ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کار نکردن سیستم با دو تا رم ۴ گیگ crossair (کمک فوری)

POURIA.G
24-11-2013, 20:37
سلام دوستان خسته نباشید
من مادریردم مدلش ASUS P5P43TD با سوکت 775 هستش و توی دفترچه اش هم نوشته که رم های DDR 3 رو تا باس 1600 (O.C) و تا مجموع 16 گیگ ( در هر اسلات ۴ گیگ) به صورت DUAL CHANNEL ساپورت میکنه و در حال حاضر یک رم دو گیگ DRR3 1333 KINGMAX روش هست و به خوبی کار میکنه....
اما من به دلیل اجرای بعضی از بازی ها رفتم 2 تا رم 4 گیگ مدل CROSSAIR 1600 DRR3به قیمت 300 خریدم اما وقتی که روی مادربرد سوارشون میکنم وقتی که ماردبرد روشن میشه هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده و فقط فن ها میچرخند و تصویر و صدای بوق اولیه مادربرد رو نداریم بعد من فکر کردم که مشکل از رم هاست و بردمشون و با دو تا رم 4 گیگ PATRIOT 1333 DRR3 عوضش کردم اما این بار هم همونجوری بودش ...... با اون ۲ گیگه ی خودم تک تک همه ی اسلات ها رو تست کردم و مشکلی نداشتند..... ولی این رم ها رو نمیدونم چرا اینجورین....... :n14::n14:.........
هر جور بگید تست کردم تک تک رم ها رو گذاشتم نشد دوتایی گذاشتم نشد توی یه کانل گذاشتم نشد همه ی اتصال های اضافی رو قطع کردم نشد باتری مادربود رو ۲ ساعت دراورده بودم بازهم نشد.....
تو رو خدا کمکم کنید کل پولامو دادم برای این رم ها..........................

خیلی ممنونم

ess_1362
24-11-2013, 20:44
بهتر بود قبل خرید یک مشاوره می گرفتی. کلا خرید اون ماژول ها با آن قیمت برای پلتفرم مورد نظر اشتباه محض هست
نوع و مدل پردازنده را مشخص کنید و اگر امکانش هست با ماژول های kingmax سیستم را بوت کنید و سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd نمر افزار cpuz بذارید تا بررسی بشه
ضمنا بایاس مادربرد را هم به آخرین نسخه ارتقا بدین

POURIA.G
24-11-2013, 21:06
بهتر بود قبل خرید یک مشاوره می گرفتی. کلا خرید اون ماژول ها با آن قیمت برای پلتفرم مورد نظر اشتباه محض هست
نوع و مدل پردازنده را مشخص کنید و اگر امکانش هست با ماژول های kingmax سیستم را بوت کنید و سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd نمر افزار cpuz بذارید تا بررسی بشه
ضمنا بایاس مادربرد را هم به آخرین نسخه ارتقا بدین

سلام ممنون از پاسختون
بایوس به اخرین ورژن موجود اپدیت هستش و سی پی یو هم intel dual-core e5400 2.7gh که فعلا برای استفاده کامل از باس 1333 رم تا 3.6gh اورکلاکش کردم و و پاورم هم 620 هستش
این هم از عکس ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

POURIA.G
25-11-2013, 13:21
چرا پس دیگهجواب نمیدید دوستان :n01:
عکس ها رو که خواسته بودید گذاشتم

EXTREME
25-11-2013, 16:15
وقتی با رم های خودتون سیستم بوت میشه یعنی سیستمتون سالمه بایوس هم که آپدیت است

اون رم ها هم که سالمه و رو همه اسلات ها بررسی شده اگه بازم با اون رم ها مشکل هنوز است میتونه از ناسازگار بودن رم با مین باشه بهتر بود رم ارزون تر میخردید مثل kingmax یا apacer چون تو بازی حجم رم مهمه و همون هم همین کارایی رو برای شما داشت

POURIA.G
25-11-2013, 16:42
وقتی با رم های خودتون سیستم بوت میشه یعنی سیستمتون سالمه بایوس هم که آپدیت است

