مشاهده نسخه کامل
: Lenovo IdeaPad Y510p یا Msi GE60 ؟
Death Warrior
29-11-2013, 20:45
با سلام اساتید گرامی پی سی ورلد !
من بین دو لپتاپ Y510p و GE60 به شدت موندم !
اگه میشه منو راهنمایی کنید
ممنون
3aman021
30-11-2013, 11:21
من باشم msi ge60.نیازی به تردید هم نیست ge60 به مراتب قوی تر از y510 هستش.صفحه نمایش مات و فول اچ دی ,سیستم صوتی قوی تر, سیستم کولینگ پیشرفته تر ,دیزاین بهتر (حتی اگه زشت باشه از y510 زشت تر نیست).درکل سری گیمینگ ام اس آی از لحاظ قدرت عالیه شک نکن .
اگه برای گیم میخوای ge60 ,اگه برای کارای گرافیکی میخوای y 510 رنگهای نمایشگرش طبیعی تر و روشن تره البته منظورم full hdهست.
Death Warrior
30-11-2013, 21:21
من باشم msi ge60.نیازی به تردید هم نیست ge60 به مراتب قوی تر از y510 هستش.صفحه نمایش مات و فول اچ دی ,سیستم صوتی قوی تر, سیستم کولینگ پیشرفته تر ,دیزاین بهتر (حتی اگه زشت باشه از y510 زشت تر نیست).درکل سری گیمینگ ام اس آی از لحاظ قدرت عالیه شک نکن .
اگه برای گیم میخوای ge60 ,اگه برای کارای گرافیکی میخوای y 510 رنگهای نمایشگرش طبیعی تر و روشن تره البته منظورم full hdهست.
خودم هم نظرم روی GE60 هست . فقط بخاطر رم و بکلایت Y510 یکم بینشون تردید دارم .
ممنونم از راهنماییتون :n01:
vivaz360
02-12-2013, 17:03
به نظرم y510p بهتره چون هم بکلایت داره هم قابلیت تعویض دی وی دی رایتر با کارت گرافیک،فن،بلوری یا خالی! رو داره.نمیدونم چرا خیلی از کسایی که این لپتاپو حتی از نزدیک ندین دارن نظر میدن که زشته و فلان.اتفاقا خیلی ظاهر زیبایی دارن هم برای گیم هم کار.تازه مثل msi پشت مانیتورش پلاستیکی نیست با اون طرح بچه گونش.تنها ایرادش که فقط تو ایران این ایرادو داره صفحه اچ دی شه بجای فول که به نظرم برای سایز 15 اینچ خیلی ضروری نیست.
من خودم هیچ کدومشون رو ندارم ولی به نظرم لنوو بهتره بخصوص قیمتش
parsicola
02-12-2013, 19:55
البته کاملا سلیقه ای هستش. هرچند انتخاب من لنوو y510 نیست نه به خاطر ظاهر بلکه به خاطر کیفیت صفحه تصویر، برخلاف نظر دوستمون فکر کنم برای سایز 15.6 اینج رزولوشن اچ دی کمه براش و کاملا حس میشه. روی سایز 14 اینچ هم کمی مشهوده.کلا نمیدونم چرا لنوو تو کیفیت تصویر مدلهاش کمی ضعیف کار میکنه ! درضمن درون msi همیشه فراتر از انتظار هستش و آدمو شگفت زده میکنه. زیاد حساس ظاهر نشین هرچند حرف دوستمون رو تائید میکنم که چرا msi ظراحی های ظاهری لبتاپ رو زیاد جدی نمیگیره و کاملا کلاسیک و مثل کالاهای روسی هستش!
Death Warrior
02-12-2013, 21:29
از نظر سخت افزاری که msi کاملاً برتر هست ( به جز رم )
اما ظاهر Lenovo کمی شکیل تر هست ، هرچند که اگر پشت Msi رو در نظر نگیریم اونم توش خیلی شیکه :)
y510 اصلا زیبا نیست و دقیقا از نظر ظاهری شبیه به y500 هست ، ضخیم و سنگین بک لایت قرمزش هم کاملا تو ذوق میزنه
کیفیت صفحه نمایشش با G580 که 800 هزار تومن قیمت داره هیچ فرقی نداره ! (واقعا باید به لنوو به خاطر نبوغش تبریک گفت! مدل فول اچ دی هم تو ایران اصلا نیست )
امروز هم 3 تا با مشکل مین برد اومد برای گارانتی که گویا برخی از اونها مشکل دارن
در کل مدل ام اس آی بسیار بهتر هست
و اگر زیبایی ملاک هست که زیبا ترینشون N550 ایسوس هست
با سلام اساتید گرامی پی سی ورلد !
من بین دو لپتاپ Y510p و GE60 به شدت موندم !
اگه میشه منو راهنمایی کنید
ممنون
آخر سر شما چی خریدی؟
چون من هم دقیقا بین این دوتا موندم
دیگه نمیتونم برم از مغازه داره سوال کنم که lenovoton full hd هست یا نه
چون 100باری رفتم واسه سوال
:n28:
mosstafa2m66
11-12-2013, 01:27
سلام . . . من هم بین این 2 مدل مونده بودم آخرش هم msi ge60 گرفتم حدودا یک هفته ای میشه گرفتم و راضی هستم ازش اگه سوالی دارید بپرسید جواب میدم
Death Warrior
11-12-2013, 01:58
y510 اصلا زیبا نیست و دقیقا از نظر ظاهری شبیه به y500 هست ، ضخیم و سنگین بک لایت قرمزش هم کاملا تو ذوق میزنه
کیفیت صفحه نمایشش با G580 که 800 هزار تومن قیمت داره هیچ فرقی نداره ! (واقعا باید به لنوو به خاطر نبوغش تبریک گفت! مدل فول اچ دی هم تو ایران اصلا نیست )
امروز هم 3 تا با مشکل مین برد اومد برای گارانتی که گویا برخی از اونها مشکل دارن
در کل مدل ام اس آی بسیار بهتر هست
و اگر زیبایی ملاک هست که زیبا ترینشون N550 ایسوس هست
از نظر زیبایی که n550 خیلی خوبه ولی قیمتش توی بازار ایران یه قیمت حُبابی هست .
Death Warrior
11-12-2013, 02:01
آخر سر شما چی خریدی؟
چون من هم دقیقا بین این دوتا موندم
دیگه نمیتونم برم از مغازه داره سوال کنم که lenovoton full hd هست یا نه
چون 100باری رفتم واسه سوال
:n28:
من خودم تصمیم گرفتم GE60 رو بگیرم چون تقریباً از همه نظر بهتر از y510 هست.
