مشاهده نسخه کامل
: مشاوره لپتاپ haswell
lord mysterious
25-11-2013, 11:06
سلام دوستان
دنبال یه لپتاپ بودم با cpu : haswell cash 6MB و بالای 2GHz
مورد دیگه که برام خیلی اهمیت داره صفحه نمایش ips باشه کمتر از HD هم نباشه فقط هم 15 اینچ میخوام (اگه زاویه دیدش خیلی کم نباشه ips هم نبود مشکلی نیست فقط در اون صورت FullHD میخوام)
گرافیکشم سری Geforce 7xx یا ATI 8xxx باشه و 2 گیگ یا بالاتر
بودجه هم تا 4 تومن
latitude e6540
و
n550jv
به مشخصاتی که میخوام میخوره ولی متاسفانه هیچکدوم موجود نیستند (هرچند دل هم خیلی فراتر از بودجمه)
envy 15 هم اگه فول اچ دی بود بدم نمیومد ولی نه ips هست و نه full HD اصلا به دلم نمیشینه (میگن تا دو سه هفته دیگه مدل فول اچ دی میاد به بازار که در صورت پیدا نشدن گزینه مناسب تر همین رو میخرم)
تا حالا هیچوقت اینقدر از مشخصاتی که میخواستم مطمئن نبودم ولی متاسفانه یکبار هم که میدونم چی میخوام نیست:n28:
Public Enemy
25-11-2013, 15:19
n550jv بودن صفحه نمایش لمسی ، رم 16 و ویندوز اورجینال ، آل دیجیتال اورده 4250 .
واسه مدل های جدیدتر باید کمی صبر کنین :n16:
lord mysterious
25-11-2013, 18:41
n550jv بودن صفحه نمایش لمسی ، رم 16 و ویندوز اورجینال ، آل دیجیتال اورده 4250 .
واسه مدل های جدیدتر باید کمی صبر کنین :n16:
خب مشکل همینه که فعلا تکه و اصلا به صرفه نیست الان بخرم
قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست
یا باید دنبال جایگزین باشم یا صبر کنم بار جدید برسه
lord mysterious
14-01-2014, 17:36
خب یه کم بودجه رو بیشتر کردم
کمی هم سخت گیر شدم
بین چند گزینه نایاب گیر کردم
حدودا هم همگی 7 میلیون تومن هستند
Zbook 15
CPU: core i7 4700
ram: 8GB
HDD: 500GB 7200rpm
display:full hd
vga: quadro k1100m
precision 4800
CPU: core i7 4800
HDD: 500GB SSD
display: full HD
(این مدل با گارانتی 3 ساله 7 میلیون قیمتشه)
thinkpad w540
CPU: core i7 4800
HDD: 250GB SSD
display: full HD
خب نظرتون رو بفرمایید
چون تقریبا همه موارد و باید سفارش داد تا بیارن و توی بازار هم نیست تا بخوام از نزدیک ببینم خیلی سخته انتخاب بین اینها
Public Enemy
14-01-2014, 17:50
دوست عزیز جالبه به طور عجیبی رفتین سمت Quadro ها !
دلیل خاصی داره ؟ آیا برای شخص خاصی می خواین ؟ چون توی پست اول به کارت گرافیک اشاره ای نشده و فقط گفتین بودجه زیر 4
لپ تاپ ASUS N550JV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمش هم تقریبا توی همون رنجی هس که میخوای، قیمتش تقریبا 4,170,000 تومن
برجسته ترین ویژگی های لپ تاپ (Asus N550JV) ایسوس N550JV :
• قابل اجرا تحت سیستم عامل Windows 8 Pro و سایر نسخه های در دسترس
• افزایش عملکرد صوتی با تکنولوژی SonicMaste
• صفحه نمایش فوق العاده ی IPS ضد تشعشع با کیفیت full HD 1080p و زاویه ی دید 178 درجه
• پشتیبانی از پردازنده ی قدرتمند نسل چهارم Core اینتل و گرافیک NVIDIA® GeForce
• بدنه ای تماما از جنس فلز ، بسیار شیک و بادوام
موفق باشی ...