اون رم ها هم که سالمه و رو همه اسلات ها بررسی شده اگه بازم با اون رم ها مشکل هنوز است میتونه از ناسازگار بودن رم با مین باشه بهتر بود رم ارزون تر میخردید مثل kingmax یا apacer چون تو بازی حجم رم مهمه و همون هم همین کارایی رو برای شما داشت

ممنون از پاسختون دوست عزیز
اخه اون رمی که خریدم دقیقا همونیه که داخل دفترچه ی مادربرد توی بخش QVL نوشته حتی شماره سریالش هم همونه...:n03:
الان به فروشنده گفتم که چهار تا دو رم گیگ با باس ۱۶۰۰ بیاره برام شاید مادربردم با رم های ۴ گیگ مشکل داشته
چهارتا رم دو گیگ با مشخصات یکسان بزارم مشکلی به وجود نمیاد؟

POURIA.G
25-11-2013, 17:33
دوستان لطفا جواب بدید تا اخر امروز باید تصمیم بگیرم برای این رم ها :n28:

TREASURES
25-11-2013, 18:50
دوستان لطفا جواب بدید تا اخر امروز باید تصمیم بگیرم برای این رم ها :n28:
دوست عزیز باید امتحان بشه روی سیستم
بله از لحاظ تئوری که شما میگی قاعدتا باید مین رم رو ساپورت کنه ولی در عمل میبینید که فرق داره

POURIA.G
25-11-2013, 19:44
دوست عزیز باید امتحان بشه روی سیستم
بله از لحاظ تئوری که شما میگی قاعدتا باید مین رم رو ساپورت کنه ولی در عمل میبینید که فرق داره

اگه ۴ تا رم ۲ گیگ یه جور بزارم مشکلی در کار کرد پیش نمیاد؟

TREASURES
25-11-2013, 21:21
اگه ۴ تا رم ۲ گیگ یه جور بزارم مشکلی در کار کرد پیش نمیاد؟
نباید مشکلی پیش بیاد مگه اینکه برد مشکل داشته باشه...

mmf66
26-11-2013, 00:30
دوست عزیز شما همون دو تا دو گیگ بزار جواب میده همون 1333 رم 4 گیگ رو مین ساپورت نمیکنه هشت گیگ رم فکر نکنم به کار بیاد برای این سیستم

POURIA.G
26-11-2013, 14:59
دوست عزیز شما همون دو تا دو گیگ بزار جواب میده همون 1333 رم 4 گیگ رو مین ساپورت نمیکنه هشت گیگ رم فکر نکنم به کار بیاد برای این سیستم

اخه توی دفترچه ی مادربرد نوشته که توی هر اسلات تا 4 گیگ رم تا باس oc 1600 میشه گذاشت به دلیل اینکه کال اف دیوتی رم 6 لازم داره به خاطر این میخوام 8 گیگ رم داشته باشم :n01:

EXTREME
26-11-2013, 15:49
اخه توی دفترچه ی مادربرد نوشته که توی هر اسلات تا 4 گیگ رم تا باس oc 1600 میشه گذاشت به دلیل اینکه کال اف دیوتی رم 6 لازم داره به خاطر این میخوام 8 گیگ رم داشته باشم :n01:

مشکل اون بازی حل شده با 4 گیگ رم هم میشه بازی کرد بهینه شد

POURIA.G
26-11-2013, 19:18
مشکل اون بازی حل شده با 4 گیگ رم هم میشه بازی کرد بهینه شد

میشه با ۴ گیگ رم هم بازی کرد اما نمیشه تنظیمات گرافیک بازی رو بالاتر از نرمال برد مگر اینکه ۶ گیگ رم داشته باشیم :n01:

EXTREME
26-11-2013, 21:41
شما مینتون تا 16 گیگ رم رو در مجموع ساپورت میکنه و مشکلی نیست ولی بهتر بود برندی رو تهیه میکردید که با اکثر مین ها سازگار باشه مثل kingmax یا apacer با فرکانس 1333 یا 1600 برای شما کافی بود مهم برای شما حجم رم است