FHD y510p که اصلاً تو بازار نیست . اگر هم پیدا کنید قیمتی در حدود n550 میدن بهتون !
Death Warrior
11-12-2013, 02:03
سلام . . . من هم بین این 2 مدل مونده بودم آخرش هم msi ge60 گرفتم حدودا یک هفته ای میشه گرفتم و راضی هستم ازش اگه سوالی دارید بپرسید جواب میدم
مبارک باشه . انشا.... 100 سال فنش براتون بچرخه :n02:
میشه یکم از دمای دستگاه بگین ؟ خصوصاً توی بازی
ممنونم
mosstafa2m66
11-12-2013, 20:42
توی بازی ها سمت چپ لپ تاپ خیلی داغ میشه یعنی اگه به قسمت فلزی اون گوشه دست بزنی دستت میسوزه و دکمه ها هم همون سمت گرم میشه اما نه در حدی که بخواد مشکل ایجاد کنه واسه بازی کردن . . . دکمه ای تعبیه شده مبنی بر فن بوست که با روشن کردن اون صدای قابل توجهی به گوش میاد اما تاثیر قابل توجهی روی خنک کردن دستگاه داره
آقا منم رفتم msi ge60رو سفارش دادم !!
اما چون تو تبریز نبود باید از تهران sendکنن اما چون هوا برفی هست هنوز به دستم نرسیده!!!
lenovo چون fullhd نبود بیخیالش شدم!!
:n19::n19::n19:
فقط کاش backlight داشت!!!
فکر کنم بعدا بشه از طریق شرکت کاری برا backlight کردنش کرد !!
شایدا البته !!!
Death Warrior
13-12-2013, 11:46
فقط کاش backlight داشت!!!
فکر کنم بعدا بشه از طریق شرکت کاری برا backlight کردنش کرد !!
شایدا البته !!!
شاید بشه ، بخاطر اینکه غیر بکلایت دارها هم دکمه خاموش روشن بکلایت رو دارن !
hellboy18
01-01-2014, 22:01
دوستان امکان اضافه کردن بک لایت به msi ge60 هست ؟ به نظرتون n550jv نسخه مات و غیر لمسی خوبه یا msi ge60 2oc ؟
AliSa4048
03-01-2014, 19:07
سلام دوستان گل خسته نباشین
بنظرتون بین N550jv و y510p FHD کدوم بهتره؟
بازی نمیکنم ولی با نرم افزارای مدلسازی و تحلیلی المان محدود (شبیه Ansys ) کار میکنم.
کیفیت صفحه برام مهم هست. ظاهر هم خییلی مهم نیس..
سرعتش برام مهمه: بالا اومدن و لود کردن نرم افزارا(n550 رو واس همین در نظر گرفتم. یا نهایتا برا y510 یه ssd میگیرم اگه میخوره)
full HD رو میتونم از امارات بخرم اگه پیدا نشه..
کیبوردشم بکلایت داشته باشه خیلی بهتره..
یا اگه مورد دیگه ای هست با این خواسته ها...
خیلی مرسی
sanjan3000
05-01-2014, 13:46
سلام
اگه با صفحه y510 مشکل ندارید تو خریدش شک نکنید .
کارت گرافیکش ddr5 که خیلی خیلی خیلی مهمه .
ایسوس و ام اس آی هر دو ddr3 هستن و اگه فروشنده های بی سوارد یه چیزی میگن باور نکنید .
من الان نیدفور اسپید ریوالز و بتلفیلدو هم زمان روی اولترا اجرا می کنم آخ نمیگه .
red_avalanche
05-01-2014, 17:26
تو گرافیک سرعت رم یکی از فاکتورهاست که در مقایسه با جی پی یو در
رده دیگه دوم قرار میگیره، ممکنه فرکانس رم پایین باشه اما پهنای باندش
بالاتر باشه. همینطور که دوستمون گفت زیاد به حرف فروشنده ها اطمینان
نکنید، از همینجا اطلاعات کسب بعد تصمیم به خرید بگیرید.
امیر تتلو
06-01-2014, 13:20
گرافیک لب تاب منم ddr5 هست اما با اینکه مال 4 سال پیش هست حتی 3 تا بازی را روی های بازی میکنم البته من 3 ماه پیش گرفتمش
اما فک نمیکنم y510 ddr5 باشه
Death Warrior
06-01-2014, 13:51
گرافیک لب تاب منم ddr5 هست اما با اینکه مال 4 سال پیش هست حتی 3 تا بازی را روی های بازی میکنم البته من 3 ماه پیش گرفتمش
اما فک نمیکنم y510 ddr5 باشه
بخاطر اینه که گرافیک شما سری GTX انویدیاست
هم Y510p و هم Msi Ge60 دارای گرافیک DDR5 هستند .
کیفیت صفحه نمایش رو در نظر بگیرید
من لپ تاپم از نظر سخت افزار و اجرا و ... عالیه ولی صفحه نمایشش 1366*768 هست.
اوایل خیلی مهم نبود ولی وقتی با لپ تاپ برادرم مقایسه کردم فول اچ دی بودن ، کیفیت رنگ و کنتراست و مات بودن صفحه نمایش تاثیر خیلی زیادی رو بازی و فیلم و ... داره.
حداقل یه بار لپ تاپ رو به تلویزیون LED وصل کنید و بازی یا فیلم اجرا کنید و کیفیت صفحه ها رو مقایسه کنید
حالا 3 بعدی و .... به کنار
من خودم می خوام لپ تاپ 17" بگیرم
sezareta
06-01-2014, 21:20
به y510 هارد ssd میشه اضافه کرد و فکر کنم پردازنده هاسول هم داشته باشه
اما من هم برام یه سوال هست آیا میشه به ge60 هارد ssd وصل کرد؟ حتی به قیمت از دست دادن DVD/RW اون؟
و سوال دیگه که آیا GE60 پردازندش هاسول هست؟ الان یه کانفیگش هست که قیمتش 3.6 هست آیا هاسول هست؟
Death Warrior
07-01-2014, 22:02
به y510 هارد ssd میشه اضافه کرد و فکر کنم پردازنده هاسول هم داشته باشه
اما من هم برام یه سوال هست آیا میشه به ge60 هارد ssd وصل کرد؟ حتی به قیمت از دست دادن DVD/RW اون؟
و سوال دیگه که آیا GE60 پردازندش هاسول هست؟ الان یه کانفیگش هست که قیمتش 3.6 هست آیا هاسول هست؟
روی GE60 بدون برداشتن DVD میشه SSD گذاشت چون پورت mSata داره
بله پردازندش Haswell هست ( 4700MQ )
با سلام:n18:
بدون در نظر گرفتن
کیفیت صفحه نمایش چي؟ با توجه به اينكه كانفيگ هاي مشابهي دارن كدوم بهتره؟
:n13:
راستش من اگه برا بازي يا طراحي به صفحه نمايش بهتر نياز داشته باشم ميندازم رو سينما خانگيمون با يه كيبرد بيسيم.لذت بيشتري داره .فقط بعضي وقتا از نمايشگر خود سيستم استفاده ميكنم .پس hd بودن y510 چون هم وزن هم قيمت رو مياره پايين يه مزيت ميشه برا من.
