ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید چادر ماشین

amirpcp30
30-11-2013, 22:55
سلام دوستان
یک عد 206 sd هست که فقط ماهی یکبار سوار میشم اون هم اینکه میگم خراب نشه ، میخواستم از دوستان بپرسم چه چادری براش بگیرم؟ داخل خونه در سایه هست اما چادری میخوام که اب بارون هم نخوره و محافظ خوبی باشه
پیشاپیش ممنون
با سپاس

hasanoooooooo
01-12-2013, 15:45
داداش چادر های ضد اب تو بازار زیاده... هم مدلای فابریک داره که برای اینه ها هم جا داره هم مدلای معمولی... این ضد اب ها کیفیتشون خوب نیتس زیا یا من چیز خوبیشو ندیدم... پلاستیکی هستن.... بگرد شاید چیز خوبی پیدا کنی... بنده خدا از ماشینت لذت ببر!!! ماشین خریدی که تو سوارش بشی یا اون سوار شما؟ یه روز میاد که میگی این همه خرجش کردم باهاش حال نکردم!

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2013, 09:48
سلام .
یه سایه بون براش درست کنین با آهن یا چوب . سقفش هم از اون پلاستیکهای موج موجی بزنین . نمیدونم تو ایران اسمش چیه .
یا برزنت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpcp30
02-12-2013, 23:19
سلام
ممنون از توجهتون

داداش چادر های ضد اب تو بازار زیاده... هم مدلای فابریک داره که برای اینه ها هم جا داره هم مدلای معمولی... این ضد اب ها کیفیتشون خوب نیتس زیا یا من چیز خوبیشو ندیدم... پلاستیکی هستن.... بگرد شاید چیز خوبی پیدا کنی... بنده خدا از ماشینت لذت ببر!!! ماشین خریدی که تو سوارش بشی یا اون سوار شما؟ یه روز میاد که میگی این همه خرجش کردم باهاش حال نکردم!
ممنون دوست عزیز،راستش مال خود خودمم نیست ولی چون خوابیده دلم میسوزه خراب شه

سلام .
یه سایه بون براش درست کنین با آهن یا چوب . سقفش هم از اون پلاستیکهای موج موجی بزنین . نمیدونم تو ایران اسمش چیه .
یا برزنت

ممنون عزیز بالای ماشینم سقف با گونی ضد افتاب زدم ولی میخوام از اب بارون و سردی هوا هم محافظت بشه
بازم دوستان نظری دارند بفرمایند ممنون میشم
با سپاس

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2013, 23:27
سلام
اصلاً بفروشینش پولش رو یا بدین یه آدم خبره بندازه تو معامله مثل مشارکت در ساخت مسکن یا فعلاً موقتاً بخوابونین تو موسسه ی آرمان که 22% سود روزشمار میده تا قیمت ماشین بیاد پائین و دوباره بخرین
سودش هم مخارج تاکسی گرفتن برایِ یک روز در ماه رو تامین میکنه
ختم جلسه
:20:

amirpcp30
18-12-2013, 19:41
بازم سلام
عجب دوست عزیز ماله بابام هست
من بالاخره فرصت شد رفتم چادر چند جایی قیمت گرفتم
ضد اب و افتاب 250 تومان تایوانی و ضد اب چینی 95 ، یکی هم ضد اب و افتاب گفت 500 ، ضد اب هم از مدلی که روی دربهاشون هم زیپ داره یکی گفت 80 یکی دیگه گفت 65
نظرتون در مورد همین 65 چی هست؟ فک کنم اونی که گفته 80 هم با این فرقی نکنه ، ایا وقعا اونی که 250 یا بیشتر قیمت داره و مثلا ضد افتاب هم هست فرق محصوصی نسبت به قیمت داره؟
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس