مشاهده نسخه کامل
: تبلت اندروید تا 500 هزار تومان چی بگیرم ؟
ali_agha1981
28-11-2013, 19:41
سلام
صفحه اش 9 تا 11 اینچ (خیلی مهمه برام)
بلوتوث داشته باشه ...
قیمت زیر 500 تومان یا نهایتا 550 تومان...
کارم باهاش هم فقط و فقط رفتن به اینترنت و خواندن متن هست..
یه جستجو زدم میخوام اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخرم نظرتون چیه ؟
مشکلش اینه که متاسفانه صفحه نمایش اش خازنی هست بدون IPS...
آیا IPS بودن صفحه نمایش خیلی مهمه..؟
آیا پیشنهاد دیگه دارید ؟
مرسی:n16:
single_2008boy
29-11-2013, 19:23
lenovo a3000 عالی ولی میگی من 9 تا 11 می خوام به نظر من اینو می گرفتی خوب بود
دوست گرامی با این مشخصات تبلت و جود نداره اگه هم داشته باشه اصلا ارزش خرید نداره.
اگه یه 100 تومن بیشتر روش بزاری من asus memo pad hd7 رو پیشنهاد میدم .اینم لینک مشخصاتش لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات بنده .واقعا تبلت با ارزشی است نسبت به قیمتش صفحه نمایش 7 اینچی hd با پنل ips وبا دارا بودن چهار هسته cpu ویک گیگ رم و دوربین 5 مگاپیکسلی full hd پشت تبلت و یک دوربین 1.2 مگاپیکسلی hd جلوی تبلت واقعا ارزش خریدشو بالا میبره.
ali_agha1981
29-11-2013, 21:19
دوست گرامی با این مشخصات تبلت و جود نداره اگه هم داشته باشه اصلا ارزش خرید نداره.
اگه یه 100 تومن بیشتر روش بزاری من asus memo pad hd7 رو پیشنهاد میدم .اینم لینک مشخصاتش لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات بنده .واقعا تبلت با ارزشی است نسبت به قیمتش صفحه نمایش 7 اینچی hd با پنل ips وبا دارا بودن چهار هسته cpu ویک گیگ رم و دوربین 5 مگاپیکسلی full hd پشت تبلت و یک دوربین 1.2 مگاپیکسلی hd جلوی تبلت واقعا ارزش خریدشو بالا میبره.
تبلت زیر 10 اینچ اصلا نمیخوام...
اصلا هم کار خاصی ندارم..فقط اینترنت و خوندن تکست
شما اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخون نظر بده.... از سایت digikala
درسته مارکش زیاد مطرح و مهم نیست ولی نسبت به قیمتش خیلی خوبه..
داش خود دانی ولی فرقی نداره که .الانم من دارم با همون تبلت asus memo pad hd 7 نظر می نویسم .درضمن تبلتی که شما میگید دوهسته ای است وبرای اینترنت مناسب نیست ولی تبلت که من گفتم چهار هسته ای است ومناسب اینترنت است .ولی بازم خود دانی ..!!..!!
در ضمن داش zbazi آهنگ جدید نداده؟
ali_agha1981
30-11-2013, 00:16
داش خود دانی ولی فرقی نداره که .الانم من دارم با همون تبلت asus memo pad hd 7 نظر می نویسم .درضمن تبلتی که شما میگید دوهسته ای است وبرای اینترنت مناسب نیست ولی تبلت که من گفتم چهار هسته ای است ومناسب اینترنت است .ولی بازم خود دانی ..!!..!!
در ضمن داش zbazi آهنگ جدید نداده؟
واقعا برای اینترنت ، حتما پردازنده 4 هسته ای میخواد..؟
زدبازی هم بعد از OBI آهنگ جدید نداده..:n06:
.داش نه چهار هسته ای نمیخواد ولی دو هسته ای ها تو اینترنت کم میارن و پشتشون زود داغ میکنه
Sent from my ME173X using Tapatalk
ali_agha1981
30-11-2013, 00:52
الان تقریبا بین Acer Iconia A1- 810 8GB و Asus Memo Pad ME173X HD - 16GB گیر کردم...