اما چيزي كه براي من مهمه كيفيت ساخته.جون سختي دستگاه برام خيلي مهمه.شايد لازم بشه براي 24 ساعت ازش كار بكشم(منظورم باطري نيست).
با اين شرايط كدوم يكي از اين دو مدل رو پيشنهاد ميكنين.
تو يكي ديگه از تالارهايy510 اين فروم گفته كه نميشه ssd نصب كرد روش چون m.2 داره به جاي پورت msata!!!!!!!!!!!!!!!
ميگن اصلا اين مدلاي hd كه تو ايرانه اصلا ssd نميخوره جاش رو ورداشتن.ssd آخه برام مهمه.
lآقا ما كه كلا گيج شديم رفتيم پي كارمون:n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اين طور باشه msi خيلي سر تره.هاردشم 7500 تازشم نازك تره(حيف بدنه فلزي نداره)
پولي هم حساب كني موس و كيفي كه روش ميده+هارد 7500 و فول اچ دي بودن خيلي سرتره.كمترم داغ ميكنه.
كدوم راسته كدوم دروغ من كلا گيج شدم.
parsicola
08-04-2014, 10:09
با سلام:n18:
بدون در نظر گرفتن
کیفیت صفحه نمایش چي؟ با توجه به اينكه كانفيگ هاي مشابهي دارن كدوم بهتره؟
:n13:
راستش من اگه برا بازي يا طراحي به صفحه نمايش بهتر نياز داشته باشم ميندازم رو سينما خانگيمون با يه كيبرد بيسيم.لذت بيشتري داره .فقط بعضي وقتا از نمايشگر خود سيستم استفاده ميكنم .پس hd بودن y510 چون هم وزن هم قيمت رو مياره پايين يه مزيت ميشه برا من.
اما چيزي كه براي من مهمه كيفيت ساخته.جون سختي دستگاه برام خيلي مهمه.شايد لازم بشه براي 24 ساعت ازش كار بكشم(منظورم باطري نيست).
با اين شرايط كدوم يكي از اين دو مدل رو پيشنهاد ميكنين.
تو يكي ديگه از تالارهايy510 اين فروم گفته كه نميشه ssd نصب كرد روش چون m.2 داره به جاي پورت msata!!!!!!!!!!!!!!!
ميگن اصلا اين مدلاي hd كه تو ايرانه اصلا ssd نميخوره جاش رو ورداشتن.ssd آخه برام مهمه.
lآقا ما كه كلا گيج شديم رفتيم پي كارمون:n04:
اگه اين طور باشه msi خيلي سر تره.هاردشم 7500 تازشم نازك تره(حيف بدنه فلزي نداره)
پولي هم حساب كني موس و كيفي كه روش ميده+هارد 7500 و فول اچ دي بودن خيلي سرتره.كمترم داغ ميكنه.
كدوم راسته كدوم دروغ من كلا گيج شدم.
کلا بدنه فلزی مزیتش محکمتر بودن و زیبا تر بودنه. وگرنه معایب کوچیکی هم داره که باید در نظر گرفت. مثلا بحث الکتریسیته ساکن که مخصوصا موقع وصل بودن شارژر به برق ، کار کردن با لبتاپ کمی چندش آوره و مدام حس برق گرفتگی خفیف داری. مخصوصا که لب تاپ های گیمینگ مدام باید به برق وصل باشند. نسبت به خط و خش و فرو رفتگی در اثر ضربه هم خیلی بیشتر مستعد هستش.
هردو لب تاپ محاسن و معایبی دارند اما اصلا نمیشه از فول اچدی نبودن تصویر یه لب تاپ گیمینگ گذشت کرد. اصلا راه نداره چنین ناشی گری هنگام خربد لب تاپ گیمینگ کرد.
لنوو معلوم نیست برای چی برای این لب تاپ بزرگ گیمینگ همچبین گندی بالا آورده. فکرشو بکنید بعدا دو تا کارت 750 رو به صورت sli وصل کنی که بازی ها رو با حداکثر رزولوشن و کیفیت بازی کنی اما ... تصویر لب تاپ 1376*768 در حد لب تاپ های عادی این کمپانی.
msi در سری گیمینگ 14 اینچ ge40 ابتدا از تصویر با کیفیت خیلی خوب HD+ با رزولوشن 1600*900 استفاده کرد با این منطق که صفحه 14 اینچ کوچیکه و HD+ کافیه. اما بعدا صدای خیلی ها درومد که اگه هم کافی باشه دلیلی نداره که کاملا فول اچدی نباشه و یه گیمر دوست داره حتی با یه لب تاپ 14 اینچی هم فول اچدی کار کنه و حداکثر کیفیت تصویر رو داشته باشه مخصوصا که این روزها موبایل های 4.5 اینچی هم فول اچدی شدند! و لذا مدل فول اچدی GE40 هم به بازار اومد. (هرچند GE40 های داخل ایران هنوز فقط به صورت HD+ هستند) حالا دیگه لب تاپ گیمینگ 15.6 اینچ تکلیفش کاملا معلومه.
parsicola
08-04-2014, 10:30
نکته بعدی: وقتی پورت mSATA داری یعنی میتونی بعدا یه هارد SSD در کنار هارد 1 ترابایتی فعلی لب تاپ MSI GE60 داشته باشی بدون ابنکه هارد مکانیکی قبلی رو از رده خارج کنی. حالا مطمئن نیستم که Y510 این پورت رو داره یا نه اما اگه نداشته باشه اینم میشه یه نقطه ظعف دیگه. چون هارد های SSD با اینکه خیلی سریعه اما خیلی هم گرون و حجم ذخیره پائینی دارند. لذا اگه هنر کنی بتونی 450تومن خرج یه هارد SSD 128 گیگ بکنی اما باید هارد مکانیکی قبلی رو بکشی بیرون! اونوقت همیشه نگران کمبود فضا هستی و احتمالا خرید یه هارد اکسترنال و حمل دائم اون هم میشه یه ایراد دیگه.
ممنون از بابت جواب.
