ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره براي خريد لپتاپ با وجود وضع فعلي

iw8u
27-11-2013, 15:39
باسلامدوستان من ميخوام لپتاپ بگيرم با وجود وضع بازار و احتمال بهتر شدن بازار و ديگه منتظر موندن واسه عرضه شدن مدل هاي جديدتر.به نظرتون خوبه به تعويق بندازمش.در صورت تحقق اين شرايط چقدي طول ميكشه و بايد صبر كنم؟بودجم درحال حاضر حداكثر 2200 ه.شايد اگه صبر كنم بتونم بودجمو افزايش بدم،لپتاپي كه من ميخوام واسه كاراي خونگي و درحد پايين واسه بازي.واسم طول عمرش و كيفيت ساختش مهمه،نيازه بودجمو افزايش بدم؟بسيار ممنون از راهنمايي.بي صبرانه منتظر نكته نظرات شما هستم

Xerxes-I
28-11-2013, 06:30
صبر کنی مطمئنا بهتره.بودجه ات رو هم تا 2700-2800 افزایش بده تا بتونی یک core i7 خوب بگیری.دلار که به نظرم به زودی وضعیتش معلوم بشه.یه ماهی صبر کنی به نظرم ضرر نمیکنی

hiden93
30-11-2013, 10:25
از من میشنوی از فروشگاه اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها خرید کن ، قیمتاشون نسبت به بازار پایین تره ، یک روز کاملتم نباید وقت بذاری برای اینکه مدل مناسب و با قیمت مناسب تو مغازه ها بگردی پیدا کنی

iw8u
20-01-2014, 14:24
از من میشنوی از فروشگاه اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها خرید کن ، قیمتاشون نسبت به بازار پایین تره ، یک روز کاملتم نباید وقت بذاری برای اینکه مدل مناسب و با قیمت مناسب تو مغازه ها بگردی پیدا کنیاگه اینترنتی خرید کنی،واسه گارانتی و اینجور مسایل مشکل برخورد نمیکنی؟

oOomid.M
20-01-2014, 16:41
باسلامدوستان من ميخوام لپتاپ بگيرم با وجود وضع بازار و احتمال بهتر شدن بازار و ديگه منتظر موندن واسه عرضه شدن مدل هاي جديدتر.به نظرتون خوبه به تعويق بندازمش.در صورت تحقق اين شرايط چقدي طول ميكشه و بايد صبر كنم؟بودجم درحال حاضر حداكثر 2200 ه.شايد اگه صبر كنم بتونم بودجمو افزايش بدم،لپتاپي كه من ميخوام واسه كاراي خونگي و درحد پايين واسه بازي.واسم طول عمرش و كيفيت ساختش مهمه،نيازه بودجمو افزايش بدم؟بسيار ممنون از راهنمايي.بي صبرانه منتظر نكته نظرات شما هستم

سلام داداشی شما که واسه کارای معمولی و خونگی میخوای و گیمر حرفه ای هم نیستی
راحت برو با 1.800 - 1.900 یه لپ تاپ مشتی بخر خیال خودت رو راحت کن

ha88an
20-01-2014, 16:52
سلام دوست عزیز
اگه از من میشنوی بهتره لپ تاپ رو زودتر بگیری بهتره، چون با صبر کردن تا چند ماه دیگه قیمت لپ تاپ ها اگه زیاد نشه مطمئن باش کم نمیشه. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این بودجه ای که شما داری و انتظاراتی که از لپ تاپ داری، میتونی یه لپ تاپ خوب در حال حاضر بگیری.
موفق باشی ...

Gdal721
20-01-2014, 16:59
acer Aspire E1-572G
2/300Toman
cori7
8gig
2graphic
1tra

Star-x
20-01-2014, 17:40
asus خوب میتونی بگیری، پول بیخود به acer و dell و hp و ... نده.
بازار رضا بری بهتره.

Abdolreza2012
20-01-2014, 20:54
Lenovo Z510 هم خوبه
با بودجتون هم میتونید CI5 رو با رم 8 گیر بیارین

asf68
21-01-2014, 02:03
ولی من شنیدم به زودی پایین میاد:n13:

ha88an
21-01-2014, 09:41
ولی من شنیدم به زودی پایین میاد:n13:

شنیدن کی بود مانند دیدن! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من که چشمم آب نمیخوره

iw8u
21-01-2014, 12:23
Lenovo Z510 هم خوبه
با بودجتون هم میتونید CI5 رو با رم 8 گیر بیارین
لنوو من شنیدم ساختش خوب نیست،ظریفه،باتریشم خوب نیست.نمیدونم تا چه حد صادقه.
به نظرتون دیگه حتما ایسوس به ایسر و دل و.. ترجیح بدم دیگه؟

mnh40
21-01-2014, 13:11
asus خوب میتونی بگیری، پول بیخود به acer و dell و hp و ... نده.
بازار رضا بری بهتره.

