ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادر بورد مناسب!

bbkagp
26-11-2013, 16:19
با سلام

می خوام برای سیستم زیر یه مادربورد بگیرم. محدودیت بودجه ندارم، ولی می خوام مناسب سرمایه گذاری کنم...

VGA: ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1
RAM: GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT X DDR3 2400MHZ CL10 1,65V DUAL KIT RAM
CPU: Intel Core i7 3970X Soket 2011 3.5GHz 15MB
Power: COOLER MASTER SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W)
Case: COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ

با تشکر

Ali*Reza
26-11-2013, 16:27
سلام. پیشنهاد من :

ASUS Rampage IV Extreme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1281081
16-03-2014, 18:30
سلام به اساتید مادر برد گیگا بهتره یا ای سوس

ali2424
16-03-2014, 23:22
به ترتیب برند
1-asus
2-giga
3-msi

sadra.artist
19-03-2014, 00:22
با سلام

می خوام برای سیستم زیر یه مادربورد بگیرم. محدودیت بودجه ندارم، ولی می خوام مناسب سرمایه گذاری کنم...

VGA: ASUS GTX680 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1
RAM: GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT X DDR3 2400MHZ CL10 1,65V DUAL KIT RAM
CPU: Intel Core i7 3970X Soket 2011 3.5GHz 15MB
Power: COOLER MASTER SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W)
Case: COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ

با تشکر
من برای سیستمم که چیزی شبیه به شماست (البته فقط سی پی یو هامون :n02: ) مادربرد Ga-x79 ud3 رو همون موقعی که سیستم رو جمع کردم ، خریدم. الان شاید یه سالی میشه دارم 24 ساعت از سیستم استفاده میکنم ،یا داره رندر میگیره ، یا داره دانلود میکنه، باور کنید تو هفته گذشته خاموش نشده کلا.راضی ام ازش
امکاناتش هم از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک میتونی ببینی.رمپیج هم همکارم داره راضیه.سلیقه ای بیشتر. اما اگه دوست دارید این review هم ببینید
review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:

cyrax782
19-03-2014, 00:34
سلام به اساتید مادر برد گیگا بهتره یا ای سوس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمپانی گیگابایت چندی پیش از فروش 20 میلیون عدد مادربرد تا پایان سال 2013 خبر داد. این شرکت طی آمارهای منتشر شده، در سه ماهه دوم امسال حدود 8/4 میلیون مادربرد فروخته است که با احتساب 1/5 میلیون مادربرد سه ماهه اول، در مجموع 9/9 میلیون مادربرد در نیمه اول سال 2013 روانه بازار کرده است. فروش 20 میلیون مادربرد یک رکورد در بین تمامی شرکت های تایوانی سازنده مادربرد به شمار می رود. این آمار چندی پیش توسط وب سایت معتبر Digitimes منتشر شد. این میزان فروش مادربرد در یک سال نشان می دهد که با وجود مدل های بسیار متنوع نوت بوک، تبلت و گوشی های هوشمند، همچنان رایانه های رومیزی از جایگاه و محبوبیت خاصی برخوردار می باشند. هرچند که گیگابایت در زمینه تولید نوت بوک نیز سرمایه گذاری کرده و طی برنامه های اعلام شده قصد دارد در سال 2013 چندین مدل نوت بوک با کاربری های مختلف را تولید کند. از جمله این نوت بوک ها می توان به سری گیمینگ حرفه ای با قابلیت های سخت افزاری High-end، سری فوق باریک با وزن کم و قابلیت حمل بالا، سری اقتصادی با کارایی بالا و قیمت مناسب و غیره اشاره کرد. علاوه بر این، گیگابایت فعالیت هایی را در زمینه تولید تبلت و گوشی های هوشند آغاز کرده است که البته در حال حاضر بازار هدف آنها کشورهای خاور میانه نخواهد بود. با وجود تمامی این محصولات، بدون شک تمرکز اصلی گیگابایت روی طراحی و تولید مادربرد و کارت گرافیک با جدیدترین و پیشرفته ترین فن آوری ها خواهد بود. با ورود نسل جدید پردازنده های اینتل و کارت های گرافیکی سری GTX700 انویدیا، و حافظه های DDR4 در آینده ای نزدیک، به نظر می رسد بازار رایانه های رومیزی سیر صعودی و رو به رشدی داشته و گیگابایت به رکورد فروش 20 میلیون مادربرد دست پیدا کند.
--------------------
این دلیلی بر بهتر عمل کردن گیگا در سال گذشته ، اما به نظر من asrock هم بسیار برند معتبر و خوبیست که هم قیمت خوبی دارد و هم کارایی فوق العاده . پس به شخص برای من
1- گیگا
2- asrock
3- ایسوس
اختلاف میون این سه برند بسیار نا چیز و بیشتر به نظرم بحث گارانتی و قیمت باید مد نظر باشه و مدل به مدل باید مقایسه کرد

cyrax782
19-03-2014, 00:45
من برای سیستمم که چیزی شبیه به شماست (البته فقط سی پی یو هامون :n02: ) مادربرد Ga-x79 ud3 رو همون موقعی که سیستم رو جمع کردم ، خریدم. الان شاید یه سالی میشه دارم 24 ساعت از سیستم استفاده میکنم ،یا داره رندر میگیره ، یا داره دانلود میکنه، باور کنید تو هفته گذشته خاموش نشده کلا.راضی ام ازش
امکاناتش هم از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک میتونی ببینی.رمپیج هم همکارم داره راضیه.سلیقه ای بیشتر. اما اگه دوست دارید این review هم ببینید
review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:

دوست من برد خوبی رو پیشنهاد کردید ،فک کنم قیمتش چیزی حدود 800 باشه.
اگه از asrock x79 extreme گیرتون بیاد که عالیه ، در غیر اینصورت این مدل از گیگا که این دوستمون پیشنهاد کردند ، برد خوبیست. و از سه مدل برد های (اکستریم و فرمولا و جنه) rampage IV ایسوس در بنچ مارک ها موفق تر بوده ، حتی فک کنم از sabertooth x79 هم بهتر بوده

Meraj_ascension
19-03-2014, 13:38
به نظر من هم ASUS Rampage IV Extreme به قیمت 1425