بدنه فلزي الكتريسيته ساكن نداره كه اگه دقت كرده باشين تو دفترچه اكثر لبتابا نوشته كه ساختمان بايد سيستم ارت داشته باشه.اين در حقيقت مشكل ساختموناي غير استاندارد ما هستش.كه همچين مشكلي ايجاد ميكنه.من حتي با تبلتم هم همچين مشكلي داشتم مجبور شدم واسه حداقل يكي از پريزا ارت تهيه كنم مشكلم برطرف شد.
y510 البته لبتاب خوبيه به شرط اينكه مدلي كه تو ايران مياد همون چيزي باشه كه تو بازار جهاني ارائه ميشه.510 در حقيقت يه مدل فول اچديه كه تو ايران واسه كم كردن قيمت hd كردنش ومعلوم نيست چقد از قسمتهاي ديگش كم كردن.خود 510 اصل يه ssd 24 گيگ هم داره.ولي اونم ورداشتن.اون طوري كه من تو بخشهاي ديگه خوندم حتي پورتش رو هم ورداشتن.با اين حساب اصلا ديگه قابل اعتماد نيست.راستش خيلا ميگن قيمتش كمه به صرفه تره و.... ولي اگه اين چيزايي كه ورداشتن منظور بشه بي دليل نيست كه يه لبتاب 3600000 تومني يهو ميشه 2800000.(هيچ ارزوني بي دليل نيست)
بحث من اين بي اعتماديه كه ايجاد ميشه.من الان ديگه به هيچ كدوم از اين برنداي بازار ايران اعتماد ندارم.
با اين حساب الان ge60 كزينه معقوليه:n26:
اين لبتاب چجور يه ؟منظورم همون سخت جون بودنشه تو شرايط كاري سخت جواب ميده .من شده گاهي از لبتابم رندرهاي 12 ساعته ميگيرم.تو همچين شرايطي ميشه ازش استفاده كرد.رندر 12 ساعته مثل 24 ساعت بازي مداوم با سطح پردازش متوسطه.ايراد خاصي ازش ديدين تا حالا.
ظاهرش كه خوبه يه جورايي آدمو ياده كنسولاي بازي سگا ميندازه.نوستاژيكه:n02:
ببخشيد زياد سوال ميكنم ولي تهران جايي داره كه با شرايط خاص يا جشنواره اي هم بفروشه.:n06:
راستي 510 اصل تنها لبتابي تو دنياس كه توانايي اتصال 4 تا هاردو داره.اما ايراني يكيشم به زور اگه ميشد پورت اونم بر ميداشتن.:n09:
parsicola
09-04-2014, 14:00
msi سری گیمینگ در یک کلام یعنی سگ جون! با چهره ای کلاسیک . (به استثناء مدلهای سری گیمینگ GS که خوش قیافه و شیک هم هستند.)
خرابی در هر برندی وجود داره از جمله APPLE که مدعی آخر کیفیته. مهم خدمات پس از فروشه که تا بحال ماتریس گارانتی بسیار خوبی برای لب تاپهای MSI در ایران بوده. و به نظرم در حد خودش همیشه سعی بر رفع اشکال داشته نه رفع مسئولیت.
ما خودمون رندر 70 ساعت به بالا با لبتاپ GE70 داشتیم و مشکلی نبوده.
کلا نمایندگی های ماتریس در تهران و شهرستان ها یه قیمت واحد دارند و فرقی ندارند. جشنواره هم زیاد ندارند ولی اگر هم باشه همه فروشگاه ها هماهنگ هستند و میشه از سایت خود ماتریس قیمتها و جشنواره ها رو چک کرد. البته برخی مواقع دیده شده که یه مدلی در سایت اصلی دیگه موجود نیست اما شاید برخی از فروشگاه ها هنوز موجود داشته باشند. این به این معنیه که انبار مرکزی دیگه نداره و فروشگاه ها هم موجودی قبلی شون داره فروخته میشه تا کاملا تموم بشه. مگر اینکه دوباره انبار مرکزی وارد کنه.
يافتم.اينم عكسايي كه تاييد ميكنه شايعاتي ميگفتن حقيقت داره.
اين عكسا نشون ميده كه لنوو نه تنها خود ssd رو از لبتاب برداشته بلكه پرت اونم برداشته (آش با جاش)
اين كار ناشي گري محضه.خدا ميدونه چيشو كندن ديگه.با اين حساب هيچ فرقي با يه لبتاب معمولي ملتي مديا نداره اين لبتاب چه برسه به لبتاب گيم:n08::n09:
البته فك ميكردم اين اتفاق تو ايران براي لنوو ميوفته گويا ايندفه بي فرهنگي از خود لننوو بوده :n02:
يه لينك دارم راجه به ge60 '
ما كه امروز رفتيم دنبال ge60 'گفت شنبه زنگ ميزنم از انبار استعلام ميكنم.اميد وارم موجود باشه (ميدونم موجوده بهم الهام شده:n02:):26:
فقط اگه ميشه يه عكس از اشيائ همراهش مثلا موس و كيف و آداپتورش برام بذارين ممنون ميشم
maziarzar
10-04-2014, 01:07
اگه سایت لنوو رو یه نگاه بندازی چندتا مدل داره -مدلی که تو ایرانه صفحه نمایش اچ دی بدون اس اس دی هست
همه ی اینا مشکل از وارد کننده های بی... که فقط به فکر سودن
parsicola
10-04-2014, 10:53
يافتم.اينم عكسايي كه تاييد ميكنه شايعاتي ميگفتن حقيقت داره.
اين عكسا نشون ميده كه لنوو نه تنها خود ssd رو از لبتاب برداشته بلكه پرت اونم برداشته (آش با جاش)
اين كار ناشي گري محضه.خدا ميدونه چيشو كندن ديگه.با اين حساب هيچ فرقي با يه لبتاب معمولي ملتي مديا نداره اين لبتاب چه برسه به لبتاب گيم:n08::n09:
البته فك ميكردم اين اتفاق تو ايران براي لنوو ميوفته گويا ايندفه بي فرهنگي از خود لننوو بوده :n02:
يه لينك دارم راجه به ge60 '
ما كه امروز رفتيم دنبال ge60 'گفت شنبه زنگ ميزنم از انبار استعلام ميكنم.اميد وارم موجود باشه (ميدونم موجوده بهم الهام شده:n02:):26:
فقط اگه ميشه يه عكس از اشيائ همراهش مثلا موس و كيف و آداپتورش برام بذارين ممنون ميشم
GE60 داخل ایران کارت گرافیک 750 داره و مثل اونی که تو لینک دادی 765 نیست . حواست باشه.
موس گیمینگ خوبی همراهش میدند . اما کیف همراهش زیاد تعریفی نیست. به هرحال اسب پیشکشی رو دندوناش رو نمیشمرند!
