ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد لپتاپ

amin1374
28-11-2013, 15:43
سلام من یک لپتاپ دارم ایسر

حدودا 2 سالی میشه خریدمش ولی قبلا یک سری مشکلات باهاش پیدا کردم که طی راهنمایی هایی که تو این بخش بجه ها کردن معلوم شدش مشکل هارده

مشخصات سیستمم اینه

acer 5750g

ddr3 4GB.
gpu gt540m 2GB

3 -2-.9.cpu i5 2410 m 2

هارد هم 500 گیگ

طی بررسی هایی که قبلا انجامن شدش وسترن سری اسکوپیو بلو هست متاسفانه!

و این بنچو هم الان گرفتم سرعت کپی اطلاهاتشم افتضاحه یعنی از رو هارد بخام رو فلش بریزم یا برعکس خیلی برسه سرعت 5 مگ! سرعت کپی اطلاعات از هارد تو خود هارد 13 مگ بر ثانیه!!!!!

امروزم که داشتم رو فلش دوستم تو داشنگاه فایل میریخنتم 3 مگ بیشتر سرعت نبود در صورتی که فلشش سرعت بالا بود :(
راستی ویندوزممم با این که تازه ریختم جونش کنده میشه بالا بیاد تا زمان شروع کامل ویندوز یعنی از وقتی دکمه پاورو میزنم تا بوت کامل ویندوز 4 دقیقه حدودا طول میکشه!
حالا میگین چی کار کنم ؟
اطلاعاتمو بریزم رو اکسترنال بعدش کلا فرمت فرمتش کنم یعننی از ریشه فرمتش کنم؟ ممکنه درست تر بشه!

ویرایش : اینم تاپیک قبلی و مشکل من با همین هارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس از برنامه مورد نظرتنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
28-11-2013, 17:45
هارد که تو این سالم نشون میده نرم افزارتون رو کرک کنید
اگه مشکلتون نرم افزاری نباشه یعنی مشکل از ویندوز نباشه و سیستم ویروسی نباشه بیشتر این مشکلات از هارد و رم و دمای قطعات است که باید بررسی بشه
یک بار بدون باتری با برق شهر لپ تاب رو تست کنید

amin1374
28-11-2013, 19:08
من هیچ وقت باتریشو موقع استفاده در نیاوردم میترسم فاتحش خونده بشه .دی ا ن تاپیک رو مهرداد جان دیدی ک لینکشو دادم
به نظرتون کلا هاردو پارتیشناشو بهم بزنم بعدش دوباره پارتیشن بندیش کنم آخه سرعت کپیش خیلی داغونه چه از هارد به فلش چه از هارد تو خود هارد بعدش این سری اسکورپیو بلو هم هست که دیگه بدتر!!!

شما نظر کلیت چیه البته یک سری تست هم تو اون تاپیک ک لینک دادمم هست یک چک بکنید بی زحمت ممنون

EXTREME
28-11-2013, 21:59
من هیچ وقت باتریشو موقع استفاده در نیاوردم میترسم فاتحش خونده بشه .دی ا ن تاپیک رو مهرداد جان دیدی ک لینکشو دادم
به نظرتون کلا هاردو پارتیشناشو بهم بزنم بعدش دوباره پارتیشن بندیش کنم آخه سرعت کپیش خیلی داغونه چه از هارد به فلش چه از هارد تو خود هارد بعدش این سری اسکورپیو بلو هم هست که دیگه بدتر!!!

شما نظر کلیت چیه البته یک سری تست هم تو اون تاپیک ک لینک دادمم هست یک چک بکنید بی زحمت ممنون

سلام برای تست بهتره دوباره پارتیشن بندی بکنید اگه بازم مشکل بود بگین