مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب 7 و یا هر ویندوز دیگه ای بر روی لب تاب
aaaammmm87
28-11-2013, 16:31
با سلام
وقتی میخوام روی لب تابم ویندوز 7 یا هر ویندوز دیگه ای نصب کنم با خطای زیر مواجه میشم .
windows cannot install required files. make sure all files required for installation are available, and restart the installation . error code : 0x8007045D
اومدم با فلش بوت کنم که بازم این مشکل رو دارم . چند تا ویندوز 7 متفاوتم امتحان کردم . ویندوز 8 رو هم امتحان کردم بازم همین مشکل رو داشتم .
این خطا به دلیل چیه ؟ و باید چکار کنم ؟؟؟
FerineFast
28-11-2013, 21:58
احتمالش هست مشکل از هارد درایو باشه باشه به دنبال Bad sector و مشکلات سخت افزاری هارد باشید.
aaaammmm87
01-12-2013, 01:18
احتمالش هست مشکل از هارد درایو باشه باشه به دنبال Bad sector و مشکلات سخت افزاری هارد باشید.
سلام
با یه نرم افزاری اومد بد سکتور هاردو گرفتم الان مشکلی جدیدی گرفتم ،درایوهای هارد موقع نصب ویندوز 7 یا 8 شناسایی نمیشن و توی ایکس پی اگه شناسایی کنه سریع سیستم ریست میشه (واسه حالت ایکس پی تو ستاپ اون قسمت ساتا مد رو تنظیم میکنم پس ربطی به اون نداره) الان چکار کنم که هاردم موقع انتخاب درایو انتخاب بشه ؟
با ویندوز بوتیبل (Windows Live) سیستم رو که بوت میکنم هیچ یک از درایوی هاردم شناسایی نمیشه .
FerineFast
01-12-2013, 01:20
مدل هاردتون چیه؟
aaaammmm87
01-12-2013, 09:50
مدل لب تاب Dell n5010
مدل هارد WDC WD5000BEVT-75A0RT0 500GB
FerineFast
01-12-2013, 10:15
اگر داخل بایوس شناسایی میشه به طور معمول باید داخل ستاپ هم شناخته شه مگر اینکه مشکل سخت افزاری داشته باشه که در این صورت فکر می کنم بچه های سخت افزار بتونن بهتر بهتون کمک کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Master Root
01-12-2013, 12:21
سلام
با یه نرم افزاری اومد بد سکتور هاردو گرفتم الان مشکلی جدیدی گرفتم ،درایوهای هارد موقع نصب ویندوز 7 یا 8 شناسایی نمیشن و توی ایکس پی اگه شناسایی کنه سریع سیستم ریست میشه (واسه حالت ایکس پی تو ستاپ اون قسمت ساتا مد رو تنظیم میکنم پس ربطی به اون نداره) الان چکار کنم که هاردم موقع انتخاب درایو انتخاب بشه ؟
با ویندوز بوتیبل (Windows Live) سیستم رو که بوت میکنم هیچ یک از درایوی هاردم شناسایی نمیشه .
مشکل قبلی بیشتر برای این بود که dvd یا هارد مشکل داشته باشه. اما مشکل جدید رو باید از داخل تنضیمات بایوس گزینه hard mode رو اگر AHCI هست بزارید روی IDE یا برعکس تا هنگام نصب ویندوز هارد رو شناسایی کنه.
aaaammmm87
01-12-2013, 17:10
مشکل قبلی بیشتر برای این بود که dvd یا هارد مشکل داشته باشه. اما مشکل جدید رو باید از داخل تنضیمات بایوس گزینه hard mode رو اگر AHCI هست بزارید روی IDE یا برعکس تا هنگام نصب ویندوز هارد رو شناسایی کنه.
سلام
واسه دی وی دی که گفتم با فلشم بوت میکردم همین مشکل رو داشتم در نتیجه دی وی دی رامم مشکلی نداره .
بله اونم تنظیم کردم ولی درست نمیشه که نمیشه .
مشکل الانم Partition table بهم ریخته که نمیدوم الان جز پارتیشن بندی مجدد چکاری میتونم بکنم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.