مشاهده نسخه کامل
: تهیه طومار اینترنتی در اعتراض به تاثیر قطعی معدل در کنکور
amir 777
28-11-2013, 10:15
سلام
میدونم اکثر بچه هایی که اینجا فعالیت دارن چه رشته ریاضی چه تجربی میخوان بهترین رشته و بهترین دانشگاه قبول بشن همه هم برا هدفشون تلاش میکنن اما متاسفانه دیشب دو خبر نارحت کننده اعلام شد یکی عدم برگزاری جداگانه کنکور ازاد یکی تاثیر قطعی مدل در کنکور که حالا از اولی میشه چشم پوشی کرد ولی متاسفانه مورد دوم داره با ارزوی یه عده جوون بازی میکنه بعضی ها در سال سوم بنا به دلایلی حالا یا کم کاری یا مشکلات شخصی نتونستن خوب درس بخونن و معدل خوبی بگیرن که با این قانون جدید عملا از دور رقابت برای رسیدن به آرزشون خارج میشن و نکته مهم این که در زمان امتحان نهایی امسال و سال های پیش هیچ خبری مبنی بر تاثیر مستقیم معدل در کنکور اعلام نشد اگه قرار بود همچین قانونی وضع بشه باید قبل امتحانات نهایی اعلام میشد نه بعدش
این قانون کلا غلطه همین الان اگه یادگار ماندگار قلمچی رو ببینید خیلی ها حتی با معدل 17 پزشکی دانشگاه تهران اوردن چرا باید چنین ادمایی با این قانون مسخره حقشون خورده بشه
برا همین گفتم این تایپیک رو ایجاد کنم که اگه شما دوستان هم موافقید یه طومار اینترنتی اماده کنیم و به ایمیل وزیر علوم یا سازمان سنجش ارسال کنیم
Alireza SM
28-11-2013, 12:41
دقيقا درسته. معدل 17 كه سهله من با معدل كتبي زير 10 و معدل كل ديپلم 13 رتبه 1500 شدم الانم پزشكي ميخونم يه ساعت ديگه هم كلاس بافت دارم. يكي از همكلاسيامم با معدل 14 رتبه سه رقمي آورده.
من يه پيشنهادي در مورد شكايت به ديوان عدالت اداري دارم. در پستي نوشتمش اينجا كپي ميكنمش.
راستي از آقا فرشيد هم تقاضا دارم اين تاپيك رو فعلا حذف نكنه چون خيلي مهمه و يكي از دغدغه هاي اصلي كنكوري ها همين موضوع هست .
"
بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.
براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.
باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
لينك دانلود فرم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.
سلام
اگه از این طریق اقدام کنیم خیلی بهتره لطفا اطلاع رسانی کنید دوستان.
amir 777
28-11-2013, 18:07
ممنون از علیرضا خان که با این که خودشون دیگه کنکور ندارن ولی این طور برا بچه ها دلسوزی میکنن
دیگه علیرضا خان براتون مثال عینی هم زد
اصلا این قانون تو کشوری که یکی باید کلاس های مدرسش تو یه چادر برگزار بشه با کسی که سالیانه 15میلیون شهریه مدرسه غیر انتفاعی میده عین بی عدالتیه
هممون امتحان نهایی دادیم و میدونیم که تقلب تو امتحان نهایی کار زیاد سختی نیست من خودم سر امتحان نهایی دیدم که حتی بعضی از دبیرها خیلی راحت علنی سر جلسه به شاگردهایی که مخصوص بودن تقلب میدادن دیگه وای به پشت پرده
امیدوارم کسی نذاره حقش خورده بشه
Alireza SM
28-11-2013, 19:55
بچه ها فقط حواستون باشه در دادخواستتون از تقلب و توهين و تهمت چيزي ننويسين به هيچ وجه اين كار هم باعث ميشه خودتون توي دردسر بيافتين و هم اينكه به دادخواستتون رسيدگي نميشه.
مثل يه شخص فهميده و متمدن همگي بايد دادخواست تهيه كنيم و ارسال كنيم.
مديران عزيز و مخصوصا آقا فرشيد هم لطف كنن اين تاپيك و پست هاي ديگه رو به هيچ وجه حذف نكنن چون اين كار هم مثل اشكالات در ثبت نام هست و انجامش واقعا ضروريه.