اولی خوبه صفحه اش بزرگتره ولی TFT IPS هست (نمیدونم آخه تو یه مقاله خوندم میگفت TFT اصلا خوب نیست...یکی این قضیه رو برام باز کنه که چقدر فرقشون هست:n16:)
دومی صفحه کوچیکته ولی خازنی IPS هست..
مقایسه شون :: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصمیمم روی Acer Iconia A1- 810 8GB هست که هم قیمش اش پایینتره و صفحه اش هم بزرگتره..
به نظرتون کدوم بهتره..؟
در ضمن میشه یه سایت معرفی کنید که بشه تبلت های موجود در بازار رو بر اساس اینج و کیفیت دوربین دسته بندی کنه..؟
متاسفانه دیجی کالا این امکان رو نداره و یه ذره جستجو کردن سخت میشه و پیدا کردن تبلت مورد نظر..
داش ولی iconia چند مورد معایب داره.
اول اینکه درسته صفحش بزرگتر ولی رزولوشن پایینتری داره در نتیجه تراکم پیکسلی پایینتری نیز خواهد داشت به طوری که اصلا زاویه دید کاملی نداره و با کمی دقت می توان پیکسل هارو دید
دوم حافظ داخلی : iconia برای این تبلت 8 گیگ حافظ داخلی انتخاب کرده در حالی که memo pad hd 7 شانزده گیگ فظای داخلی و شانزده گیگ فظای اینترنتی رایگان به کاربران میده.
سوم باطری :هیچ قت در باطری به ضرفیت و نوشته ها اعتماد نکنید چون در عمل واقعا فرق میکنه به طوری که memo pad hd7 سومین تبلت اندرویدی است که بیشترین شارژ دهی رو داره اینم لینک گفته هام : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
منم تمام گفته های اون دوستمون رو تایید میکنم و به نظرم اگه 7 اینچ بودنش برات مهم نیست،Memo Pad HD 7 بهترین انتخابه شک نکن.
اما اگه بازم این 7 اینچ بودنش خیلی مهمه،تو این رنج قیمت گزینه های جالبی نیست تو بازار.یا هرچی هم که هست برندهای متفرقه هستن که معمولا بچه ها درموردشون نظر ندارن چون کار نکردن باهاشون !
فقط به اطلاعات خود تبلت نمیشه اکتفا کرد.چون تو عمل تفاوت زیاده...!
saeedsh7j
30-11-2013, 15:15
من iconia دارم و کاملا راضیم! سوالی داشتی درخدمتیم.
در ضمن این مدل ایسوز نمیشه بهش فلش وصل کرد
saeedsh7j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز منم قراره این تبلت تهیه کنم
درمورد کارایی و نقطه ضعف اگه داره بفرمایید خواهشا بدون تعصب چون قراره یه مدت طولانی استفاده کنم :n30:
بعد اینا مهم ترین چیز واسه من روت شدن شما تونستید روتش کنید
واسه پخش فیلم و... مشکلی نداره ؟
مثل ممو پد که سافت بریک نمیشه؟ چون ممو پد انگار دوستان تو کلوپش گفتن بعضی اوقات بالا نمیاد
راستی میشه دانگل بهش وصل کرد
ببخشید زیاد شد هرچی جا موند خودتون توضیح بدید مرسی :n12::n16:
Faramarz-1
30-11-2013, 20:31
داش ولی iconia چند مورد معایب داره.
اول اینکه درسته صفحش بزرگتر ولی رزولوشن پایینتری داره در نتیجه تراکم پیکسلی پایینتری نیز خواهد داشت به طوری که اصلا زاویه دید کاملی نداره و با کمی دقت می توان پیکسل هارو دید
دوم حافظ داخلی : iconia برای این تبلت 8 گیگ حافظ داخلی انتخاب کرده در حالی که memo pad hd 7 شانزده گیگ فظای داخلی و شانزده گیگ فظای اینترنتی رایگان به کاربران میده.
