ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی ویندوز سون

Aligfx
30-11-2013, 23:35
با درود پیشاپیش معذرت خواهی میکنم اگه تاپیک باز کردم
من میخوام از یکی از درایوهام که حجمش زیاده یک مقدارشو انتقال بدم به درایو c
راهی امکان داره برای راهنمایی؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

FerineFast
01-12-2013, 01:16
با استفاده از برنامه جانبی میشه منتقل کرد:
باید درایو C رو Extend کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vissoto
01-12-2013, 02:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر درایوی که میخواهید مقداری از حجم ان را به C اضافه کنید کنار Cباشد گزینه resize را برای ان انتخاب کنید سپس مقداری از حجم ان را کاهش دهید تا فضاییunallocated ایجاد شود حالا برای درایو C گزینه resize را بزنید و درایو c را افزایش حجم دهید .

Master Root
01-12-2013, 12:53
می تونید از برنامه acronis disk director یا Paragon Hard Disk Manager 2012 نسخه بوتیبل استفاده کنید. این دو برنامه طبق ادعای خودشون فضای پارتیشن های شما رو بدن از دست رفتن اطلاعات تغییر میدن. آموزش این کار رو هم اگر Search کنید میتونید پیدا کنید. از disk managment خود ویندوز طبق راهنمایی دوستمون vissoto هم میتونید این کار رو انجام بدید اما در محیط بوت بهتر هست.

Aligfx
01-12-2013, 13:17
اگر درایوی که میخواهید مقداری از حجم ان را به C اضافه کنید کنار Cباشد گزینه resize را برای ان انتخاب کنید سپس مقداری از حجم ان را کاهش دهید تا فضاییunallocated ایجاد شود حالا برای درایو C گزینه resize را بزنید و درایو c را افزایش حجم دهید .

مشکل اینجاست که از درایو H میخوام حجم رو به C انتقال بدم که این دوتا کنار هم نیستن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

vissoto
01-12-2013, 15:59
بر روی درایو H راست کلیک کنید و گزینهresize /move را انتخاب کنید حالا از سمت چپ این پارتیشن اندازه درایو را کاهش دهید . حالا فضایی بدون پارتیشن در سمت چپ این درایو ایجاد شده است .حالا بر روی تمام درایوهای سمت چپH یکی یکی راست کلیک کنید و گزینه move را انتخاب کنید . درایوها را به اندازه ان فضای خالی به سمت راست MOVE نمایید (وسط درایو کلیک کنید تا move شود , و resize نشوند . )با انجام این کارها باید فضای خالی شما به سمت راست درایو Cمنتقل شده باشد .
نکات ضروری :
هنگام انجام این مراحل هرگونه استفاده دیگری از سیستم ممنوع است .
قبل از این کار برای شرکت برق دعا کنید تا برق قطع نشود و نوسان پیدا نکند .
اگر درایوهای شما logical باشند این کار با ریسک همراه است از تمام اطلاعات مهم خود بکاپ بگیرید.
بسته به میزان داده های شما این کار طول خواهد کشید و ممکن است چند رستارت نیز لازم باشد.

xaxi
01-12-2013, 20:54
درایو C من 100 گیگ ظرفیت داره ..

من میخوام ظرفیتشو 50 گیگ کم کنم و اضافه کنم به یه درایو دیگم ..

با این برنامه ای که پست بالا معرفی شد میشه این کارو کرد که آسیب نرسه به هارد ؟

و آیا زمان نصب ویندوز میشه پارتیشن هارو DELETE کرد و از اول دوباره پارتیشن بندی کرد یا خیر ..

...

(الان باید برم جایی .. وقتم کمه .. اگه جواب سوالام تو پست بالایی هست عذر میخوام .. شما هم یه توضیحی بدید ممنون میشم)

vissoto
01-12-2013, 21:45
درایو C من 100 گیگ ظرفیت داره ..

من میخوام ظرفیتشو 50 گیگ کم کنم و اضافه کنم به یه درایو دیگم ..

با این برنامه ای که پست بالا معرفی شد میشه این کارو کرد که آسیب نرسه به هارد ؟

و آیا زمان نصب ویندوز میشه پارتیشن هارو DELETE کرد و از اول دوباره پارتیشن بندی کرد یا خیر ..

...

(الان باید برم جایی .. وقتم کمه .. اگه جواب سوالام تو پست بالایی هست عذر میخوام .. شما هم یه توضیحی بدید ممنون میشم)

