مشاهده نسخه کامل
: مشکل نخواندن سی دی
adel123456
25-11-2013, 11:26
سلام دوستان
لپ تاپ من چند وقتی هست که مشکل پیدا کرده و بازی ها رو اجرا نمیکنه
و وایرلس هم از کار افتاده و یه سری مشکلات دیگه که تصمیم گرفتم دوباره ویندوز
رو نصب کنم منتها وقتی سی دی ریکاوری رو تو سی دی رام میزارم
اصلا شناساییش نمیکنه، حالا برای اینکه ویندوز رو نصب کنم باید چی کار کنم؟!
Public Enemy
25-11-2013, 11:46
سلام دوستان
لپ تاپ من چند وقتی هست که مشکل پیدا کرده و بازی ها رو اجرا نمیکنه
و وایرلس هم از کار افتاده و یه سری مشکلات دیگه که تصمیم گرفتم دوباره ویندوز
رو نصب کنم منتها وقتی سی دی ریکاوری رو تو سی دی رام میزارم
اصلا شناساییش نمیکنه، حالا برای اینکه ویندوز رو نصب کنم باید چی کار کنم؟!
دوست عزیز ابتدا مدل لپ تاپتونو بگین ، سپس عنوان تاپیکتونو متناسب با مشکلتون تغییر بدین .
باتوجه به توضیحات شما من حدس می زنم لپ تاپ شما ویندوز اورجینال داره . شما نیازی ندارین ویندوز رو از روی دی وی دی نصب کنین . فقط در هنگام بوت دکمه مناسب رو فشار بدین تا به صفحه ریکاوری برین ( این کار در صورتی انجام پذیره که همون طور که من گفتم ، لپ تاپ ویندوز اورجینال داشته باشه ، در ضمن خودتونم ویندوز رو دستی عوض نکرده باشین و یا پارتیشن بندی درایو حاوی ویندوز رو عوض نکرده باشین . )
در غیر اینصورت :
1 - با دکمه مخصوص ( معمولا f2 هست . ممکنه del هم باشه ) برید توی بایوس . سپس در سربرگ بوت تنظیمات رو طوری قرار بدین که DVD زودتر از هارد بوت بشه .
2 - مطمئن بشین دی وی دی ریکاوری بوتیبل هست
adel123456
25-11-2013, 12:10
ممنون از راهنماییتون ،مدل لپ تاپ Dell xps l502 هستش و همونطور که حدس زدین ویندوز اورجینال داره
همون اول هم زدم که از سی دی رام بوت بشه ولی کلا نمیخونه سی دی ریکاوری رو و مستقیم ویندوز رو بالا
میاره و به بخش نصب نمیره
Public Enemy
25-11-2013, 14:46
در صورتی که ویندوزتونو دستی عوض نکردین ( یا عوض نکردن ) و روی خود لپ تاپ به آرم ویندوز چسبوندن ( و کفش هم یه شماره سریال ) :
با دکمه F8 به منوی ریکاوری می رین و می تونین ویندوز اورجینال رو بدون نیاز به دی وی دی ریکاوری نصب کنین .
اینم بزارین واسه راه آخر :
در غیر اینصورت اگر همچنان نمی تونین دی وی دی ریکاوری رو بوت کنین :
1 - نرم افزار Poweriso رو دانلود کنین . سپس نصب و حتما اکتیو کنین .
2 - با این نرم افزاری یه ایمیج با فرمت Iso از دی وی دی ریکاوریتون تهیه کنین .
3 - سپس یه فلش مموری 8 گیگ تهیه کنین .
4 - فلش مموری رو وصل ، سپس Poweiso رو اجرا و از منوی Tools گزینه Create Bootable USB Drive رو بزنین .
5- فایل ایمیج رو انتخاب ، سپس از منو فلش مموریتونو انتخاب و گزینه Start رو بزنین .