اگه سایت لنوو رو یه نگاه بندازی چندتا مدل داره -مدلی که تو ایرانه صفحه نمایش اچ دی بدون اس اس دی هست
همه ی اینا مشکل از وارد کننده های بی... که فقط به فکر سودن
خوب آره اگه سود نداشت براشون كه بايد خودمون ميرفتيم مياوريم.بلايي كه سر y510 آوردن واسه كاهش قيمت اون انجام شده تا تو رنج قيمتي قرار بگيره كه مشتري بيشتري داشته باشه.
و اما ge60 هم از اين موضوع به دور نيست.مثلا گرافيك 765 شده 750 و كيبرد بكلايت دارش شده بدون بكلايت.اغلب اين تغيرات كه باعث كاهش امكانات انجام ميشه هم اگه دقت كرده باشين تو محدوده كشوراي فقير يا كم درآمد آسيايي آفريقايي (جز كشوراي عربي و چشم بادوميا) انجام ميشه.
يعني اين يه سياسته تو دنياي فناوري با توليد انبوه.كاريش هم نميشه كرد.
مثلا اپل يه مدل زده بود كه رم اون از جنس حافظه فلش بود ويژگي اين نوع رم جوريه كه اگه باطري تموم شه اطلاعات پاك نميشه و با اتصال آداپتور ادامه فرايند پردازش از همونجا ادامه پيدا ميكنه يا موقع روشن كردن ديگه نيازي به لود شدن اطلاعات روي رم نيست.و سيستم در كثري از ثانيه بالا مياد.خوب اين سيستم فقط تو يه چند تا ايالت شمالي آمريكا عرضه شد و ايالتهاي ديگه +كشوراي اروپايي مدل رم معمولي رو عرضه كردن.
دادا همش ناشي از تقاضاي بازاره.كه چي رو بهتر حضم ميكنه.
ge60 داخل ایران کارت گرافیک 750 داره و مثل اونی که تو لینک دادی 765 نیست . حواست باشه.
موس گیمینگ خوبی همراهش میدند . اما کیف همراهش زیاد تعریفی نیست. به هرحال اسب پیشکشی رو دندوناش رو نمیشمرند!
آره خوب حواسم هست 750 ddr5:14:
فقط به فروشنده اطمينان ندارم :n02: اين اسب پيش كشي زيادم پيش كش نيست يعني ماتريس پسر خالم نيست كه بخاد مفتي بده مطمئنم تو سودش يه جايي منظورش كرده اونا هم دنبال سودشونن ديگه اگه اينطور نبود تا الان تخته شده بود كاسبيشون.به همين منظور من نه تنها دندوناشو ميشمارم بلكه مري و نايشم يه معاينه ميكنم:n09::n02:
آها يه چيز ديگه يجا خوندم سري گيمينگ msi يه تنكولوژي داره كه اجازه ميده از پردازنده ي كارت گرافيك هم براي محاسبه در كنار پردازنده اصلي استفاده بشه.اين يعني زماني كه رندر ميگيري ديگه فقط پردازنده نيست كه تمام بارو تنهايي به دوش ميكشه و گرافيك هم بيكار بشينه و تشويقش كنه بلكه دوتايي دست به دست هم كارو پيش ميبرن(خوشمان آمد)
قيلا اين ويژگي رو تو بعضي برنامه ها مثل imtoo 3d convertor(اميدوارم اسمشو درست نوشته باشم) ديده بودم ولي فكر ميكردم فقط يه ويژگي نرم افزاريه اما گويا تو اين مدل از لبتابا همه برنامه ها اينجوري اجرا ميشه.حالا نميدونم تنضيمات خاصي داره يا تو شرايط خاصي اين حالت پيش مياد يا...
تو imtoo تو تنظيمات ميتوني حتي تمام پردازش رو بندازي رو گرافيك حتي.حالا كسي اين چيزيو كه ميگن تو اين برند تجربه كرده خودش تجربه كره؟
هي چيز يادم ميوفته ge60 كه لينك دادم پرده اسپيكراش پوشش طلا داره كه ge60 بازار ايران هي...............:n03:
parsicola
12-04-2014, 08:46
جک صدا (خروجی هدفون) پوشش طلا داره (برای کاهش نویز) . ge60 ایران هم باید داشته باشه. ge70 پارسال که داشت.
خوب موجود نبود.رفتم چند جا سر زدم ميگن كلا چون قراره گرون بشه فروش ندارن.ديجي كالاهم تمام لبتاباشو غير موجود كرده.(جنساي ديگهرو چك نكردم)يادم نبود اينجا ايرانه.:n04:
خوب گويا بايد صبر كنم فعلا.
خوب بلاخره گرفتم ولي نه y510 و نه ge60...............
بلكه msi gs60 رو گرفتم يكم از اون چه در نظر داشتم گرونتر شد ولي خوب ديگه قسمت.........
خوب بلاخره گرفتم ولي نه y510 و نه ge60...............
بلكه msi gs60 رو گرفتم يكم از اون چه در نظر داشتم گرونتر شد ولي خوب ديگه قسمت.........
مبارک
قیمت و مشخصات اش رو لطف میکنی!!!(گرافیکش به خصوص)
علت خرید این لپ تاپ هم بگید؟! منظورم ویژگی هایی که باعث شد شما این رو انتخاب کنی؟!
من هم می خوام بخرم ولی موندم!!
alienware 14 -asus n56jr- g56 jr-dell xps15 -sony flip 15-msi ge60 gs60!؟ البته گزینه های من متفاوت هست !!چون همه چی رو با هم می خوام داشته باشم!!
من نمی دونم چرا لپ تاپ های گیم تاچ نیستن!؟
intel i7 4700mq
16 ram
هارد 1 ترا + دو تا ssd 64
صفحه فول اچ دي مات
گرافيكم 765 gtx ddr5
15 اينچه
رفتم پاساژ سهند يه برگه داشتم قيمت مال msi قبل عيد.اول گفتمge60 ميخام يه چند جا زنگ زد گفت نمونده گفتم يه چيز مشابه يا بهتر ميخام.گفت يه مدل داريم پردازندش amd گفتم نه ديگه چي دارين چند مدل مك بوك گفت گفتم ويندوز خور ميخام با مك زياد حال نميكنم.رسيديم به gs60. قيمت 6.250 گفت.من 5.600 گفتم اسرار كرد گفت دلار اله به قران نميشهگفتم يا ايني كه من ميگم يا صبر كن مشتري گيرت بياد:n07: خلاصه گرفتيم رفت.
