PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصویری از بدنه فلزی گوشی Xperia‌ جدید سونی لو رفت



ali alikhani
30-11-2013, 12:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنیای فناوری اطلاعات – در عین اینکه سونی در حال کار بر روی گوشی Xperia Z1S می باشد، تصویری منتشر شده است که نشان می دهد سونی گوشی دیگری با چهارچوب فلزی در دست تولید دارد.

اصلا مشخص نیست این چهارچوب فلزی مربوط به کدام گوشی است اما احتمال دارد سونی بخواهد در سال ۲۰۱۴ پرچمدار جدیدی معرفی کند. طراحی این چهارچوب شبیه طراحی سری Xperia سونی است.
به نظر می رسد نمایشگر این گوشی ۵ اینچ باشد. اگر به سوراخ های موجود بر روی این بدنه توجه کنیم، می بینیم یک سوراخ برای فلش LED‌ در کنار جایگاه لنز دوربین وجود دارد. جایگاه لنز دوربین گویا بزرگتر از لنز Z1‌ می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علاوه بر این سونی در نمایشگاه CES 2013‌ از گوشی Xperia Z‌ رونمایی کرد. بعید نیست در۲۰۱۴‌ CES بخواهد یک گوشی جدید معرفی کند.
باید ببینیم سونی کی دست از این طراحی بر می دارد. فعلا که با این طراحی طرفداران زیادی برای خود پیدا کرده است.