شک نکن اگه از بازار رضا خرید کنی گرونتر میخری
بازار ایران تو ولیعصر اونم طبقه اخر بهترین قیمت رو میتونی بخری حداقل 70 هزار تومان با بازار رضا و طبقه اول همین پاساژ ایران فرق قیمتشه :n05:
بعد اینکه به نظر من اگه پول داری لنوو بخر z510 به بودجت میخوره ولی اگه یکم بیشتر پول بزاری روش میتونی y 510 p بگیری که به نظر من عالیه
اینترنتی هم خرید نکن چون گرونتر میخری حداقل 100 هزار تومن یا بیشتر
موفق باشی :n16:

par_haam
21-01-2014, 13:14

اگر می توانید بودجه را افزایش بدید Asus N550JV خریداری کنید. در غیر اینصورت همان z510 مدل Core i5 با رم ۶ گیگ و هارد هیبریدی کفاف کار را می دهد.

Sent from my iPhone

Abdolreza2012
21-01-2014, 14:39

کیفیت ساختش که خوبه ، مشکلی نداره
و باتریشم خوبه و مثل لپ تا پ های دیگس ( بین 3 تا 4 ساعت شارژ دهی بستگی به نوع استفاده و ... )
فقط صفحه نمایش z510 کیفیت آنچنان خوبی نداره که جزء معایبش هست

سراغ دل نرید ولی ایسر سری V3 خوبه
ایسوس خوبه ولی شما با بودجتون تو برند Lenovo یا Acer و ... قطعا لپ تاپ قوی تری گیرتون میاد تا بخواید ایسوس بگیرید
زیاد در گیر برند نشید که اگه کیفیت ساخت میخواید اپل و سونی خوبن ولی مفت گرونن
که به نظرم ایسوس هم داره به سمت سونی و اپل پیش میره
بگردین بهترین لپ تاپ از همه نظر تو این رنج پیدا کنید

red_avalanche
21-01-2014, 16:42
شما یه سرچ تو سایتها بکن معمولن ارزونتره، نمیدونم چرا دوستان آدرس اشتباه میدن،
گارانتی فرقی نمیکنه از سایت بگیری یا فروشگاه، دیگه از کارت و برچسب رو کارتون کالا
مشخصه گارانتی داره یا نه، این حرف که طبقات بالای پاساژ ها قیمت پایینتری میدن
همه جا صدق نمیکنه، در مورد موبایل درسته طبقات بالاتر علا الدین ارزونتره اونم به دلیل
اینکه جاشون پرته و راحت جنس قاچاق و بدون گرانتی رو میتونن آب کنن، اتفاقن فروشگاه های
صنف آی تی چون فکر آبروشونن و شکمشون سیره کمتر سود میگیرن و کمتر ریسک میکنن
جنس بی کیفیت بفروشن.

red_avalanche
21-01-2014, 16:47
چندبار بحث شده کدوم برند بهتره، چندین بارم جواب داده شده که هیچ برندی به هیچ برندی
برتری محسوسی نداره، تو هر برند یه سری مدل به قیمت و کارا هستن، این وسط بودجه و سلیقه
کاربر مهمه. اینکه میگن فلان برند کیفیت نداره یا فلان برند گرونه درست نیست، تو همین دل و ایسر
مدلایی هست که از ایسوس تو همون رده گرونتره، یا مثلن اپل محصولاتی داره که در کیفیت یا قیمت
قابل رقابت نیستن

Abdolreza2012
22-01-2014, 17:57
برند دل دیگه خوب نیست ، من کاری به بقیه برند ها ندارم ولی دل دیگه خوب نیست

گارانتی فرقی نمیکنه از سایت بگیری یا فروشگاه، دیگه از کارت و برچسب رو کارتون کالا
مشخصه گارانتی داره یا نه
تو همین نت چند نفری گفته بودن که لپ تاپ رو با گارانتی از سایت ها خریده بودن ولی وقتی اومده بود دستشون گارانتی نداشته
و بعد اونا درگیر پیگیری گرفتن گارانتی و ... بودن
پیش میاد چنین چیزایی ولی قبول دارم بعضی سایت ها از بازار ارزونتر میدن

میهن دوست
03-02-2014, 14:41

کی همچین حرفی زده. من لنوو G580 دارم، کیفیت ساختش خوبه ازش راضیم. باتریش هم در حالت استفاده عادی تا 5 ساعت یا بیشتر شارژ میده.
با 2200 میتونی lenovo g500 i7/6GB/1TB/Radeon 8750 2GB بخری از اون چیزی هم که میخوای کانفیگ بالاتری داره. برای چی پول بیشتری بدی. در ضمن لپ تاپ از این ارزونتر نمیشه حتی اگه دلار پایینتر هم بیاد (البته بنظر من دلار در رنج 2900 تا 3000 باقی خواهد ماند و پایینتر نمیاد). بخصوص اینکه تورم بعد ازسال نو و افزایش قیمت سوخت قیمتها را بالاتر هم خواهد برد.