PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست پژوهش یا منبع مناسب

S@l@m
30-11-2013, 16:04
اولا سلامآخرا:خیلی خلاصه میگم تا زیاد وقتتون رو نگیرم.تحویل یه پژوهش راجع به "عناوین آموزشی در رراستای ارتقا کارمندان یک سازمان در حیطه شغلی آنان"درعرض چندروزآینده تاثیر اساسی تو زندگیم داره.از هر کسی که بتونه کمکی هر چند کوچیک بکنه ممنون میشم و البته مدیون. معرفی سایت وبلاگ کتاب یا هر منبع دیگه در این زمینه که بتونه کمکم کنه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی ضروریه.هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه حتی نمیدونم برای یک پژوهش از کجا باید شروع کرد ولی امیدوارم و حتی مطمنم من میتونم از پسش بر بیام شاید با کمک شما دوستان قدیمی.

V E S T A
30-11-2013, 16:26
دو تا مطلب در قالب PPT و PDF براتون میذارم که البته مربوط به شرکت و اداره های مختلف میشه ولی میتونید از مطالبشون استفاده کنید.

توانمند سازی کارکنان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آموزش کارکنان و دستور العمل نظام آموزشی (یکی از شرکت ها)[ضمیمه شد]

بعضی از مقالات هم میتونید از این سایت دریافت کنید ( از طریق ایمیل )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن عنوان تاپیک قسمت داخل پرانتز رو هم لازم نبوداضافه کنید ،معمولا تو انجمن انسانی و علمی به درخواست کتاب جواب داده میشه..

S@l@m
30-11-2013, 19:24
vestaجان حرفه ای با تشکرات از سایت چنتا دیگه دانلود کردمبه این گفته ات ایمان دارم چون من حتی تو پروژه پایان نامه ام هم از همین انجمن فراوان بهره بردم.ممنون از کمکتونولی بقیه دوستان اگه باز هم منبعی میشناسن معرفی کنن چون یه پروژه پژوهشی پر و پیمون میخام در حد لالیگا.