ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای منوی مخفی سونیw804

homaan
28-11-2013, 15:08
سلام
دوستان کسی میدونه منوی مخفی این مدل سونی w804 به چه صورت هست

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

homaan
29-11-2013, 11:50
دوستان کسی چیزی نمیدونه؟

matinpour
29-11-2013, 19:05
دوستان کسی چیزی نمیدونه؟

دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کن ببین کدام راه برای تلویزیون شما انجام می شود

منو مخفی تلویزیون سونی

تلویزیون را روشن کرده بعد از آمدن تصویر اعمال زیر را انجام میدهیم

1=standbuy

2=display را 2 بارمیزنیم

3=دگمه شماره 5

Vol +

5=standbuy

حالا وارد منو مخفی میشوید

tv sony 14m1b
1- بوسیله کنترل تلویزیون را خاموش کنید.
2- دکمه های زیر را به ترتیب فشار دهید:
hold...display3...5...+vol...power
3- پس از باز شدن اطلاعات در حافظه با دکمه های شماره 1 و 4 اطلاعات تغییر می کند و با 3 و 6 مقدار آنها کم و زیاد می شود.
4- برای ضبط کردن (save) اطلاعات در حافظه muting و صفر را همزمان فشار دهید.
طرز استفاده این جوریه که شما باید پنل رو خاموش کنی
دکمه i+ رو بزنی بعد 5 بعد ولوم مثبت بعد دکمه پاور بعد از روشن شدن منو مخفی سونی میاد که هیچ چیز خاصی توش نیست شما مطمئن باش بچه ها قبلا تستش کردن حتی اسم مدل تیوی رو هم نمیزنه
To get into the service menu, you have to turn your TV Off, then push "Display", "5", "Vol +" and then "Power" in under 3 seconds

دوست عزیز تلویزیون را در حالت استند بای به ترتیب کلیدهای display....red....volume+...power روشن کن وارد منو سرویس میشوی

homaan
29-11-2013, 23:42
سلام و تشکر از شما دوست عزیز من میخوام ساعت کارکرد تلویزیون را بفهمم توی منو همانطور که گفتین وارد شدم اما ساعت کارکرد نیست یا من متوجه نمیشم کجا نوشته میشه راهنمایی بفرمایید.ممنون

matinpour
30-11-2013, 00:34
سلام و تشکر از شما دوست عزیز من میخوام ساعت کارکرد تلویزیون را بفهمم توی منو همانطور که گفتین وارد شدم اما ساعت کارکرد نیست یا من متوجه نمیشم کجا نوشته میشه راهنمایی بفرمایید.ممنون

دوست عزیز
آیتم آن اگر باشد با نام PANEL DISPLYE TIME است و میزان کار کرد پنل را نمایش می دهد که قابل صفر شدن است پس شما نمی توانید کارکرد واقعی آن را بدانید.
روی تلویزیون های هوشمند این امکان در بخش اطلاعات خدمات محصول موجوده!