بچه ها در دادخواستتون بنويسين كه اگر قراره تاثير سوابق مستقيم باشه پس وزارت آموزش پرورش هم بياد به اوطلبان آزاد اجازه شركت در امتحانات نهايي رو براي خرداد ماه امسال صادر كنه حداقل بچه ها بتونن دوباره امتحان نهايي بدن. يادتون هم نره كه اگه قرار بود نحوه تاثير سوابق تغير كنه حداقل بايد قبل از امتحانات خرداد امسال اعلام ميكردن.
بازم تاكيد ميكنم هيچ توهين و پرخاشي نه در پست هاتون نه در دادخواست نشون ندين. يه مشكلي براي كنكوري ها به وجود آوردن و تضيع حق صورت گرفته ماهم داريم از راه قانونيش حلش ميكنيم.
دوستان من دقیقا سر این معدل کتبی از دانشگاه دولتی روزانه افتادم و الان دارم پیام نور میخونم. چون معدل کتبیم زیر 14 بود اجازه تحصیل در دانشگاه دولتی رو ندادن بهم .
متاسفانه من در سال سوم از اهمیت این امتحانات کاملا بی خبر بودم و اصلا هم در شرایط مناسبی نبود که بتونم زیاد درس بخونم.
دوستان من دقیقا سر این معدل کتبی از دانشگاه دولتی روزانه افتادم و الان دارم پیام نور میخونم. چون معدل کتبیم زیر 14 بود اجازه تحصیل در دانشگاه دولتی رو ندادن بهم .
متاسفانه من در سال سوم از اهمیت این امتحانات کاملا بی خبر بودم و اصلا هم در شرایط مناسبی نبود که بتونم زیاد درس بخونم.
اطلاعات غلط ندین خواهشا
پزیرش در دانشگاه های دولتی هیچ محدودیت معدلی نداره - هیچ فیلتری نیست
مگر برای اتباع خارجی
دوستان از اینجا هم اقدام کنید
Mohammad..kh
29-11-2013, 20:14
برای اینکه بهتر صدامون بپیچه می تونید به لینک خبری که توی سایت خبر نگاران جوان هست اعتراضتون رو بگید تا بهتر و راحت تر خبر پخش بشه
amir 777
01-12-2013, 18:45
بچه ها همون طور که دیدید علی رغم اعلام چند روز پیش که دانشگاه ازاد کنکور جداگانه برگزار نمیکنه امروز تصمیمشون عوض شد پس این امکان که از تاثیر دادن قطعی معدل پشیمون بشن هست فقط باید به صورت مسالمت امیز اعتراض کنیم
future.doctor
01-12-2013, 21:48
............................
future.doctor
02-12-2013, 02:22
دوستان لطفا دست نگه دارین
من در حال تنظیم یه کیفرخواست حقوقی علیه سازمان سنجش هستم که در اون متن به وضوح نشون میدم که سازمان سنجش در 3 مورد متعدد از قانون تخطی کرده. که اگه به این کیفرخواست رسیدگی عادلانه بشه قطعا این مصوبه رو باطل خواهند کرد. دلیل اینکه میگم دست نگه دارید اینه که اگه شما شکایتی رو طرح کنید که از لحاظ حقوقی به اندازه ی کافی مستدل نباشه و سازمان سنجش بتونه اون رو ماسمالی کنه تلاش های ما به نتیجه نمیرسه و دیوان به نفع سازمان سنجش رای میده. پس خواهشا یه کم صبر کنید. یکی دو روز دیگه همتون رو در جریان قرار میدم
future.doctor
02-12-2013, 15:58
دوستان اگه متن حقوقی دادخواست رو تو وبلاگم بزارم و اون رو در قالب یه کمپین اینترنتی اجرایی کنیم اینجا چند نفر حاضرن همکاری کنن تا دادخواست رو در چند شعبه ی مختلف دیوان عدالت اداری پیگیری کنیم؟ با توجه به اینکه مدارک ما مستدل هست و احتمال اینکه مصوبه تاثیر مستقیم لغو بشه زیاده ازتون خواهش میکنم همکاری کنید. طرح شکایت در دیوان عدالت اداری فقط حدود 1 ساعت وقت و 10 هزار تومن پول میخاد. امروز با یکی از شعب دیوان تماس گرفتم گفتن در صورت شکایت 100 درصد رسیدگی میشه. کسی همکاری میکنه؟