سوم باطری :هیچ قت در باطری به ضرفیت و نوشته ها اعتماد نکنید چون در عمل واقعا فرق میکنه به طوری که memo pad hd7 سومین تبلت اندرویدی است که بیشترین شارژ دهی رو داره اینم لینک گفته هام : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تراکم پیکسل چه ربطی به زاویه دید داره؟؟!!! درسته نمایشگر مموپد تراکم پیکسل بیشتری داره (216 در مقابل 163) ولی زاویه دید تفاوتی با Iconia نداره چون هر جفتشون IPS هستند و زاویه دید 178 درجه دارند. درسته در زمینه کیفیت نمایشگر با Memo Pad اولویت هست ولی در زمنیه باتری و بزرگی نمایشگر Iconia عملکرد بهتری داره (هم باتری با ظرفیت بیشتری داره و هم 8 اینچی هست). تراکم پیکسل هم باید خیلی دقت کنی (چشم مسلح) تا بتونی تشخیصش بدی اونقدر هم مشکل بزرگی نیست این دوستمون اگر واسه فیلم تبلت میخواست 100درصد بهش Memo Pad HD رو پیشنهاد میکردم چون هم نسبت تصویر 16:10 داره ولی برای مرور اینترنت بهترین نسبت تصویر 4:3 هست و به علاوه بزرگی نمایشگر هم تأثیر داره.
Faramarz-1
30-11-2013, 20:37
الان تقریبا بین Acer Iconia A1- 810 8GB و Asus Memo Pad ME173X HD - 16GB گیر کردم...
اولی خوبه صفحه اش بزرگتره ولی TFT IPS هست (نمیدونم آخه تو یه مقاله خوندم میگفت TFT اصلا خوب نیست...یکی این قضیه رو برام باز کنه که چقدر فرقشون هست:n16:)
دومی صفحه کوچیکته ولی خازنی IPS هست..
مقایسه شون :: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصمیمم روی Acer Iconia A1- 810 8GB هست که هم قیمش اش پایینتره و صفحه اش هم بزرگتره..
به نظرتون کدوم بهتره..؟
در ضمن میشه یه سایت معرفی کنید که بشه تبلت های موجود در بازار رو بر اساس اینج و کیفیت دوربین دسته بندی کنه..؟
متاسفانه دیجی کالا این امکان رو نداره و یه ذره جستجو کردن سخت میشه و پیدا کردن تبلت مورد نظر..
دوست عزیز TFT IPS همون IPS هست :n02: در اصل همه نمایشگرها TFT هستند! :n09: TFT یک فناوری برای انعکاس تصویر در محیطهای پرنور مثل زیرنور خورشید هست اگر TFT خالی باشه و از فناوری های دیگر مثل IPS یا Triluminios استفاده نکنه اونوقت میشه مصیبت! چون IPS یک فناوری هست که رنگها رو طبیعیتر میکنه و زاویه دید 178 درجه رو محقق میسازه (در TFT معمولی یا به عبارت صحیح تر LCD معمولی که IPS نباشه زاویه دید در بهترین حالت 160 تا 170 درجه هست و رنگها هم سردتر هستند). کلاً هر دو هم MemoPad و هم Iconia گزینه هایی خوبی از برندهای معتبری هستند من خودم Iconia رو به دلیل نمایشگر بزرگتر و باتری بهتر برای اینترنت و MemoPad رو به دلیل نمایشگر با رزولیشن HD واسه فیلم یا عکس توصیه میکنم. در زمنیه تراکم پیکسل هم در بالا توضیح دادم.
ali_agha1981
30-11-2013, 21:25
دوست عزیز TFT IPS همون IPS هست :n02: در اصل همه نمایشگرها TFT هستند! :n09: TFT یک فناوری برای انعکاس تصویر در محیطهای پرنور مثل زیرنور خورشید هست اگر TFT خالی باشه و از فناوری های دیگر مثل IPS یا Triluminios استفاده نکنه اونوقت میشه مصیبت! چون IPS یک فناوری هست که رنگها رو طبیعیتر میکنه و زاویه دید 178 درجه رو محقق میسازه (در TFT معمولی یا به عبارت صحیح تر LCD معمولی که IPS نباشه زاویه دید در بهترین حالت 160 تا 170 درجه هست و رنگها هم سردتر هستند). کلاً هر دو هم MemoPad و هم Iconia گزینه هایی خوبی از برندهای معتبری هستند من خودم Iconia رو به دلیل نمایشگر بزرگتر و باتری بهتر برای اینترنت و MemoPad رو به دلیل نمایشگر با رزولیشن HD واسه فیلم یا عکس توصیه میکنم. در زمنیه تراکم پیکسل هم در بالا توضیح دادم.
