ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب سخت افزار

mehran7880
26-11-2013, 22:01
سلام. خسته نباشید
روی یه کامپیوتر ویندوز 8 نصب کردم و با driver pack 13 خواستم درایور هاش رو نصب کنم. نمی دونم چرا کارت شبکه رو می شناخت و نصب می کرد ولی بعد از نصب دوباره خودش اسکن می کرد و می گفت باید کارت شبکه ات نصب بشه و هربار که نصب می کردی همین کار رو تکرار م کرد. نمی دونم کارت شبکه رو درست نشناخته بود یا ایراد از کارت شبکه بود.
اسم کارت شبکه هم : broadcom netlink bcm5786 pci-e gigabite ethernet contoroler
از کجا درایور مناسب رو پیدا کنم؟

دوستان لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم . کارم خیلی گیره.
ممنون

ess_1362
27-11-2013, 07:42
download link
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehran7880
27-11-2013, 08:32
download link
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی ممنون دوست عزیز. ولی من اینو دیده بودم. این مگه مال ویندوز ویستا نیست؟من واسه ویندوز 8 می خوام. تو یه جایی خوندم که این کارت شبکه ویندوز 8 رو ساپورت نمی کنه. نمی دونم درسته یا نه؟

vissoto
27-11-2013, 09:16
خیلی ممنون دوست عزیز. ولی من اینو دیده بودم. این مگه مال ویندوز ویستا نیست؟من واسه ویندوز 8 می خوام. تو یه جایی خوندم که این کارت شبکه ویندوز 8 رو ساپورت نمی کنه. نمی دونم درسته یا نه؟
اگر درایور مورد نظر پس از نصب باعث شناسایی و کارکرد صحیح قطعه بشود مهم نیست ورژن ان چیست ویا برای چه سیستم عاملی است.

پس از نصب این نرم افزار دنبال قطعه خود بگردید و در صورت مشاهده روی ان کلیک کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Guidance
27-11-2013, 12:36
شاید درایور پک اون رو بشناسه و نصب کنه و دفعه بعدی که دوباره اجراش میکنید بهتون پیغام میده که به آپدیت هم نیازداره چون درواقع این برنامه علاوه بر نصب درایور آپدیت بودن اون رو هم چک میکنه.
در کل بهتره درایور سازگار با ویندوزتون باشه اگر نیست چاره ای هم نیست دیگه مجبور به استفاده هستید.