Alireza SM
02-12-2013, 19:01
شما پرسيدين كه هزينه رو چطور بايد پرداخت كرد ؟ خيلي بعيده كه بچه ها برن دادگستري ولي اگه پستي بشه كاري كرد خيلي ها حاضرن. شما بپرسين كه كسي كه ميخواد پست كنه چطور بايد هزينه رو پرداخت كنه ؟
future.doctor
02-12-2013, 19:55
شما پرسيدين كه هزينه رو چطور بايد پرداخت كرد ؟ خيلي بعيده كه بچه ها برن دادگستري ولي اگه پستي بشه كاري كرد خيلي ها حاضرن. شما بپرسين كه كسي كه ميخواد پست كنه چطور بايد هزينه رو پرداخت كنه ؟
دکتر جون آخه کسی که از خونش تا پست بره چرا حاضر نیست تا دیوان عدالت اداری بره؟ چه فرقی میکنه؟
هزینه رو همونجا تو دادگستری باید تمبر بخری. ضمنا یه کپی برابر اصل از مدارک شناسایی هم میخاد که همونجا تو دادگستری برات انجام میدن (باید مدارک شناسایی به همراه کپیشون همراهت باشه)
من امشب رفتم فرم رو تهیه کردم ، همینطور یه سری از مدارکی که میخام بهش استناد کنم مثل قانون سنجش و پذیرش دانشجو رو هم به پرونده ضمیمه میکنم . تو شکایت به صورت کاملا مستدل ثابت کردم حداقل در 3 مورد سازمان سنجش تخلف کرده. انشاالله فردا یا پس فردا میبرم دیوان شکایت میکنم. اونجا چند تا رسید مثل شماره ثبت و شماره پرونده بهم میدن که میتونم بوسیله اونا پروندم رو اینترنتی یا پیامکی پیگیری کنم. روند کارشون اینجوریه که ظرف چند روز شکایت رو به سازمان سنجش اعلام میکنن و سازمان یک ماه وقت داره تا بیاد از خودش دفاع کنه. بعد از اون دو نفر از قضات دیوان میان رای صادر میکنن و رای دیوان عدالت اداری لازم الاجرا هستش. ینی فقط کافیه 2 نفر از قضات رای به ابطال مصوبه شورای سنجش و پذیرش بدن (که البته من توی مستنداتم ثابت کردم اصولا شورای سنجش و پذیرش فعالیتش غیر قانونیه)
اگه منصفانه حکم بدن واقعا عالی میشه...
ولی از اونجایی که "اینجا ایران است" ممکنه همه چیز درست پیش نره. تا چند روز دیگه مشخص میشه.
دکتر شما خودت یا دانش آموزات حاضرین شکایت کنین؟!
mehdi1368
09-12-2013, 23:50
سلام
بريد اينجا هم نحوه شكايت هست هم متن شكايت
Mohammad..kh
10-12-2013, 10:38
خوب دوستانی که هنوز می توانند شکایت کنند ادامه دهند اگرچه این قانون در دفترچه آمده ولی تا کنکور هم وقت دارید که اقدام کنید چون این جور قانون ها بعد کنکور دادن و بر روی نتیجه کنکور تاثیر داره تا به برگزاری آزمون یا مثلا اضافه کردن یا کم کردن سوالات دفترچه عمومی یا اختصاصی
قانون هایی می گذارند که خودشون هم توش موندن چیکار کنن
همین دیروز داشتند بحث می کردند در مورد دکتری که از 240 هزار نفر فقط 22 هزار نفر میرن واسه مصاحبه و این آزمون تستی 30 درصد هست و 70 درصد بعدی مصاحبه هست
یعنی 85 درصد دانشجوها با یک آزمونی که 30 درصد وزن داره حذف میشن که با عقل جور در نمیاد و همون 50 50 بهتر می بود
amir 777
17-12-2013, 19:26
نمیدونم چرا کسی همکاری نمیکنه
یعنی واقعا از این تصمیم سنجش راضی هستید که چیزی نمیگید؟
Alireza SM
17-12-2013, 20:14
اين قانون رسما همه كسايي كه نمره زيست و شيمي و فيزيك و رياضي زير 15 دارن رو از دانشگاه هاي خوب محروم ميكنه حتي ممكنه از رشته هاي خوب هم محروم كنه. من نميدونم اين همه موسسات ( كانون و گزينه دو و گاج و ... ) چرا اصلا صداشون درنمياد؟!