ايراد بزرگش وزنشه تا برسم خونه يه نيم كيلو وزن كم كردم.تو جعبه با همه متعلقات فك كنم 5 كيلو باشه.در كل واسه وزن كم كردن عاليه.:n02:
نه صفحه لمسي نداره كه خوبه اينقد بدم مياد صفحه لك بشه.با صفحه لمسي نميشه كار كرد شما خودت همينجوره يه نيم ساعت دستت رو بگير جولو مانيتور كتفت كنده ميشه.لمسي ميخاي چيكار.الكي خرجش نكن.كاربرد نداره
مشكل بزرگي كه دارم اينه كه چون من چپ دستم اين تاچش يكم سمت راسته اذيت ميكنه(احساس پيچ خوردن دارم).بايد با موس كار كنم.يه جورايي احساس ميكنم صداي فنش اذيت كننده س(نسبت به قيمتش)
اولين كاري كه كردم بردم نمايندگي 2 تا ssd رو برداشت يه ssd 256 adata انداخت روش جالبه قيمت دوتا 64 برابر يه 256 ميشه.....
برد وايفايش به شكل عجيبي زياده با گوشيم تست كردم سرعتشم خوبه ولي فك كنم گوشيم سرعتش رو محدود ميكرد.
ازش رندر گرفتم گرافيك دخالت نكرد و تمام بار رو دوش پردازنده بنده خدا بود.ولي خيلي فرزه كاريو كه lقبلا دو ساعت طول كشيده بود 45 دقيقه اي تحويل داد.
دروغ چرا كلا گرافيكشو با ايگمو كانورتور تست كردم قدرتش به تنهايي قد يه لبتابه.يعني با لبتاب قديميم كه هم گرافيك هم پردازنده درگير بود ولي تو اين سيستم فقط گرافيكو گذاشتم.ولي اين جلو افتاد.
اما خودموني بگم با هزينه دوبل انتظار قدرت دوبل داشتم ولي اين فقط يكم بهتر از اون چيزيه كه ميشد با نصف قيمت تهيه كرد ولي راضيم:n01:
حالا بايد لبتاب قديميو بندازم به يكي:n02:
Sorena_777
13-04-2014, 14:49
مبارکت باشه عزیز دل
قیمت خوبی گرفتی بد نیست ولی یه چیزی اینجا بیشترgs70 هستش با قیمت 6200 پس gs60 هم باید حدود 5.5 این ورا باید باشه درسته ؟:n01:
آره دادا من يه ssd 512 هشتصد تومن برا داداشم يه بلوري اكسترنال 350 تومني هم همراش گرفتم يادم رفت اينارو كسر كنم.آره gs60 يه تومن ارزونتره.كيف اشانتيون رو هم دادم فروشنده يه كوله گرفتم ماركش وايو هرچي بساط يارو رو گشتيمl مارك msi يا بدون مارك نداشت.ولي موسش رو نگه داشتم بدك نيست ولي من چپ دستم به دستم نميخابه شايد بعدا دادم داشم(الان زوده:n02:يكم كه كهنه تر شد) يه خودكار مارك msi+يه پرچم كوچيك امارات(اينو چرا گذاشتن توش:n04:) گارانتي بين الملل .
آقا اين پورت ميني ديسپلي چيه اين داره كاربردش چيه؟؟
parsicola
13-04-2014, 16:06
intel i7 4700mq
16 ram
هارد 1 ترا + دو تا ssd 64
صفحه فول اچ دي مات
گرافيكم 765 gtx ddr5
15 اينچه
رفتم پاساژ سهند يه برگه داشتم قيمت مال msi قبل عيد.اول گفتمge60 ميخام يه چند جا زنگ زد گفت نمونده گفتم يه چيز مشابه يا بهتر ميخام.گفت يه مدل داريم پردازندش amd گفتم نه ديگه چي دارين چند مدل مك بوك گفت گفتم ويندوز خور ميخام با مك زياد حال نميكنم.رسيديم به gs60. قيمت 6.250 گفت.من 5.600 گفتم اسرار كرد گفت دلار اله به قران نميشهگفتم يا ايني كه من ميگم يا صبر كن مشتري گيرت بياد:n07: خلاصه گرفتيم رفت.
ايراد بزرگش وزنشه تا برسم خونه يه نيم كيلو وزن كم كردم.تو جعبه با همه متعلقات فك كنم 5 كيلو باشه.در كل واسه وزن كم كردن عاليه.:n02:
نه صفحه لمسي نداره كه خوبه اينقد بدم مياد صفحه لك بشه.با صفحه لمسي نميشه كار كرد شما خودت همينجوره يه نيم ساعت دستت رو بگير جولو مانيتور كتفت كنده ميشه.لمسي ميخاي چيكار.الكي خرجش نكن.كاربرد نداره
مشكل بزرگي كه دارم اينه كه چون من چپ دستم اين تاچش يكم سمت راسته اذيت ميكنه(احساس پيچ خوردن دارم).بايد با موس كار كنم.يه جورايي احساس ميكنم صداي فنش اذيت كننده س(نسبت به قيمتش)
اولين كاري كه كردم بردم نمايندگي 2 تا ssd رو برداشت يه ssd 256 adata انداخت روش جالبه قيمت دوتا 64 برابر يه 256 ميشه.....
برد وايفايش به شكل عجيبي زياده با گوشيم تست كردم سرعتشم خوبه ولي فك كنم گوشيم سرعتش رو محدود ميكرد.
ازش رندر گرفتم گرافيك دخالت نكرد و تمام بار رو دوش پردازنده بنده خدا بود.ولي خيلي فرزه كاريو كه lقبلا دو ساعت طول كشيده بود 45 دقيقه اي تحويل داد.
دروغ چرا كلا گرافيكشو با ايگمو كانورتور تست كردم قدرتش به تنهايي قد يه لبتابه.يعني با لبتاب قديميم كه هم گرافيك هم پردازنده درگير بود ولي تو اين سيستم فقط گرافيكو گذاشتم.ولي اين جلو افتاد.
اما خودموني بگم با هزينه دوبل انتظار قدرت دوبل داشتم ولي اين فقط يكم بهتر از اون چيزيه كه ميشد با نصف قيمت تهيه كرد ولي راضيم:n01:
حالا بايد لبتاب قديميو بندازم به يكي:n02:
مبارکه . آقا این مدل که بین لب تاپ های گیمینگ جزو سبک وزنهاست که . اگه ایسوس 3.5 کیلوئی میخریدی چی میگفتی ! :)
در خصوص پرفورمنس گرافیک هم باید در بازی ها قدرت واقعیشو بسنجی. مطمئنم تعداد فریمی که تو بازی های سنگین میده کاملا متفاوت از تست های نرم افزاری خواهد بود. هرچند که gs60 ghost با گرافیک 860 و 870 هم اومده و خیلی سره و کل وبسایتها رو ترکونده. لبتاپ شما تقریبا مشابه یه لنوو y510 با دو تا کارت گرافیک 750 sli قدرت داره . gs60 ghost هم با کارت 860 حدود 25 درصد سریعتر شده.
