردن patch بعضی برنامه ها میگه که باید از ادمین اجازه بگیری.قبلا هم ایطور شد و مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.ولی حالا تازه عوض کردم و حیفم میاد دوباره عوض کنم
لطفا اگه از دوستان کسی میدونه چطور ادمین رو برگردونم به حالت اولش کمکم کنه.در ضمن با اگه با این ویروس هم آشنایی دارین بگین چطور شناساییو حذفش کنم آخه نه ESET آپدیت شده شناختش نه Avira آپدیت شده.ممنون

FerineFast
02-12-2013, 04:39
1- میتونسته Shortcut باشه لزوما ویروس نبوده!
2- شما یوزر Administrator رو روی 7 فعال کردید و با اون کار می کردید یا یک User عضو گروه ادمین داشتید؟
3- می تونید داخل User های مختلف UAC رو خاموش کنید تا از شما درخواست رو نکنه البته یوزر باید عضو گروه Administrators باشه.
4- اگر واقعا فکر می کنید سیستم ویروسی هست باید یک گفتگوی جدید در این بخش باز کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

zarnah1
02-12-2013, 14:20
با تشکر
1-اون فولدری رو که از روی مموری دوست باز کردم Shortcut یکی از فولدرهای هایدنش بود ولی بجای اینکه اونو باز کنه مای داکیومنت منو باز کرد
2-من فقط یه Administrator اصلی واس خودم درست کردم با یه کاربر استاندارد واسه بقیه اعضا خانواده.یعنی در کل ادمین با یه استاندارد.کامپیوترمم به شبکه وصل نیست.ولی بعد از اون اتفاق هرچند که یوزرم هنوز ادمینه ولی واسه همون کارایی که خدمتتون عرض کردم اجازه از ادمین رو میخواد بدون هیچ گزینه ی دیگری.یعنی میگه کنسل کن.
3-همونطور که گفتم فقط یه Admin دارم.
4-چشم.
حالا با توضیحاتی که دادم میشه بیشتر کمکم کنین