6 - در آخر شما یه فلش مموری با قابلیت بوت شدن دارین . حالا سعی کنین از طریق فلش مموریتون بوت بشین . ممکنه نیاز باشه از توی بایوس تنظیمات مناسب رو انجام بدین
adel123456
25-11-2013, 19:19
ممنون از لطفتون، از همون راه اول ویندوز نصب شد ...
فقط اون مشکل نخوندن دی وی دی که فکر میکردم به خاطر ویندوز هست
هنوز رفع نشده و بازم هیچ گونه سی دی یا دی وی دی رو باز نمیکنه، من زیاد
ازش استفاده نکردم اصلا ، نمیدونم برای چی به مشکل برخورده !!
اگه ثر این مورد هم راهنماییم کنید ممنون میشم ...
سلام- چشمی سی دی رامت کثیفه یک اسپری خشک بگیر بزن داخلش تمیز کن درست میشه
starstarmaryam
28-11-2013, 13:19
سلام
من لب تاب ASUS N61J دارم مشکل نخواندن cd , dvd داره. یعنی وقتی یه cd رایت شده رو توش میزارم میگه خامه و اصلا محتویات شو نشون نمیده، در حالی که توی سیستم های دیگه امتحان میکنم نشون میده!
درباره dvd هم گاهی وقتا dvd رو میزارم یه دور میچرخه و بعد متوقف میشه و اصلا dvd رو باز نمیکنه یا بعضی موقع ها باز میکنه! یا بعضی وقتا میگه dvd خامه.
کسی راه حلی برای این مشکل من داره لطفا راهنمایی کنه.
Public Enemy
28-11-2013, 13:27
ممنون از لطفتون، از همون راه اول ویندوز نصب شد ...
فقط اون مشکل نخوندن دی وی دی که فکر میکردم به خاطر ویندوز هست
هنوز رفع نشده و بازم هیچ گونه سی دی یا دی وی دی رو باز نمیکنه، من زیاد
ازش استفاده نکردم اصلا ، نمیدونم برای چی به مشکل برخورده !!
اگه ثر این مورد هم راهنماییم کنید ممنون میشم ...
کلا توی ویندوز هم DVD بالا نمیاد ؟ یعنی نمی تونین توی ویندوز هم دی وی دی قرار بدین و اجرا کنین ؟
سلام
من لب تاب ASUS N61J دارم مشکل نخواندن cd , dvd داره. یعنی وقتی یه cd رایت شده رو توش میزارم میگه خامه و اصلا محتویات شو نشون نمیده، در حالی که توی سیستم های دیگه امتحان میکنم نشون میده!
درباره dvd هم گاهی وقتا dvd رو میزارم یه دور میچرخه و بعد متوقف میشه و اصلا dvd رو باز نمیکنه یا بعضی موقع ها باز میکنه! یا بعضی وقتا میگه dvd خامه.
کسی راه حلی برای این مشکل من داره لطفا راهنمایی کنه.
1 - یا دارین در هنگام رایت ، انتهای DVD رو نمی بندین ( اصطلاحا Finalize نمی کنین ) .
2 - یا دی وی دی درایوتون خراب شده . باید تعویض بشه
adel123456
28-11-2013, 18:03
کلا توی ویندوز هم DVD بالا نمیاد ؟ یعنی نمی تونین توی ویندوز هم دی وی دی قرار بدین و اجرا کنین ؟
نه کلا باز نمیکنه، البته اون صدایی که قبل از اجرا میاد رو داره ولی
اجرا نمیکنه، البته در 99% موارد باز نمیکنه، اون 1% هم که باز میکنه اونقدر باز و
بسته میکنم دی وی دی رام رو که آخرش اجرا میکنه که این کار همیشه هم جواب نمیده !!
همونطور که گفتم زیاد از دی وی دی رام استفاده نکردم و اصلا نمیدونم چرا به مشکل برخورده !!!!
hotboy1365
29-01-2014, 00:33
سلام مدل لپتاپ منم همینه و دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم با این که کلا ده بار هم از دی وی دی رام استفاده نکردم. راه حلی به ذهنتون میرسه؟
اسپری خشک؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.