کلا لب تاپ گیمینگ با موس جواب میده و تاچ پد زیاد به کار نمیاد. نگران چپ دست بودنت مثل من نباش.
البته اگر جای شما بودم gs70 رو برمیداشتم که با اینکه 17 اینچه اما وزنش تقریبا مشابه اونه و مهمتر اینکه خنک تر از gs60 هم هست و تحت گارانتی کامل ماتریس هم هست. امیدوارم لبتاپ شما هم گارانتی ماتریس باشه. اصلا بازی با 17 اینچ حالش بیشتره.
به هرحال خیلی مبارکه.
مرسي آره گيمه و موسش.ولي كار من بيشتر گرافيكه.راستش ماتريس نداشت.يعني گارانتي ايران نداره كلا اين مدل فك كنم كلي گشتيم پيدا نشد.ge70 ماتريس داشت.من از 2.800 شروع كردم به 4.600 رسيدم نه ديگه جولو تر نميشد برم.با توجه به اينكه به نظرم خيلي بزرگه همين.اين به نظرم سنگينه فكر ه اونم سخته.گارانتي بين الملل چيه؟ به فروشنده گفتم يعني ببرمش اونور آب تا عوض بشه گفت نه فقط هزينه پست ميوفته برات اونم يه چيزيه بين 100 تا 150 هزار تومن ولي اگه مثلا مشكلي پيش بياد ديگه تعمير نميكنن كلا دستگاه تعويض ميشه.
parsicola
13-04-2014, 16:44
باید یه تماس با دفتر مرکزی ماتریس بگیری و با پرداخت هزینه تحت گارانتی بکنیش. اینجوری مطمئنتره. گارانتی بین الملل تا حدودی کشکه. چون گارانتی نیست و اسمش وارانتی هستش و همه لب تاپ ها وارانتی دارند اما موارد کمی رو تحت پوشش میده اونم تحت شرایط خاص. تازه کی اینکارو برات میکنه؟ کدوم شرکت برات میفرسته اونور آّب؟ مثلا من لب تاپ اپل با وارانتی دارم اما خوب که چی ! آخرش اگه خراب بشه باید بدم دست یه تعمیرکار داخلی چون شرکتی پشتش نیست و توسط یه وارد کننده مجهول وارد شده و خدمات رو نمیدونه چجوری نوشته میشه
آره فكر خوبيه.اگه ماتريس قبول كنه خيلي بهتره.فك نكنم هزينش زياد بشه يا حداقل از هزينه دوندگي و پست و اين چيزا بيشتر كه نميشه.فردا يه سر ميرم نمايندگي.
درايور هاشو هم الان ريختم روش صداي فنش خيلي بهتر شد.تغريبا نميشنوم ديگه.خنك ترم شد.
مگه gs60 وارد ایران شده؟؟؟؟؟؟؟؟
همین رو منظورتونه؟؟؟
parsicola
22-04-2014, 08:23
مگه gs60 وارد ایران شده؟؟؟؟؟؟؟؟
همین رو منظورتونه؟؟؟
نه اون نیست بلکه مدل سال قبلشه با کارت گرافیک 765m
نه اون نیست بلکه مدل سال قبلشه با کارت گرافیک 765m
آخه این مدل 2014 معرفی شده.با اون کانفیگ پایینتر هیچ جای نت نیست!!!
¡ HALA MADRID ¡
سلام
GE60 New چطوره؟
پردازندش 4800 و گرافیکش 765 هست.کیبردشم نور پس زمینه داره.البته صفحه نمایشش معلوم نیست.توی دیجی کالا زده اچ دی و تو سایت ماتریکس زده فول اچ دی
-------------/Product/DKP-33862/MSI-GE60-2OE/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%A2%DB%8C-GE60-%D9%85%D8%AF%D9%84-2OE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسبت به قیمتش به نظرم از y510 بهتره 3800 در مقابل 3200
گرافیک ام اس آی که 765 هست بازی بایوشاک رو 23 فریم اجرا میکنه اما گرافیک لنوو که 750 هست 15 فریم اجرا میکنه
اینم مقایسه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته y510 یه هشت گیگ اس اس دی هم داره که بعضیا دیدم گفتن که نداره اینم لینک دیجی کالا
------------- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Product/DKP-27935/Lenovo-IdeaPad-Y510p-B/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%BE%D8%AF-Y510p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان چندتا سوال دارم
1. مدل GE60 New قابلیت نصب ssd در کنار هارد خودش رو داره؟(بدون برداشتن هارد خودش یا دی وی دی)مادربوردش ساپورت میکنه؟
2.حالا اگه ssd نصب کردیم گارانتی لپ تاپ باطل میشه؟
(لینکای دیجی کالارو نمیدونم چرا خط چین میکنه )
parsicola
08-05-2014, 19:40
جواب:
1- بله . این قابلیت رو داره.
2- خیر. باطل نمیشه
koroshfe
05-06-2014, 15:33
من Y510P دارم
هم Full HD ـه ، هم SSD داره ، هم DVD/RW ـش درمی آد و چیزای دیگه می ره توش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Backlight ـه قرمز ـش اصلاً تو ذوق نمی زنه !!! ( این جمله رو به دل نگیرید ، در جواب بعضی دوستان ـه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجور چیز ها دیگه سلیقه ای هستند )
کارم : مهندسی ( من جمله خیلی چیزا ، Matlab و Visual Studio و ... ) + فیلم ( رندر ، ویرایش و ... ) + بازی + ...
koroshfe
05-06-2014, 15:41
مشکلاتی که دوستان به درستی گفته بودند : الکتریسیته ساکن ، به دلیل سخت افزار قوی و مناسب نباید ازش انتظار ظرافت و سبکی ، سنگین و ابعاد نسبتاً بزرگ ! ( اگه چیز دیگه ای دیدم ، همین جا بیان می کنم )
مشکلاتی که دوستان به اشتباه گفته بودند : من ندیدم داغ کنه ، مخصوصاً دوستانی که رندر می کنن باید بدونن ، 6 ساعت یه زمان خیلی زود واسه رندر محسوب می شه ( :n02: ) که من اصلاً مشکلی ندارم ! کیفیت تصویرش که گفته می شه ضعیفه ، حتی می تونم بگم فوق العادس ! ( و به یه فیلمباز پیشنهاد می شه ! در این حد ! ) ( البته دوستانمون راجع به نسخه ی غیر HD ـش می گفتند ) ! سرعت لپ تاپ کاملاً راضی کنندس ، مخصوصاً اگه همه چیزش رو خودتون دست بگیرین ، 8 گیگ SSD داره ، مثلاً خودم Startup ها و چند تا چیز دیگه رو انداختم روش ، اینکار باعث می شه سرعت دستگاه واقعاً عالی باشه و ...