amir 777
18-12-2013, 11:01
کسایی که مثل من پشت کنکوری هستن خیلی بهتر میدونن کنکور چه فشردگی داره و این قانون چقدر میتونه رتبه ها رو جابه جا کنه امیدوارم بعدا کسی حسرت نخوره چرا کم کاری کرده
hagh eteraz
22-12-2013, 21:30
دوستان اگه متن حقوقی دادخواست رو تو وبلاگم بزارم و اون رو در قالب یه کمپین اینترنتی اجرایی کنیم اینجا چند نفر حاضرن همکاری کنن تا دادخواست رو در چند شعبه ی مختلف دیوان عدالت اداری پیگیری کنیم؟ با توجه به اینکه مدارک ما مستدل هست و احتمال اینکه مصوبه تاثیر مستقیم لغو بشه زیاده ازتون خواهش میکنم همکاری کنید. طرح شکایت در دیوان عدالت اداری فقط حدود 1 ساعت وقت و 10 هزار تومن پول میخاد. امروز با یکی از شعب دیوان تماس گرفتم گفتن در صورت شکایت 100 درصد رسیدگی میشه. کسی همکاری میکنه؟ خدا قوت.اگه متنو گذاشتین آدرس وبلاگتونو بدین.من دارم به همه رفقام خبر میدم و خیلی از بچه ها حاضر به همکارین.تو سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو تا فرم هست برا دیوان عدالت که دوستان باید اونو پرینت بگیرن. اینم لینک قانون که به ماده10 اون توجه کنید.
دوستان خواهش میکنم کم کاری نکنین.
future.doctor
22-12-2013, 21:34
خدا قوت.اگه متنو گذاشتین آدرس وبلاگتونو بدین.من دارم به همه رفقام خبر میدم و خیلی از بچه ها حاضر به همکارین.تو سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو تا فرم هست برا دیوان عدالت که دوستان باید اونو پرینت بگیرن. اینم لینک قانون که به ماده10 اون توجه کنید.
دوستان خواهش میکنم کم کاری نکنین.
با تشکر فراوان از شما ، این آدرسی که شما دادین مربوط به بنده هستش. ممنون از همراهیتون.
hagh eteraz
22-12-2013, 21:55
future.doctor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما پیام خصوصی جواب نمیدین؟به نظرتون میشه با یکی از نمایندگان کمیسیون آموزش دیدار داشت؟
future.doctor
22-12-2013, 21:59
future.doctor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما پیام خصوصی جواب نمیدین؟به نظرتون میشه با یکی از نمایندگان کمیسیون آموزش دیدار داشت؟
جواب دادم :)
1376MAXIMUM
26-12-2013, 00:50
بچه ها منم معدلم فکر نمیکنم خوب بشه به دلیل اضطرابی که دارم موقع امتحان همه بچه های کلاس تو کفن میگن تو میایی تو مدرسه هر کی سوال داره جواب میدی بعد نفر اخر که برگه رو میده تویی و وقت هم کم میاری اگه معدل رو حساب کنن من یکی که فکر کنم ضرر زیادی کنم
hagh eteraz
10-01-2014, 22:25
future.doctor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز وبلاگتونو چرا بستین.یعنی بیخیال شدین؟
Alireza SM
11-01-2014, 17:44
هرچي بيشتر در اين خصوص زحمت بكشين فايده بيشتري داره. اين كه اين مصوبه رو بتونين ابطال كنين خيلي مهمتر از اينه كه تست بزنين.
hagh eteraz
11-01-2014, 19:10
هرچي بيشتر در اين خصوص زحمت بكشين فايده بيشتري داره. اين كه اين مصوبه رو بتونين ابطال كنين خيلي مهمتر از اينه كه تست بزنين. دکتر جان تست هم داریم میزنیم اما با معدل حدود 17 چه میشه کرد؟
Alireza SM
11-01-2014, 21:45
حالا شما خوبي بازم معدل 17 داري شاگرد من معد 9 داره ولي ترازش عاليه. خودمم معدلم 9 بود ولي رتبه 1500 آوردم اگه فرصت كافي براي رياضي خوندن هم داشتم رتبه دورقمي مياوردم. اين قانون اگه اون موقع اجرا ميشد يعني بايد با رتبه 5000 ميرفتم دامپزشكي زاهدان ميخوندم !
amir 777
19-01-2014, 18:32
دوستان زمان داره به سرعت میگذره چیزی تا کنکور نمونده و در عین شگفتی این طور که من دیدم اصلا فعالیت جدی از جانب کنکوری ها برا لغو این قانون نشده امیدوارم یکم به خودتون بیاین
amir 777
30-03-2014, 16:15
کسایی که به دیوان عدالت اداری شکایت کردن بیان نتیجه پروندشون را بگن به کجا رسید
راستی کسی میدونه چرا این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسته شده و فعالیت نداره؟
aysilence
26-11-2014, 16:32
سلام بچه ها تنها سایت اعتراض به تاثیر مستقیم معدل در کنکور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا برید ثبت نام کنید ...تنها امید ما آینه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.