lord mysterious
14-01-2014, 18:11
اخه کار من با کتیا و سالید هست
سراغ بازی به هیچ وجه نمیرم یادمم نمیاد تا حالا حتی روی موبایل یا تبلت هم بازی کرده باشم
لپتاپ فعلیم هم گرافیکش کوادرو هست و ازش راضیم با اوج ضعفش
برای همین به نظرم سری کوادرو برام مناسب تره
و اینکه من قبلا هم گفتم سال به سال شاید لپتاپ رو خاموش کنم(حتی موقع حمل و نقل هم sleep میکنم)
معمولا لپتاپ های صنعتی از پس همچین فشاری بر میان و تحت فشار هم دمای خودشون رو پایین حفظ میکنن
مثلا همین m4800 رو بببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله دوم هم زاویه دید و رنگ ها و کنتراست هست ترجیح میدم ips باشه ولی خب زاویه دید مناسب داشته باشه و قدرت تفکیک رنگ بالا برام کافیه
قراره لپتاپی g/k
lord mysterious
21-01-2014, 19:45
ممنون دوست عزیز ولی من کلا بیخیال این سری (کلا سری مولتی مدیا) شدم
نظرم رو سری workstation و سری های کاملا صنعت جلب کرده که برام با هزینه بالاتر قابل توجیه تر هست
گرافیک Nvidia Quadro , AMD FirePro برای امور حرفه ای گرافیکی (عموتا سه بعدی) مناسبه و بکار کاربر عادی و شما نمیخوره
همون Asus 550JV از هر لحاظ برای کار شما عالیه. فقط یک SSD هم بجای هاردش بگیری دیگه کار تمومه
lord mysterious
21-01-2014, 23:09
این تب n550jv و y510 چیه افتاده به جون همه
درسته نسبت به قیمت لپتاپ های ارزنده ای هستند ولی خب همونطور که سازنده هاشون گفتن اینا سری های مولتی مدیا و تقریبا گیم هستند
پس میشه ازتون خواهش کنم توی سری لپتاپ های صنعتی راهنمایی کنید؟
بعنوان مثال 8570 هم با اینها یک قیمته ولی تو رده صنعتی قرار داره و استاندارد های این رده رو از نظر استحکام و کیفیت و ... داره
بعد هم گفتم دنبال کارت گرافیک حرفه ای هستم در کنار پروسسور قدرتمند و با اینکه مثلا gt750 هم کاملا نیاز فعلیم رو برطرف میکنه اما توی دو نسحه جدید تر کتیا کم میاره
chealbar
24-01-2014, 16:08
این تب n550jv و y510 چیه افتاده به جون همه
درسته نسبت به قیمت لپتاپ های ارزنده ای هستند ولی خب همونطور که سازنده هاشون گفتن اینا سری های مولتی مدیا و تقریبا گیم هستند
پس میشه ازتون خواهش کنم توی سری لپتاپ های صنعتی راهنمایی کنید؟
بعنوان مثال 8570 هم با اینها یک قیمته ولی تو رده صنعتی قرار داره و استاندارد های این رده رو از نظر استحکام و کیفیت و ... داره
بعد هم گفتم دنبال کارت گرافیک حرفه ای هستم در کنار پروسسور قدرتمند و با اینکه مثلا gt750 هم کاملا نیاز فعلیم رو برطرف میکنه اما توی دو نسحه جدید تر کتیا کم میاره
سلام
اولا همون طور که خودتون میگید n550jv و y510 یک لپ تاپ مولتی مدیاست ولی معنی این کلمه گیم نیست!!!!!
دوما شما یک حرف از شرکت های سازنده بیار که گفتند این لپ تاپ ها برای گیمند
سوما فرضا که حرف شما کاملا درست، یک لپ تاپ صنعتی بیار (به جز اپل) که واقعا لپ تاپ صنعتی باشه ، اگه میگی سری thinkpad لنوو با ید بهت بگم که بد ترین لپ تاپ ها برای گرافیست هاست چون اصلا کیفیت صفحه نمایش قابل قبولی ندارند
حتی FHD اون ها!!!