در هر حال این تاپیک فقط مقایسه ی 2 تا لپ تاپ بوده ، لپ تاپ ، مثل هر وسیله ی دیگه ای ، کاملاً به خواسته ها و کار های شخص مربوط می شه !
اگه کار هایی انجام می دید مثل : برنامه نویسی ، تماشای فیلم ، خوندن کمیک ، ویرایش فیلم ( 3 مورد قبلی اشاره به کیفیت صفحه ) و به صورت جزیی بازی ! Y510P بهتون پیشنهاد می شه
اما اگه بازی رو حرفه ای تر انجام می دید بدون شک GE60 ! یه جورایی لپ تاپ گیمینگ ـیی ـه که واسه کارای دیگه هم آمادگی داره ! نه مثل بقیه ی گیمینگ ها 6 کیلوئه :n02: نه به اون اندازه زشته :n02: ( شوخی ! ظاهر خوبی داره ! )
با تشکر
parsicola
07-06-2014, 08:16
مشکل الکتریسیته ساکن ، مشکل لب تاپ نیست بلکه مشکل اکثر ساختمون های ماست که متری خداتومنه اما پریز هاش سوراخ ارت (زمین) نداره ! واسه همینه که سر دوشاخه برق لب تاپ ها سه شاخه ست که یکیش واسه ارت هستش تا مشکل الکتریسیته ساکن پیش نیاد.
لنوو فول اچ دی! پیدا کردم یارو گفت 3660 گفتم اگه اینقدر بخوام بدم که میرم ge60 2oe می گیرم فکر کنم 3750 هم پیدا بشه.هم 4800mq هست هم 765gtx که نسبت به 4700mq ,750gt یا 755gt که لنوو میده بهتره.
اما در کل رم بیشتر داره که اونم فکر نکنم اونقدر مهم باشه چون رم رو میشه بعداً اضافه کرد اما cpu یا گرافیک !+ سبک تر بودن msi هم در نظر بگیرین و اینکه کیف و موس داره (یک سوال قیمت کیف و موس که ماتریس میده چنده)
در کل موندم بین ایسوس و ام اس ای اما قیمت ام اس ای کمتره عوضش کلفت تره. امروز فردا اگه نگیرم میفته توی وسواس دیگه گندش در میاد.
راستی از کجا برم بخرم بهتره قیمت(توی تهران). توی اینترنت یک جا دیدم 3750 زده بود ام اس ای رو.
parsicola
08-06-2014, 11:53
msi رو از فروشگاه های ماتریس با تابلو سردر مغازه ماتریس و msi بگیر و همشون قیمت یکسان و گارانتی اصلی ماتریس دارند. تو تهران همه پاساژهای کامپیوتر مثل پایتخت ، رضا ، ایران و ... فروشگاه های ماتریس وجود دارند. قیمت رو هم قبلش میتونی از سایت ماتریس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چک کنی هرجند الان سایت زده ناموجود! که معلومه احتمالا دارند میرن تو کار سری بعدی ظرف چند ماه آینده. اما فروشگاه ها معمولا موجود دارند.
کیف اشانتیون خیلی مالی نیست اما موس اشانتیونش کیفیت خوبی داره. جمعا فکر کنم یه 70 - 80 تومنی بی ارزند.
sajjadgameactor
08-06-2014, 12:11
الان داغون ترین کیف دیگه زیر 70-80 گیر نمیاد. موسش هم 30 تومنی فک کنم بیارزه. هر چند باز شدش رو ندیدم من
chladani
08-06-2014, 13:03
سلام دوست عزیز
تو کدوم مدلشو خریدی اخه دو مدله یکیش هم cpu و هم گرافیکش بهتره و تقریبا 800 تومان هم گرونتره منظورم msi ge60 2oeهست تو الان اینو خریدی یا اینیکی روmsi ge60 2oc خب مشخصات این دوممی
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
لپ تاپ اول هم msi ge 60 2oe مشخصاتش اینه
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4800MQ 2.70GHz up to 3.70 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
و تو کدام شهر خریدی و چند خریدی اخه تو بانه نمونده هر جا مییرم میگن نداریم:n28:
sajjadgameactor
08-06-2014, 13:07
بانه ک بورس لپتاب نیست، باشه هم هم قیمت داخل در میاد. اختلاف قیمت هم 400 هست. 3.840 اون یکی مدل هم 3.470
chladani
08-06-2014, 18:11
خب نگفتی کجا خریدی عزیز
لطفا ادرس دقیق فروشگاه و پاساژو بده اشنا دارم تهران برام میخرن :n16:
sajjadgameactor
08-06-2014, 18:18
من ک هنوز نگرفتم لپتاب :n27:
دومی رو که همه جا دارن الان. ولی اولیه که قدیمی تر هست رو من فقط یک جا دیدم داشت. دقیق یادم نیست. فک کنم از سمت بازار رضا ، قبل از اینکه به مجتمع نور برسیم یه پاساژ لپتاب هست که خلوته و هنوز کامل همه ی مغازه ها باز نشدن.
من ک هنوز نگرفتم لپتاب :n27:
دومی رو که همه جا دارن الان. ولی اولیه که قدیمی تر هست رو من فقط یک جا دیدم داشت. دقیق یادم نیست. فک کنم از سمت بازار رضا ، قبل از اینکه به مجتمع نور برسیم یه پاساژ لپتاب هست که خلوته و هنوز کامل همه ی مغازه ها باز نشدن.
دومی هم ماتریس زده موجود نیست.توی پاساژ ایران همه می گفتن نداریم اگه داشتن هم میدادن 3840 نهایتاً 3830 از همونجا که فرمودید گرفتم میداد 60 پایین هم نمیومد
دومی هم ماتریس زده موجود نیست.توی پاساژ ایران همه می گفتن نداریم اگه داشتن هم میدادن 3840 نهایتاً 3830 از همونجا که فرمودید گرفتم میداد 60 پایین هم نمیومد
داداش قیمت عالی بهت دادیم
تو این شرایط امکان نداره کسی زیره 3/820 بهت بده
خودت رفته بودی قیمت گرفته بودی دیگه
مبارکت باشه داداش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.