مشاهده نسخه کامل
: فبلت؟!
kant1388
26-11-2013, 18:50
به نظر شما کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟ چرا؟
mrga 6.3
sony ultra z
huawie mate
و اینکه کی بخریم؟
daniel2013
26-11-2013, 20:22
دوست من بهترین فبلت حال حاضر دنیا نوت 3 هستش قیمتش هم 1730000 هست.اگه می تونی اینو بگیر.اگه نه اسند میت خیلی خوبه.از بقیه بهتره.ولی پیشنهاد من اینه که اگه می تونی صبر کن روی بودجه تون یه مقدار بذارید نوت 3 بگیرید.:n01:
روانپریش
26-11-2013, 20:23
به نظر شما کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟ چرا؟
mrga 6.3
sony ultra z
huawie mate
و اینکه کی بخریم؟
فعلا دست نگه دارید برای خرید قیمتها در حال کاهش هستن
Mostafa NBA
27-11-2013, 00:22
از نظر سرعت سخت افزاری که کاملاً sony z ultra سرتر هست اما خب این گوشی اصلاً خوش دست نیست و به احتمال خیلی زیاد بعد مدت کوتاهی زده میشید.
هواوی Mate هم نسبت به 2 تای دیگه از لحاظ سخت افزاری ضعیف تره. شما با این بودجه بدون تردید باید برید سراغ Note3 و لا غیر.
kant1388
27-11-2013, 16:57
چرا نوت3؟ خب اختلاف قیمتش با مگا 6.3 زیاده و خوب اندازه اش هم کوچیکتره. برای اینا چه پاسخی دارید؟ با این توجیه هایی که کردید چرا مگا نه؟
daniel2013
27-11-2013, 19:49
چرا نوت3؟ خب اختلاف قیمتش با مگا 6.3 زیاده و خوب اندازه اش هم کوچیکتره. برای اینا چه پاسخی دارید؟ با این توجیه هایی که کردید چرا مگا نه؟
دوست من یعنی 5.7 اینچ برای شما کمه؟؟!!اگه اینطوره برید سراغ تبلت.به نظر شما این سه تا که شما معرفی کردید بیش از اندازه بزرگ نیستند؟؟؟از نظر من و خیلی سایت های مرجع مناسب ترین سایز فبلت بین 5.3 تا 5.8 هست.مطئن باش 5.7 اینچ کم صفحه نمایشی نیست.در مورد مگا نصف نوت 3 یعنی 1.5 گیگ رم داره و پردازنده خیلی ضعیف تری داره.صفحه نمایشش هم بسیار سطح پایین تر از نوت 3 هست.
kant1388
27-11-2013, 20:31
دوست من یعنی 5.7 اینچ برای شما کمه؟؟!!اگه اینطوره برید سراغ تبلت.به نظر شما این سه تا که شما معرفی کردید بیش از اندازه بزرگ نیستند؟؟؟از نظر من و خیلی سایت های مرجع مناسب ترین سایز فبلت بین 5.3 تا 5.8 هست.مطئن باش 5.7 اینچ کم صفحه نمایشی نیست.در مورد مگا نصف نوت 3 یعنی 1.5 گیگ رم داره و پردازنده خیلی ضعیف تری داره.صفحه نمایشش هم بسیار سطح پایین تر از نوت 3 هست.
خب دوست عزیز مگا 6.3 16 گیگ الان حدود 1.200 هست. ولی نوت 3 حدود 1.750 این 500 تومن اختلاف به نظر نمی ارزه. یعنی ارزش خرید مگا بیشتره. من گوسی بزرگ رو بیشتر می پسندم. بین گوشی مگا و تبلت هم اختلاف زیاده شما اگه اندازه مگا رو با یه تبلت 7 اینچی مقایسه کنید با وجود نزدیکی اندازه صفحه نمایش اندازه ی خود گوشی ها اختلافشون زیاده. به نظرم از مگا می شه به راحتی برای مطالعه و وبگردی و دیدن فیلم ... استفاده کرد یعنی در عین داشتن یه گوشی قابلیت های تبلت هم با خودت داری.
با این توصیف هنوز فکر می کنید نوت 3 برای من بهتره؟
Mostafa NBA
27-11-2013, 23:43
این 500 تومن از نظر شما نمی ارزه ولی از نظر بنده کاملاً ارزش داره.
کیفیت صفحه برتر شامل پنل Super Amo LED و رزولویشن و تراکم پیکسلی - سخت افزار قوی تر شامل رم و پردازنده و همینطور پردازنده ی گرافیکی - باطری - دوربین هم شامل عکس برداری و هم فیلم برداری- قلم محصر به فرد
اگر اینها چیزای ساده ای بودن میشد گفت نمی ارزه اما ...
