PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mount نشدن پارتیشن ها در لینوکس مینت

miami vice
30-11-2013, 02:26
با سلام
من تازگی لینوکس مینت 15 رو نصب کردم. مشکل اینجا ست که پارتیشن های هاردم رو که NTFS هستن باز نمیکنه (یا به اصطلاح Mount نمیکنه). اما فلش درایوم رو که NTFS هستش وصل میکنم باز میکنه. (البته یکی از پارتیشن هام FAT32 هستش که اون هم موقع باز کردن ارور میده که با ارور NTFS ها متفاوته) ==> Unable to mount the location <== این ارور ظاهر میشه
قابل ذکره که در هنگام نصب لینوکس که تست سیستم عامل امکان پذیره, درایوها بدون مشکل باز میشد و اینکه ویندوز 8.1 هم نصب دارم (البته توی یک پارتیشن جداگانه)

ممنون میشم از دوستان که کمک کنن

vissoto
05-12-2013, 15:31
از طریق ویندوز 8 letter ها و label های یکی از پارتیشن های مورد اشکال را تغییر دهید شاید درست شد.
ایا درایو ویندوز 8 شما mount میشه؟

Ahmad24
06-12-2013, 20:24
لینوکس مینت رو درحالت live یا همون تست بارگذاری کنید.ترمینال رو باز کنید و محتویات فایل etc/fstab/ (یا etc/mtab/) رو مشاهده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعات نحوه mount پارتیشنهای ntfs در اون هست.فقط کافیه اونها رو به انتهای فایل etc/fstab/ لینوکس نصب شده اضافه و ری استارت کنید.مشابه یه همچین چیزی :

البته باید اون پوشه ها تو سیستم فایل لینوکس نصب شده موجود باشند.(با دستور mkdir -p اونها رو ایجاد کنید.(040\ به معنی کاراکتر خالی میباشد.از گیومه برای نام پوشه حاوی space استفاده کنید)

از gnome-disk-utility میتونید استفاده کنید.
یه نرم افزار به نام Disks هست که تو فیلم زیر نحوه mount اتومات از طریق اون آموزش داده شده(2.4 مگ حجم فیلم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raeesi
28-12-2013, 19:41
این دستور رو وارد کنین:

بعد از اتمام نصب یکبار کامپیوتر خودتونو ریستارت کنین

لذت ببرین :-)