والا من تو ضمیمه کلیک روزنامه جام جم اینو خوندم یه مقاله در مورد خرید تبلت بود که نوشته بود ::
""" یکی از مهمترین مواردی که باید هنگام خرید به آن توحه داشته باشید صفحه نمایش تبلت است..
توجه داشته باشید صفحه نمایش تبلت شما از نوع لمسی خازنی و نمایشگر آن نیز از نوع IPS باشد..
امروزه دیگر صفحه نمایش های لمسی مقاومتی و نمایشگرهای TFT انتخاب مناسبی به شمار نمی روند..:41: """
نمیدونم شاید بد توضیح داده منظورش همونه که گفتی و من متوجه نشدم..:n13:
Faramarz-1
30-11-2013, 22:07
والا من تو ضمیمه کلیک روزنامه جام جم اینو خوندم یه مقاله در مورد خرید تبلت بود که نوشته بود ::
""" یکی از مهمترین مواردی که باید هنگام خرید به آن توحه داشته باشید صفحه نمایش تبلت است..
توجه داشته باشید صفحه نمایش تبلت شما از نوع لمسی خازنی و نمایشگر آن نیز از نوع IPS باشد..
امروزه دیگر صفحه نمایش های لمسی مقاومتی و نمایشگرهای TFT انتخاب مناسبی به شمار نمی روند..:41: """
نمیدونم شاید بد توضیح داده منظورش همونه که گفتی و من متوجه نشدم..:n13:
انواع نمایشگرها دوست عزیز به شرح زیر هست:
* السیدی (LCD): زیر شاخههای فراوانی داره مثل TFT LCD, IPS TFT LCD, LED-backlit LCD و ... بهترین کیفیت رو بین LCDها نوع IPS TFT اون یا به طور مخففش IPS اون داره کلاً TFT چیز خاصی نیست فقط یک فناوری همهگیر و مشهور برای دیدن تصویر در زیر نور شدید آفتاب هست ولی IPS ربطی به زیر نور آفتاب نداره و بیشتر روی زاویه دید و کیفیت رنگها تأکید داره حالا یک LCD میتونه هم درش از فناوری IPS استفاده شده باشه هم TFT و هم LED-bcaklit (نور پشت زمینه LED) داشته باشه مثل نمایشگرهای رتینای اپل که LED-backlit IPS TFT هستند حالا داشتن نور زمینه LED زیاد مهم نیست و فقط کمی روی روشنایی و مصرف انرژی تأثیر مثبت میزاره ولی IPS روی کیفیت و زاویه دید تأثیر داره.
* OLED: فناوری کاملاً متفاوتی با LCD هست و چیدمان صدها و شاید هزاران LED در کنار هم تشکیل میشه از لحاظ کنتراست و طیف رنگ از IPS LCDها بهتره اما رنگهای اون کمی اغراقشده هست و IPS کمی طبیعیتر به نظر میرسه نمایشگرهای Super AMOLED سامسونگ که در گلکسی اس3 / اس4 و نوت و ... درش استفاده شده از نوع OLED هست با بهبودهایی در زمینه کنتراست و حساسیت لمس که سامسونگ اون رو Super AMOLED نامیده.
* QLED: فناوری جدیدی هست و از نقاط کوانتمی درش استفاده میشه.
