مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ تا 2 تومن
سلام..
خوبید خوشید ؟
بعد از تحقیقاتی که کردم به 2 تا مدل رسیدم .. یکیش HP 4540s ، اونیکی هم Fujitsu LIFEBOOK AH532/i5/G52 ..
کاربردم :
- برنامه نویسی
- کار با فتوشاپ و ایلاستریتور
- بازی در حد فیفا و مورتال کمبت
- و کارهای عادی مثل فیلم دیدن و وب گردی و ..
بودجه هم تا 2 تومن .. ارزونتر هم اگه شد چه بهتر !
من خودم از برندهای MSI و TOSHIBA خیلی خوشم میاد .. اگه این دو تا برند ، لپتاپی تا قیمت 2 تومن داشتند که از HP و Fujitsu بهتر بود بهم معرفی کنید ..
ممنونم
فردا صبح باید برم برای خرید .. نظرم رو فوجیتسو هست ! کسی نظری نداره ؟
Xerxes-I
01-12-2013, 07:42
سلام.فوجیتسو پردازنده اش بد نیست اما کارت گرافیکش هم مدل پایینه هم مقدارش کمه.کانفیگ و مدل لپ تاپ قدیمی هست.کار راه اندازه ولی واسه 2 سال دیگه باید باز عوض کنی.تو این قیمت مدل های بهتری با کانفیگ ها بهتر از مارک های دیگه هست.مثلا thinkpad e531 و ideapad z510 از لنوو.
سلام.فوجیتسو پردازنده اش بد نیست اما کارت گرافیکش هم مدل پایینه هم مقدارش کمه.کانفیگ و مدل لپ تاپ قدیمی هست.کار راه اندازه ولی واسه 2 سال دیگه باید باز عوض کنی.تو این قیمت مدل های بهتری با کانفیگ ها بهتر از مارک های دیگه هست.مثلا thinkpad e531 و ideapad z510 از لنوو.
ممنون از راهنماییت ..
شما مطمئنی z510 ، رنج قیمتش تا 2 تومنه ؟
Xerxes-I
01-12-2013, 18:11
ممنون از راهنماییت ..
شما مطمئنی z510 ، رنج قیمتش تا 2 تومنه ؟
والا جفت شون فعلا تک و توک وارد شدن و پیدا میشند.اگه یه ماهی صبر کنی فکر کنم هم بخاطر رقابتی شدن بازار هم احتمالا کاهش قیمت دلار ارزونتر بشه.الان قیمت core i5 برای e530 که همون مدل قدیمی تر e531 هست حدود ۱۹۰۰ و برای z500 که مدل قدیمی z510 هست حدود ۲۱۰۰ هست.در ضمن مدل core i5 لپ تاپ z510 رو الان آل دیجیتال حدود ۲۲۰۰ میفروشه.تهران بگردی اگه پیدا بشه معمولا۵۰_۸۰ تومن ارزونتره. در ضمن z510 جدید ترین نسل پردازنده ها یعنی پردازنده های هاسول رو هم داره.تفاوت z510 و z500 مخصوصا تو صفحه نمایشش معنا داره.تا جایی که میتونی و امکانش هست و میتونی صبر کنی مدل های جدید رو بخر .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.