مشاهده نسخه کامل
: ماندن منوی کلیک شده روی صفحه
mohsensh1990
28-11-2013, 13:43
سلام چرا بعد از مدتی کارکردن با لپ تاپم وقتی راست کلیک کنم مثلا refresh بزنم اون قسمتی که روش کلیک کردم همینطور رو صفحم میمونه به عنوان مثال کلمه refresh روی صفحه باقی میمونه مشکل چیه ؟ چیمار کنم اینجوری نشه ... ممنون میشم راهنمایی کنین .. لپ تاپ ام sony f233 fx
FerineFast
28-11-2013, 21:45
1- درایور کارت گرافیک رو بروز کنید.
2- از لحاظ ویروسی بودن لپ تاپ رو چک کنید.
3- Task manager رو چک کنید ببینید منابعتون تا چه حد مصرف شده
mohsensh1990
28-11-2013, 22:17
1- درایور کارت گرافیک رو بروز کنید.
2- از لحاظ ویروسی بودن لپ تاپ رو چک کنید.
3- Task manager رو چک کنید ببینید منابعتون تا چه حد مصرف شده
گزینه 3 رو چجوری چک کنم ...... وضغیت اینطوریه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FerineFast
28-11-2013, 22:20
تب performance برید ببینید چقدر از منابع سیستم درگیر هست.
mohsensh1990
28-11-2013, 22:59
چیکار کنم که اون قسمت مموری کمتر بشه ؟؟ چون لپ تاپو روشن هم که میکنم اون تقریبا 60% این باعث کاهش عملکرد نمیشه ؟؟ عکس قسمتی رو که گفتی میذارم میشه چک کنین اگه میشه کاری کرد که این کم بشه ... باید چیکار کنم ..؟ :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsensh1990
28-11-2013, 23:24
FerineFast
29-11-2013, 02:26
خوب نه مشکل از اون نیست خود ویندوز و برنامه های اصلی معمولا همینقدر از منابع رو استفاده می کنند پس نگران اون نباشید.
آنتی ویروس ESET هم دارید که مشکل دوم هم نیست
یک مشکل ممکن هست از رم گرافیک باشه که کم میاره!
یک راه حل اینه که مسیر زیر برید و تیک قسمت Fade out menu items after clicking رو بردارید:
Computer > Properties > Advanced system settings (link on the left) > Advanced (tab) > Performance settings (button) > Visual effects
mohsensh1990
29-11-2013, 02:48
خوب نه مشکل از اون نیست خود ویندوز و برنامه های اصلی معمولا همینقدر از منابع رو استفاده می کنند پس نگران اون نباشید.
آنتی ویروس ESET هم دارید که مشکل دوم هم نیست
یک مشکل ممکن هست از رم گرافیک باشه که کم میاره!
یک راه حل اینه که مسیر زیر برید و تیک قسمت Fade out menu items after clicking رو بردارید:
Computer > Properties > Advanced system settings (link on the left) > Advanced (tab) > Performance settings (button) > Visual effects
تشکر انجامش دادم تا الان که اون مشکل پیش نیومده .. مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.