هر لپ تاپی یک خوبی داره و یک بدی!!! نمیتونی به جز لپ تاپ های اپل، لپ تاپی پیدا کنی که کامله!!!
من خودم قبلا سری SB سونی داشتم که جز گرون ترین و باکیفیت ترین لپ تاپ های سونی بود ولی هر سال برای من مشگل ایجاد میکرد
گذشت اون زمانی که سونی بهتر از بقیه بود!!!!
الان همه ی شرکت ها فهمیدند چه کار کنند که مشتری جذب کنند و هر شرکتی یک سری مخصوص لپ تاپ با کیفیت میزنه
lord mysterious
24-01-2014, 18:49
سلام
اولا همون طور که خودتون میگید n550jv و y510 یک لپ تاپ مولتی مدیاست ولی معنی این کلمه گیم نیست!!!!!
دوما شما یک حرف از شرکت های سازنده بیار که گفتند این لپ تاپ ها برای گیمند
سوما فرضا که حرف شما کاملا درست، یک لپ تاپ صنعتی بیار (به جز اپل) که واقعا لپ تاپ صنعتی باشه ، اگه میگی سری thinkpad لنوو با ید بهت بگم که بد ترین لپ تاپ ها برای گرافیست هاست چون اصلا کیفیت صفحه نمایش قابل قبولی ندارند
حتی FHD اون ها!!!
هر لپ تاپی یک خوبی داره و یک بدی!!! نمیتونی به جز لپ تاپ های اپل، لپ تاپی پیدا کنی که کامله!!!
من خودم قبلا سری SB سونی داشتم که جز گرون ترین و باکیفیت ترین لپ تاپ های سونی بود ولی هر سال برای من مشگل ایجاد میکرد
گذشت اون زمانی که سونی بهتر از بقیه بود!!!!
الان همه ی شرکت ها فهمیدند چه کار کنند که مشتری جذب کنند و هر شرکتی یک سری مخصوص لپ تاپ با کیفیت میزنه
اول از همه منم گفتم اون لپتاپ ها مولتی مدیا هستند وتا حدودی گیم (بیشتر به سمت گیم متمایل هستند یا صنعتی)
من هیچوقت اسمی از اپل نبردم
و اصلا محصولات اپل رو بدون نقص نمیدونم کلا با انحصار طلبی و خود رایی توی محصولات اپل که اصلا انعطاف پذیری ندارند مشکل شدید دارم
مکینتاش به کوچکترین نیازهامم پاسخ نمیده
(برای وب گردی و فیلم دیدن و ... یه ایر دارم اما فقط در همین حد رفع نیاز میکنه نه بیشتر. یه اتوکد بدون مشکل روش نصب نمیشه)
حتی مک بوک ها رو من صنعتی نمیدونم (درسته برای گرافیست ها خوبه ولی برای مشاغل دیگه مناسب نیست)
شروع تاپیک من با n550 شروع کردم چون بودجه محدودی داشتم اما الان رفته بالاتر و دستم برای خرید های بهتر بازه
من الان بین سه لپتاپ گیر کردم که همه رو هم باید سفارش بدم برام از امریکا بیارن و حدود 7 تومن تموم میشه (مشخصاتشون هم صفحه قبل گفتم)
dell precision m4800
hp zbook 15
thinkpad w540
اگه تجربه ای از این لپتاپ ها دارید یا توی این رده لپتاپی میشناسید که بیشتر از 3 کیلو نباشه با این قدرت بفرمایید
من اینها رو کاملا لپتاپ های صنعتی میدونم
قدرش پردازش محاسباتی و گرافیکی بالا
بدنه محکم و قطعات با کیفیت فوق العاده
قدرت تحمل محیط های کثیف و شرایط سخت
وجود پورت eci برای امکانات بیشتر
ماژول tpm برای امنیت اطلاعات
توانایی برای رندر گیری و شبیه سازی بدون دردسر
پورت های مختلف و ....