به علاوه فناوری استفاده شده در زمینه حساسیت لمس و خازنی یا مقاومتی بودن صفحه به خود پنل اصلی نمایشگر که میتونه LCD، OLED یا QLED باشه ربطی نداره. به هر حال من توصیهام بیشتر روی یک LCD با کیفیت با فناوری IPS هست.
saeedsh7j
01-12-2013, 14:24
saeedsh7j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز منم قراره این تبلت تهیه کنم
درمورد کارایی و نقطه ضعف اگه داره بفرمایید خواهشا بدون تعصب چون قراره یه مدت طولانی استفاده کنم :n30:
بعد اینا مهم ترین چیز واسه من روت شدن شما تونستید روتش کنید
واسه پخش فیلم و... مشکلی نداره ؟
مثل ممو پد که سافت بریک نمیشه؟ چون ممو پد انگار دوستان تو کلوپش گفتن بعضی اوقات بالا نمیاد
راستی میشه دانگل بهش وصل کرد
ببخشید زیاد شد هرچی جا موند خودتون توضیح بدید مرسی :n12::n16:
من واسه داداشم خریدم و چون فقط واسه اینترنت و پی دی اف استفاده میکنه روتش نکردم و نمیدونم روت میشه یا نه البته چون گارانتی داره روت نشه بهتره. دانگل من امتحان نکردم ولی احتمال زیاد میشه . موس و کیبورد و فلش وصل کردم کار کرد. تا حالا که هنگی چیزی نکرده. بازی اسفالت هشت رو ریختم که روون اجرا شد. کیفیت صفحه هم کاملا راضی کنندس. زاویه دید که اصلا نداره. کلا این تبلت واسه اینترنت عالیه. باطری هم خیلی خیلی خوبه. فقط اگه خریدی حتما اپدیتش کنی . سه تا اپدیت واسش اومده که اولین اپدیتش هشت مگ بیشتر نیست. با این اپدیت سرعت تبلت و تاچش عالی میشه.
در مجموع با توجه به قیمتش خیلی تبلت خوبیه. همون طور که دوستان گفتن اگه واسه فیلم میخوای ایسوز رو بگیر اگه نه همینو بخر. در هر صورت هر دو تا تبلت خوبین هر کدومو بخری پشیمون نمیشی.
من واسه داداشم خریدم و چون فقط واسه اینترنت و پی دی اف استفاده میکنه روتش نکردم و نمیدونم روت میشه یا نه البته چون گارانتی داره روت نشه بهتره. دانگل من امتحان نکردم ولی احتمال زیاد میشه . موس و کیبورد و فلش وصل کردم کار کرد. تا حالا که هنگی چیزی نکرده. بازی اسفالت هشت رو ریختم که روون اجرا شد. کیفیت صفحه هم کاملا راضی کنندس. زاویه دید که اصلا نداره. کلا این تبلت واسه اینترنت عالیه. باطری هم خیلی خیلی خوبه. فقط اگه خریدی حتما اپدیتش کنی . سه تا اپدیت واسش اومده که اولین اپدیتش هشت مگ بیشتر نیست. با این اپدیت سرعت تبلت و تاچش عالی میشه.
در مجموع با توجه به قیمتش خیلی تبلت خوبیه. همون طور که دوستان گفتن اگه واسه فیلم میخوای ایسوز رو بگیر اگه نه همینو بخر. در هر صورت هر دو تا تبلت خوبین هر کدومو بخری پشیمون نمیشی.
ممنون دوست عزیز :n12::n11:
اره ولی روت بدرد می خوره واسه بعضی قندشکن ها و بک آپ گیری ...
اگه اینا ساپورت می کنه پس حتما هم دانگل ساپورت می کنه
من مشکل زیادی باهاش ندارم منظورم زاویه دید هست واسه فیلم و سریال بزرگتر باشه بهتره ولی به هرجال زیاد نباید تفاوت فاحشی با هم داشته باشن اگه هم باشه واسه من زیاد ملموس نیست و باهاش کنار میام
راستی یه سوال این برنامه های مثل وی چت و وایبر و... کلا اینایی که نیاز به سیم کارت دارن به دردستی اجرا میشن؟ مشکلی نداره ؟
ببخشید زیاد سوال دارم شرمنده :n30::n28::n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.