ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن و درست شدن خود به خود ال سی دی کیس!

mha_mha
29-11-2013, 22:38
سلام
یک کیس گرین اوربیت دارم، بعد 3 ماه از خرید، ال سی دی کیس بعضی مواقع خاموش میشه و چند روز بعد خود به خود درست میشه! همراه با خراب شدن ال سی دی فن بالای کیس هم قطع و وصل میشه. امروز هم بعد از 10 روز از از کار افتادن دوباره، موقع روشن کردن کیس، ال سی دی یه لحظه روشن شد و باز خاموش شد!!
دوستان کمک کنید. مشکل از کجاست؟
ممنونم

absineh
30-11-2013, 11:37
بایدکابل اتصالی به مانیتور وفن را چک کنید اگراهمتردراختیاردارید اتصال پاوربه قطعاتی که عرض کردم چک کنید ببینید ولتاژ کافی دارید آیا قطع ووصل میشه یا خیر،با یک پاور دیگه سیستم را تست کنید.

mha_mha
30-11-2013, 13:08
بایدکابل اتصالی به مانیتور وفن را چک کنید اگراهمتردراختیاردارید اتصال پاوربه قطعاتی که عرض کردم چک کنید ببینید ولتاژ کافی دارید آیا قطع ووصل میشه یا خیر،با یک پاور دیگه سیستم را تست کنید.
از پاسخ دادنتون ممنونم
متاسفانه اهم متر ندارم. اما پاورم گریین 600 eu هست و به نظرم اصلا کم نمی یاره. مدل اتصال کابل هاش رو هم بلد نیستم و انگار باید بشینم دفترچه ی کیسو مادربرد رو بخونم!
پس بیشتر به نظرتون مشکل از پاور هست؟

absineh
30-11-2013, 13:47
درب کیس را بازکنید ببینید که کابل ال سی دی کیس به کجا وصل است وازکدام سیم پاوربرق گرفته اگرپاور سیم مشابه به آن که به ال سی دی وصله آزاد داره عوض کنید وامتحان کنیدکابل ها را چک کنیدممکنه لق باشه درست محکم نشده اگربازهم قطع ووصل شد با یک پاوردیگه سیستم را تست کنید .

mha_mha
30-11-2013, 23:56
ممنون مشکل با عوض کردن کابل IDE حل شد.