با شرایط فوق ممنون میشم راهنماییم کنید
chealbar
24-01-2014, 19:31
اول از همه منم گفتم اون لپتاپ ها مولتی مدیا هستند وتا حدودی گیم (بیشتر به سمت گیم متمایل هستند یا صنعتی)
من هیچوقت اسمی از اپل نبردم
و اصلا محصولات اپل رو بدون نقص نمیدونم کلا با انحصار طلبی و خود رایی توی محصولات اپل که اصلا انعطاف پذیری ندارند مشکل شدید دارم
مکینتاش به کوچکترین نیازهامم پاسخ نمیده
(برای وب گردی و فیلم دیدن و ... یه ایر دارم اما فقط در همین حد رفع نیاز میکنه نه بیشتر. یه اتوکد بدون مشکل روش نصب نمیشه)
حتی مک بوک ها رو من صنعتی نمیدونم (درسته برای گرافیست ها خوبه ولی برای مشاغل دیگه مناسب نیست)
شروع تاپیک من با n550 شروع کردم چون بودجه محدودی داشتم اما الان رفته بالاتر و دستم برای خرید های بهتر بازه
من الان بین سه لپتاپ گیر کردم که همه رو هم باید سفارش بدم برام از امریکا بیارن و حدود 7 تومن تموم میشه (مشخصاتشون هم صفحه قبل گفتم)
dell precision m4800
hp zbook 15
thinkpad w540
اگه تجربه ای از این لپتاپ ها دارید یا توی این رده لپتاپی میشناسید که بیشتر از 3 کیلو نباشه با این قدرت بفرمایید
من اینها رو کاملا لپتاپ های صنعتی میدونم
قدرش پردازش محاسباتی و گرافیکی بالا
بدنه محکم و قطعات با کیفیت فوق العاده
قدرت تحمل محیط های کثیف و شرایط سخت
وجود پورت eci برای امکانات بیشتر
ماژول tpm برای امنیت اطلاعات
توانایی برای رندر گیری و شبیه سازی بدون دردسر
پورت های مختلف و ....
با شرایط فوق ممنون میشم راهنماییم کنید
من اگه جای شما باشم اول از همه dell precision m4800 بعد از اون w540 مدل 3k و در آخر zbook 15
چون گفتین که کار گرافیکی دارید به نظر من علاوه بر گرافیک بالا نیاز به نیاز به یک display خیلی خیلی قوی دارید
و بین اینا اول دل بعد لنوو و در آخر display ،zbook خوبی دارن
ولی حتما یک چیز رو در نظر بگیر که تجربه کردن با خوندن مشخصات و نظر گرفتن از افرادی که تجربه ی کار با اون لپ تاپ رو نداشتن فاییده ای نداره حتی گاهی اوقات شاید فردی با یک لپ تاپی کار کرده و از اون لپ تاپ راضی نباشه ولی این دلیلی نیست که شما از اون لپ تاپ خوشتون نیاد!!!
این نظر من ولی من تجربه ی اینا رو نداشتم فقط با توجه به تحقیقی که کردم اگه من بخوام بین این ها انتخاب کنم همون طور که گفتم انتخاب میکنم ولی تجربه نکردم
امیدوارم کمک کرده باشم
من هفته پیش از امریکا latitude E6540 رو سفارش دادم. بعد از 10 روز به دستم رسید
حدود 5 میلیون برام در اومد
اگه کسی سوالی داشت در خدمتم
lord mysterious
24-01-2014, 23:19
من اگه جای شما باشم اول از همه dell precision m4800 بعد از اون w540 مدل 3k و در آخر zbook 15
چون گفتین که کار گرافیکی دارید به نظر من علاوه بر گرافیک بالا نیاز به نیاز به یک display خیلی خیلی قوی دارید
و بین اینا اول دل بعد لنوو و در آخر display ،zbook خوبی دارن
ولی حتما یک چیز رو در نظر بگیر که تجربه کردن با خوندن مشخصات و نظر گرفتن از افرادی که تجربه ی کار با اون لپ تاپ رو نداشتن فاییده ای نداره حتی گاهی اوقات شاید فردی با یک لپ تاپی کار کرده و از اون لپ تاپ راضی نباشه ولی این دلیلی نیست که شما از اون لپ تاپ خوشتون نیاد!!!