شما اگر قراره مگا بخرید و کارتون بیشتر وبگردی و مطالعه هستش من پیشنهاد میکنم هواوی Mate خریداری کنید با این قیمت که دلیل قانع کننده داره اگر خواستید براتون باز میکنم.
daniel2013
28-11-2013, 11:02
دوست من نوت 3 از پنل سوپر امولد استفاده می کنه که جزو بهترین هاست درمقابل مگا از تی اف تی استفاده می کنه که اصلا قابل مقایسه نیست.بهتره نوت 3 بگیری ازما گفتن بود
kant1388
28-11-2013, 13:46
این 500 تومن از نظر شما نمی ارزه ولی از نظر بنده کاملاً ارزش داره.
کیفیت صفحه برتر شامل پنل Super Amo LED و رزولویشن و تراکم پیکسلی - سخت افزار قوی تر شامل رم و پردازنده و همینطور پردازنده ی گرافیکی - باطری - دوربین هم شامل عکس برداری و هم فیلم برداری- قلم محصر به فرد
اگر اینها چیزای ساده ای بودن میشد گفت نمی ارزه اما ...
شما اگر قراره مگا بخرید و کارتون بیشتر وبگردی و مطالعه هستش من پیشنهاد میکنم هواوی Mate خریداری کنید با این قیمت که دلیل قانع کننده داره اگر خواستید براتون باز میکنم.
ممکنه بگید چرا mate بهتر از mega هست؟ البته بجز اختلاف قیمت حدود 100 تا 200 !
kant1388
28-11-2013, 13:48
دوست من نوت 3 از پنل سوپر امولد استفاده می کنه که جزو بهترین هاست درمقابل مگا از تی اف تی استفاده می کنه که اصلا قابل مقایسه نیست.بهتره نوت 3 بگیری ازما گفتن بود
به اندازه نوت 3 نمی خوام هزینه کنم. خیلی اهل بازی و کارای سنگین با گوشی نیستم. فقط دوست دارم صفحه اش بزرگ باشه و ارزش خرید داشته باشه. برا همین نوت 3 رو اصلا جزو گزیته هام نیوردم.
kant1388
29-11-2013, 22:15
هواوی اسند میت یا مگا 6.3؟
Mostafa NBA
30-11-2013, 01:39
ممکنه بگید چرا mate بهتر از mega هست؟ البته بجز اختلاف قیمت حدود 100 تا 200 !
شما فرمودید که با گوشی بازی های سنگین نمیکنید در نتیجه اینجا از برتری تقریبی مگا در پردازنده چشم پوشی میکنیم و از طرفی شما فرمودید که گوشی رو برای وب گردی و فیلم میخواید در نتیجه مسلماً نیاز به رم بیشتر احساس میشه نسبت پردازنده که قویاً در این 2 حالت هوآوی مبت پیشنهاد میشه.
دلیل اول: رم میت 2 گیگ هست و رم مگا 1.5 گیگ که از این مقدار در گوشی مگا حدود 70% به صورت پیش فرض اشغال شده و عملاً شما فضایی ندارید، یکی از بیشترین ایراداتی که به گوشی میگیرند همین موضوع هست.
دلیل دوم: در این شرایط که شما میخواید از گوشی استفاده کنید، انرژی زیادی از باطری مصرف میشه که خب باطری میت به واقع یکی از قوی ترین باطری های موجود هست و شارژدهی آن بسیار بسیار عالیه.
دلیل دوم: طبیعتاً شما وقتی میخواید وب گردی و کنید و فیلم تماشا کنید نیاز به یک صفحه نمایش قوی دارید که چشم شما خسته نشه و رنگ های گرمی داشته باشه. صفحه نمایش استفاده شده در مگا TFT هستش که خب قابل مقایسه با کیفیت IPS در میت نیست و در این مورد هم میت برتر هست.
دوست عزیز اطلاعات غلط ندین
ایشون Mega 6.3 رو گفتن که اون هم صفحه SC-LCD capacitive touchscreen, 16M colors هست نه TFT
Mostafa NBA
30-11-2013, 22:29
دوست عزیز اطلاعات غلط ندین
ایشون Mega 6.3 رو گفتن که اون هم صفحه SC-LCD capacitive touchscreen, 16M colors هست نه TFT
بله حق با شماست، بنده با مگا 5.8 اشتباه گرفتم.
تکنولوژی استفاده شده در مگاه 6.3 Super Clear LCD هست.
mohammadv2
30-11-2013, 22:41
سلام دوست عزیز. هر مدل گوشی که می خوای بخر ولی هواوی نخر. ascend mate برخلاف مشخصات خوبش در عمل اصلاْ خوب کار نمی کنه. در هنگام وب گردی خصوصاْ زوم صفحات لگ داره. کافیه با galaxy mega 6.3 مقایسش کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.