بله میتوانید از این نرم افزار استفاده کنید و هیچ اسیبی به هارد وارد نمی شود . به دستور العمل ان دقت کافی داشته باشید. البته همانطور که اشاره شد باید از اطلاعات بسیار مهم خود پشتیبان تهیه کنید زیرا وضعیت کارکرد و سالم بودن هارد شما برای ما نامشخص است .
هنگام نصب ویندوز میتوانید پارتیشن بسازید یا حذف کنید ولی احتیاط بیشتری می طلبد زیرا ترتیب پارتیشن ها در set up ویندوز ممکن است با ان چه در my computer میبینید متفاوت باشد .اگر برای تمام درایوها ی خود label قرار دهد (نام) با مشکلات کمتری مواجه خواهید شد.
ضمنا ویندوز در پارتیشن های logical نصب نمی شود.
و اگر تعداد پارتیشن های logical شما زیاد است پارتیشن بندی زمان نصب ویندوز (دستکاری پارتیشن های logical) به هیچ عنوان توصیه نمی شود .و خطر delete شدن همه انها با هم (به دلایلی که برای من روشن نیست )وجود دارد.
ولی اگر هارد شما فاقد داده است ( اطلاعاتی روی ان وجود ندارد) پارتیشن بندی زمان نصب ویندوز هیچ مشکلی ندارد و امکان همه نوع تغییری در سایز و .... انها وجود دارد .(یا اگر اطلاعات هارد شما برای شما مهم نیست) پارتیشن بندی زمان نصب ویندوز زمانی امکان پذیر است که با cd یا dvd ویندوز بوت شوید واگر از روی ویندوز فعلی تان نصب را اغاز کنید (بر روی set up ویندوز کلیک کنید) این امکان وجود ندارد. در هر صورت امکان ازمون و خطا هنگام کار با چنین نرم افزار هایی وجود ندارد .اگر هارد دیگری در اختیار دارید یا اطلاعات مهمی ندارید می توانید امکانات گسترده این نرم افزار را بررسی نمایید .و اشتباه هنگام کار با چنین نرم افزارهایی به پاک شدن اطلاعات شما منجرخواهد شد .

xaxi
01-12-2013, 22:15
بله میتوانید از این نرم افزار استفاده کنید و هیچ اسیبی به هارد وارد نمی شود . به دستور العمل ان دقت کافی داشته باشید. البته همانطور که اشاره شد باید از اطلاعات بسیار مهم خود پشتیبان تهیه کنید زیرا وضعیت کارکرد و سالم بودن هارد شما برای ما نامشخص است .
هنگام نصب ویندوز میتوانید پارتیشن بسازید یا حذف کنید ولی احتیاط بیشتری می طلبد زیرا ترتیب پارتیشن ها در set up ویندوز ممکن است با ان چه در my computer میبینید متفاوت باشد .اگر برای تمام درایوها ی خود label قرار دهد (نام) با مشکلات کمتری مواجه خواهید شد.
ضمنا ویندوز در پارتیشن های logical نصب نمی شود.
و اگر تعداد پارتیشن های logical شما زیاد است پارتیشن بندی زمان نصب ویندوز (دستکاری پارتیشن های logical) به هیچ عنوان توصیه نمی شود .و خطر delete شدن همه انها با هم (به دلایلی که برای من روشن نیست )وجود دارد.
ولی اگر هارد شما فاقد داده است ( اطلاعاتی روی ان وجود ندارد) پارتیشن بندی زمان نصب ویندوز هیچ مشکلی ندارد و امکان همه نوع تغییری در سایز و .... انها وجود دارد .(یا اگر اطلاعات هارد شما برای شما مهم نیست) پارتیشن بندی زمان نصب ویندوز زمانی امکان پذیر است که با cd یا dvd ویندوز بوت شوید واگر از روی ویندوز فعلی تان نصب را اغاز کنید (بر روی set up ویندوز کلیک کنید) این امکان وجود ندارد. در هر صورت امکان ازمون و خطا هنگام کار با چنین نرم افزار هایی وجود ندارد .اگر هارد دیگری در اختیار دارید یا اطلاعات مهمی ندارید می توانید امکانات گسترده این نرم افزار را بررسی نمایید .و اشتباه هنگام کار با چنین نرم افزارهایی به پاک شدن اطلاعات شما منجرخواهد شد .
مرسی از پاسخت ..

بنده لپتاپو تازه خریدم .. موقع پارتیشن بندی اشتباهی درایو C رو زیاد زدم ظرفیتشو .. اطلاعاتی توش ندارم ! فقط ویندوز نصبه و درایوراش !

باید دوباره DVD ویندوز رو بزارم و دونه دونه از درایو C تا E رو Delete کنم و دوباره New بزنم و پارتیشن بندی کنم یا با این نرم افزار این کارو کنم ؟

شما کدومشو پیشنهاد میدین ؟

vissoto
01-12-2013, 22:54
مرسی از پاسخت ..

بنده لپتاپو تازه خریدم .. موقع پارتیشن بندی اشتباهی درایو C رو زیاد زدم ظرفیتشو .. اطلاعاتی توش ندارم ! فقط ویندوز نصبه و درایوراش !

باید دوباره DVD ویندوز رو بزارم و دونه دونه از درایو C تا E رو Delete کنم و دوباره New بزنم و پارتیشن بندی کنم یا با این نرم افزار این کارو کنم ؟

شما کدومشو پیشنهاد میدین ؟

اگر درایو C را delete کنید که به معنای نصب مجدد ویندوز است ! اگر ویندوزتان هیچ مشکلی ندارد بهتر است با این نرم افزار کار کنید . با توجه به توضیحات بالا ابتدا حجم درایو C راکاهش دهید (به احتمال زیاد نرم افزار تقاضای رستارت خواهد نمود که موافقت کنید) بخشی از مراحل کم یا زیاد نمودن حجم درایو C در زمان بوت ویندوز انجام خواهد شد پس اگر ویندوزتان رو به راه است از روش نرم افزاری استفاده کنید (در این مرحله هم 2بار رستارت میشود) پس از کاهش حجم درایو C حالا درایو بعدی را افزایش حجم دهید . یاد اوری:پس از راست کلیک و انتخاب گزینه resiza/move از لبه های درایوها با موس کلیک کنید و بکشید. از پر بودن باتری ویا اتصال به برق مطمئن شوید .
هر گونه سوال ایا ابهام را مطرح کنید
موفق باشید .