این نظر من ولی من تجربه ی اینا رو نداشتم فقط با توجه به تحقیقی که کردم اگه من بخوام بین این ها انتخاب کنم همون طور که گفتم انتخاب میکنم ولی تجربه نکردم
امیدوارم کمک کرده باشم
کار گرافیکیم در حد حرفه ای نیست
توی بیکاری به صورت اماتور عکاسی میکنم برای ادیت عکس و لایت روم و فتوشاپ میخواستم ولی چون حجم فرمت خام بالاست این ادوبی هم هر نسخه سنگینتر از قبل میشه نمیخوام کم بیاره
هرچند باید به فکر یه مانیتور بزرگ هم کنار خودم باشم (چشمم با این crt درومد)
مشکل اصلیم اینه این لپتاپ ها توی ایران نیست و اگه هم باشه امکان کار کردن باهاشون نیست
مجبورم به تجربه دیگران و ریویو ها اعتماد کنم
lord mysterious
24-01-2014, 23:21
من هفته پیش از امریکا latitude E6540 رو سفارش دادم. بعد از 10 روز به دستم رسید
حدود 5 میلیون برام در اومد
اگه کسی سوالی داشت در خدمتم
اره خیلی لپتاپ خوبیه منم اول از همه دنبال این لپتاپ بودم ولی خب چون بودجم رفته بالاتر ازش گذشتم
با کدوم کانفیگ گرفتید؟
اره خیلی لپتاپ خوبیه منم اول از همه دنبال این لپتاپ بودم ولی خب چون بودجم رفته بالاتر ازش گذشتم
با کدوم کانفیگ گرفتید؟
ci7 / 4800mq/ 8ram/ 6 cash/ 8790M/ FULL HD
کیفیت ساخت بدنه اش عالی
باطری در حالت کم نور 12 ساعت
در حالت پخش فیلم 7 یا 8 ساعت نگه میداره
فک میکنم بهترین لپتاپ موجود تو این رنج قیمتی تا 1500 دلار همینه
ci7 / 4800mq/ 8ram/ 6 cash/ 8790M/ FULL HD
کیفیت ساخت بدنه اش عالی
باطری در حالت کم نور 12 ساعت
در حالت پخش فیلم 7 یا 8 ساعت نگه میداره
فک میکنم بهترین لپتاپ موجود تو این رنج قیمتی تا 1500 دلار همینه
ایرادش اینه که نمایشگرش IPS نیست و بپای Asus N550JV نمیرسه. لذا برای یک گرافیست خوب نیست
البته از نظر ظاهری هم لپتاپهای دل از قدیم طراحی زمخت و ضخیم تری نسبت به سایر برندها داشته و داره و به ظرافت بعضی برندهای دیگه نیست
ایرادش اینه که نمایشگرش IPS نیست و بپای Asus N550JV نمیرسه. لذا برای یک گرافیست خوب نیست
البته از نظر ظاهری هم لپتاپهای دل از قدیم طراحی زمخت و ضخیم تری نسبت به سایر برندها داشته و داره و به ظرافت بعضی برندهای دیگه نیست
بله. نظر شما صحیح می باشد.
lord mysterious
09-02-2014, 16:25
یه سوال دارم
دقیقا توی بازار داره چه اتفاقی میوفته؟
کمتر از یکماه پیش زنگ زدم شرکت قیمت precision m4800 رو دادن 7300
امروز زنگ زدم گفتن 8900
دیگه دارن شورشو در میارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.