ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل هارد سي گيت

amir3852
25-11-2013, 00:12
با سلام به همه
و با عرض پوزش از مديران (شايد اين مطلب تكراري باشه) و جاي بحثش اينجا نباشه

من چند سال پيش يك هارد 1 ترابايت سي گيت گرفتم هر چند با اين مارك و بقيه برندها مشكل شديدي دارم و هميشه و فقط از وسترن ديجيتال استفاده ميكنم، خريدم
تقريبا سال گذشته شروع به ادا درآوردن كرد و بعضي وقتها روي سيستم ميامد بالا و بعضي وقتها هم نه يعني يك وقتهايي توي ويندوز شناخته ميشد و يك وقتهايي نه
سواي اون من هارد اصلي خودم يك هارد 8 مگ بافر دور بالا وسترن با ظرفيت 80 گيگ كه تقريبا 8 سال يك كله داره كار ميكنه و آخ هم نگفته
و يك هارد اكسترنال 3 وسترن هم دارم كه اونهم وحشتناك همش درگيره
ولي اين هارد 1 ترابايتم هميشه ادا درمياره - سال گذشته بردم بفروشمش (با ايمان به اينكه نميدونستم بدسكتور شديد گرفته) يارو با يك سري برنامه تحت داس تست زد گفت خفن بدسكتور داره نميخرمش
آوردمش خونه و خودم با همون نرم افزارهايي كه توي CD ---- BOOT Cd 2012‌بودش و الان يادم نيست كلي ور رفتم و همشون اعالم كردن هارد سالم و صحيح و هيچ مشكلي هم نداره

تا امروز كه مجبور شدم هارد رو ببندم و اولش ويندوز براحتي شناخت بالا اومد و پارتيشنش كردم و دوباره كه ريست كردم ديگه بايوس نشناختش
البته قبل از ريست چك ديسك ويندوز رو روي يكي از پارتيشنها اجرا كردم كه بعد از 3 ساعت به انتها رسيد ولي هارد يكسره چراغش روشن موند كه مجبور شدم ريستش كنم

از دوستان ميشه كسي راهنمايي كنه حدسم اينه كه هارد سالم و مشكلي نداره ولي چرا بازي درمياره و با چه نرم افزاري ميشه فهميد كه دقيقا اين هارد چه مشكلي داره ممنون ميشم
البته با برنامه Seatools هم هيچ فايده اي حاصل نشد همش هنگ ميكنه ولي برنامه مخصوص وسترن هارد رو سالم نشون ميده

خيلي ممنون

Ali*Reza
25-11-2013, 00:17
مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])