مشاهده نسخه کامل
: کمک در timer در c#
yasser72
26-11-2013, 20:38
باسلام
میخواستم بدونم که چطوری میشه از تایمر تو سی شارپ استفاده کرد
مثلا من یه تابع f دارم میخوام هر یک ثانیه یک بار اجرا بشه که یه متغیر میفرستیم بهش و هر بار اون متغیر رو یدونه زیاد کنیم و دوباره بفرستیم و تا یه مقدار محدودی به بعد متوقف بشه
ممنون میشم یه راهنمایی با استفاده از نمونه کد ساده ای که اینجا گفتم بهم بدید
rahnema1
26-11-2013, 23:25
تایمر رو از قسمت ابزار بکشید روی فرم سپس روی آن کلیک کنید . در قسمت properties می تونید گزینه enabled را فعال کنید و مقداری که توقف کنه را بر اساس یک هزارم ثانیه تنظیم کنیدحالا روی آیکن تایمر دوبار کلیک کنید تا وارد پنجره کد شویددر اونجا کاری که می خواهید مرتبا تکرار شود را بنویسیددوتا از پرکاربردترین property هایی که از تایمر می تونید در کد استفاده کنید عبارتند ازTimer1.Enabled که جهت فعال یا غیر فعال کرد تایمر هست که مقدار آن ترو یا فالس هستیکی دیگه Timer1.interval هست که جهت فاصله زمانی تایمر بر حسب یک هزارم ثانیه به کار میره که یک مقدار عددی را می تونید به اون بدهیدتوصیه می کنم یک جزوه آموزش سی شارپ رو مطالعه کنید که ماشالله توی اینترنت هم فراوونه یک ثانیه برابر هزار تا است
yasser72
26-11-2013, 23:31
تا اینجاش رو اطلاع داشتم اما نمیدونم مشکل کجاست که اونی که میخوام نمیشه یعنی اصلا کار نمیکنه
مقدارشو دادم هر 1 ثانیه و enable کردم اما اتفاقی نیفتاد نمیدونم چرا
من از تایمر برای نوشتن تتریس استفاده کنم و یه تاپیک هم همینجا زدم درباره اون نمیدونم چرا شکلها حرکت نمیکنه با اینکه هربار مقدار y رو افزایش میدم از داخل خود پنجره تایمر و متغیرشم گلبال تعریف کردم که از بین نره اما باز ....
rahnema1
26-11-2013, 23:47
می تونید جهت اطمینان بیشتر از اینکه آیا تایمر کار می کنه یا نه یک کد ساده بنویسید که با تایمر مقدار یک تکست باکس هر دفعه تغییر بکنه از این مثالهای ساده استفاده کنید بعدش برید سراغ پروژه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.