ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال در مورد لب تاپ (با بودجه 3 ملیون)

mojtaba007
26-11-2013, 10:10
سلام دوستان
من یک لب تاپ نیاز دارم و بودجه ام حدود 3 تومان است
چند تا سوال دارم
علاقه خاصی به لمسی بودن لب تاب دارم ایا از نظر شما درسته که برم لمسی بگیرم؟
ایا با 3 ملیون تومان میشه یه لمسی خوب گرفت؟
با توجه به ارزون شدن طلا و دلار به نظرتون کی لب تاب قیمت هاش پایین میایه؟
من لب تابی میخواهم که کیفیت تصویر بالایی داشته باشه و شیک با امکانات بالا (حتما هم نور صفحه کلید داشته باشه ) و اثر انگشت هم داشته باشه
شارژ بالایی هم نگه داره
زیاد گیم بازی نمیکنم ولی دوست دارم وقتی بازی میکنم بدون ایراد باشه
ایا tablet pc بهتر از لب تاب نیست؟
اگه هست بهترین نوعش رو بهم معرفی کنید
حالا با این تفاسیر و علاقه هایی که دارم
میشه با توجه به بودجه ای که دارم
از نوع لمسی غیر لمسی و TABLET PC بهترین هاشو برام معرفی کنید
خودتون متوجه شدید خیلی گیجم ارشد هوش مصنوعی قبول شدم استادمون گفته حتما لب تاب میخواید برای همین عجله دارم و شانس من طلا و دلار ارزون داره میشه
یه راهنمایی مفصل میخوام

mojtaba007
26-11-2013, 19:55
کسی کمک نمیکنه

mojtaba007
27-11-2013, 14:45
بزارید واضح تر بگم
بهترین لب تاپ لمسی تو رنج قیمت 3 ملیون تومان چیه
به ترتیب اولویت
1 کار کردن باهاش مخصوصا لمسی بودنش راحت باشه کیبرد فارسی داشته باشه
2 کیفیت تصویرش تو همه زاویه های تصویری عالی باشه
3 باتری اش زود تمام نشه
4 سی پی یو و گرافیک بالایی داشته باشه
خلاصه بگم
میخوام فرمولش این باشه

Lenovo IdeaPad Z500-G + لمسی =؟

اولین باره تو این انجمن به جواب نمیرسم

mojtaba007
30-11-2013, 09:57
یه لب تاپ حدود سه تومان با این مشخصات
کیقیت تصویر عالی که با زاویه دید هم تصویرش خوب باشه زیر نور خورشید هم تصویرش معلوم باشه
چراغ صفحه کلید داشته باشه
برای گیم هم مناسب باشه
اگر اثر انگشت هم داشته باشه عالی میشه
باتری شم قوی باشه

و نظرتون درباره این مدل چیه

Lenovo Ideapad S510p Touch - A
چون خیلی دوست دارم لمسی باشه ولی متاسفانه چیز خوبی پیدا نکردم با اون مشخصات بالایی

mojtaba007
30-11-2013, 15:26
یه لب تاپ حدود سه تومان با این مشخصات
کیقیت تصویر عالی که با زاویه دید هم تصویرش خوب باشه زیر نور خورشید هم تصویرش معلوم باشه
چراغ صفحه کلید داشته باشه
برای گیم هم مناسب باشه
اگر اثر انگشت هم داشته باشه عالی میشه
باتری شم قوی باشه

و نظرتون درباره این مدل چیه

Lenovo Ideapad S510p Touch - A
چون خیلی دوست دارم لمسی باشه ولی متاسفانه چیز خوبی پیدا نکردم با اون مشخصات بالایی

mojtaba007
30-11-2013, 18:59
خیلی باحالید به خدا
دمتون گرم

parsicola
30-11-2013, 22:40
لنوو S510P مذکور خیلی خوبه اما تصویرش شاید با علایق شما نخونه. چون خیلی جالب تیست اما در باقی موارد خوراک کار شماست. روی باتری زیاد حساس نشو که همشون حدود 3 تا 5 ساعت شارژ میدن که خیلی فرق اساسی ندارند. من بهترین گزینه رو براتون سونی وایو Flip مدل 15 اینچی میدونم که کمال و بلوغ لنوو sp10p میتونه باشه. هنوز ندیدم کسی وارد کرده باشه اما بعضی فروشنگان هستند که مدلهای خاص وارد می کنند و میفروشند که مشخصات تماسشون رو باید از اینترنت پیدا بکنی. الیته بعید میدونم زیر 4 تومن مدلهای سادش گیرت بیاد. اما یه جایگزین هم داری. اونم سونی وایو Pro که الان تو ایران هم هست و قیمتهاش از 4 میلیون شروع میشه. مشخصاتشون رو قبلا تو این تاپبک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادم. وایو پرو البته اگر 13 ایتچ برات جالبه همه چیزش عالیه اما با اینکه بدنه فیبر کربنی داره اما اونقدر باریک طراحی شده که بازم تو دست آدم کمی تاب ورمیداره! اینو وقتی با دستت بلندش میکنی میشه حسش کرد. خودت باید از نزدیک امتحان کنی. پاساژ پایتخت تهران هم چندین مغازه دارند .

mojtaba007
30-11-2013, 23:00
لنوو S510P مذکور خیلی خوبه اما تصویرش شاید با علایق شما نخونه. چون خیلی جالب تیست اما در باقی موارد خوراک کار شماست. روی باتری زیاد حساس نشو که همشون حدود 3 تا 5 ساعت شارژ میدن که خیلی فرق اساسی ندارند. من بهترین گزینه رو براتون سونی وایو Flip مدل 15 اینچی میدونم که کمال و بلوغ لنوو sp10p میتونه باشه. هنوز ندیدم کسی وارد کرده باشه اما بعضی فروشنگان هستند که مدلهای خاص وارد می کنند و میفروشند که مشخصات تماسشون رو باید از اینترنت پیدا بکنی. الیته بعید میدونم زیر 4 تومن مدلهای سادش گیرت بیاد. اما یه جایگزین هم داری. اونم سونی وایو Pro که الان تو ایران هم هست و قیمتهاش از 4 میلیون شروع میشه. مشخصاتشون رو قبلا تو این تاپبک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادم. وایو پرو البته اگر 13 ایتچ برات جالبه همه چیزش عالیه اما با اینکه بدنه فیبر کربنی داره اما اونقدر باریک طراحی شده که بازم تو دست آدم کمی تاب ورمیداره! اینو وقتی با دستت بلندش میکنی میشه حسش کرد. خودت باید از نزدیک امتحان کنی. پاساژ پایتخت تهران هم چندین مغازه دارند .
عزیزم ممنون که راهنمایی کردید
ولی من گفتم حدود 3تومان
میخوام تو این رنج بهترینشو بردارم
در ضمن اینههایی که گفتی لمسی هستند؟؟

parsicola
30-11-2013, 23:18
بله لمسی هستند. من هم که همون اولش گفتم مدل مورد نظرتون از لنوو خوبه. البته مدل s551LB-A از ایسوس هم نگاه کن. هرچند اون هم تصویرش چنگی به دل نمیزنه.

NOR-1
01-12-2013, 00:50
SONY VAIO SVF15A15 CDB => 3.100.000
لوتوس اورده هم تاچ هم فول اچ دی هم i7 هم GT740m 1G هم ویندوز 8 هم...