مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار مسیر یاب Sygic - تمام نسخه ها
Sygic: GPS Navigation 13.2.2 + Map
11 + 181 Mb
برای اندروید : 2.0.1 و بالاتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ناوبر GPS برای حرکت نقطه به نقطه.
با امکان راهنمایی صوتی. نقشهها برای استفاده آفلاین بر روی گوشی ذخیره میشوند.
دسترسیها
چک کردن مجوز
خدمات پرداخت مارکت
افزودن میانبر
دریافت اطلاعات از اینترنت
com.sygic.aura.permission.C2D_MESSAGE
جلوگیری از خاموش شدن صفحهٔ نمایش
تغییر تنظیمات صدا
تغییر وضعیت Wi-Fi
مشاهدهٔ وضعیت Wi-Fi
خواندن پروندههای ثبت وقایع سیستم
گرفتن عکس
کنترل لرزش گوشی
خواندن اطلاعات آشنایان
تغییر یا حذف محتویات کارت حافظه
برقراری خودسرانهٔ تماس
خواندن وضعیت و شناسهٔ گوشی
دسترسی کامل به اینترنت
دسترسی به دستورات پیشرفتهٔ اطلاعات جغرافیایی
موقعیت تقریبی ( با استفاده از شبکهٔ تلفن همراه)
مشاهدهٔ وضعیت شبکه
موقعیت دقیق(به کمک GPS)
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Map ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش نصب:
1.فایل Map را دانلود و فولدر Sygic رو به مسیر sdcard کپی کنین
2.برنامه را دانلود و نصب کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidarj
01-12-2013, 11:40
آقا پسورد فایل زیپ چیه ؟؟؟؟؟؟؟
آقا پسورد فایل زیپ چیه ؟؟؟؟؟؟؟
به پست اول اضافه شد....
77shervin
11-01-2014, 19:17
این نرم افزار کرک شده هست یا نه ؟
این نرم افزار کرک شده هست یا نه ؟
بله کرک شده
سلام
آخرین ورژن 13.4.1 رو دانلود کردم.نصب کردم اما موقع اجرا تا میره تو برنامه stop میشه و میاد بیرون.
به این ترتیب عمل کردم:
فایل حدود 180 مگی رو دانلود کردم،از حالت زیپ خارجش کردم و تو internal storage (همون حافظه خودش) ریختم.بعدش برنامه رو نصب کردم اما موقع اجرا استپ میشه میاد بیرون !
مشکل از چیه؟ :n03:
تبلت Lenovo A3000 android 4.2
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه یه موقعیت جغرافیایی رو به نرم افزار سایجیک یا گوگل مپ داد که اون رو روی نقشه نشون بده؟ اگر این امکان در دو نرم افزار ذکر شده وجود نداره لطفا یه نرم افزار که این قابلیت رو داره با ذکر آموزش به من معرفی کنید.
با سپاس از همه دوستان
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه یه موقعیت جغرافیایی رو به نرم افزار سایجیک یا گوگل مپ داد که اون رو روی نقشه نشون بده؟ اگر این امکان در دو نرم افزار ذکر شده وجود نداره لطفا یه نرم افزار که این قابلیت رو داره با ذکر آموزش به من معرفی کنید.
با سپاس از همه دوستان
در نرم افزار Sygic به مسیر زیر برین:
اگه فارسی هست زبان نرم افزار:
تنظیمات --> مرور مسیر --> اضافه کردن مقصد میانی --> مختصات GPS --> در آخر عرض و طول جغرافیایی مد نظرتونو وارد میکنین و تایید میکنین
اگه انگلیسی هست زبان نرم افزار:
Setting --> Route --> Add viapoint --> GPS coordinates --> Enter Latitude & Longitude --> Done
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
daneshjooyan
14-08-2014, 11:58
سلام
من از ساجيك و ان درايو استفاده كردم هردوشون خوبه ان درايو نقشه هاي كامل تر و شهرهاي بيشتري ساپورت مي كنه ولي سيستم ساجيك مخصوصا 3بعديش خيلي باحاله و زوم كردنش روي نقشه عاليه يعني مثل زوم كردن روي عكس هست. ولي مشكل ساجيك فقط اينه كه نقشه هاي شهرهاش خيلي كمه .
يه سوال خيلي مهم.................... اخرين نقشه اي كه من ديدم مربوط به 2011 هست ايا كسي نقشه جديدتري داره كه لينكش رو بزاره ممنون مي شم.
يه سوال خيلي مهم.................... اخرين نقشه اي كه من ديدم مربوط به 2011 هست ايا كسي نقشه جديدتري داره كه لينكش رو بزاره ممنون مي شم.
با اومدن ورژن جدید نرم افزار مپ هم بروز رسانی میشه!!!!!!
آخرین ورژن ساجیک 14.3.1 هست
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید نحوه راه اندازیش چجوریه؟ :n03:
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید نحوه راه اندازیش چجوریه؟ :n03:
روش نصب در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک هست
روش نصب در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک هست
ممنون اما جواب نداد نمیدونم چرا !
گوشیم هوآوی G610 هستش
GPS Navigation نصب کردم قشنگ جواب میده اما نقشه هاش کمه.
فولدر Map رو باید تو خود گوشی کپی کنم یا کارت؟
ممنون اما جواب نداد نمیدونم چرا !
گوشیم هوآوی G610 هستش
GPS Navigation نصب کردم قشنگ جواب میده اما نقشه هاش کمه.
فولدر Map رو باید تو خود گوشی کپی کنم یا کارت؟
شما مپ رو دانلود کردی و از rar درآوردین فولدر داخلش به اسم sygic هست اون فولدر رو کپی کنین تو رم گوشیتون (رم گوشی رو باز کردین تو همون صفحه کپی کنین و وارد فولدر دیگه ای نشین)
Excel-VB
24-08-2014, 09:20
سلام دوستان
من برنامه NDrive و Sygic را روي گوشي مدل Xperia ION LT28h نصب كردم و هيچ مشكلي ندارد. اما يك سوال بسيار جالب برايم مطرح شده است:
در برنامه NDrive يا Sygic چگونه مي توان مسير رفته با ماشين را Save كرد و سپس براي شخص ديگري فرستاد؟؟
مورد استفاده اين كار: شخصي كه پشت سر ما با فاصله چند ساعته قرار است همين مسير را بيايد و بلد نيست.
فكر مي كنم يكي از پركاربردترين موارد استفاده جي پي اس هاي آف لاين همين باشد ولي من بحث و آموزشي در اين مورد در جايي نديده ام!
با سپاس
سلام دوستان
من برنامه NDrive و Sygic را روي گوشي مدل Xperia ION LT28h نصب كردم و هيچ مشكلي ندارد. اما يك سوال بسيار جالب برايم مطرح شده است:
در برنامه NDrive يا Sygic چگونه مي توان مسير رفته با ماشين را Save كرد و سپس براي شخص ديگري فرستاد؟؟
مورد استفاده اين كار: شخصي كه پشت سر ما با فاصله چند ساعته قرار است همين مسير را بيايد و بلد نيست.
فكر مي كنم يكي از پركاربردترين موارد استفاده جي پي اس هاي آف لاين همين باشد ولي من بحث و آموزشي در اين مورد در جايي نديده ام!
با سپاس
سلام
این برنامه ها قابلیت ثبت مسیر را ندارند.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
hamidchi
31-10-2014, 13:01
سلام
یعد از مدتی sygic رو اجرا کردم ولی الان دیگه با جی پی اس وصل نمیشه به ماهوارها (نسخه 14.3.1 هست)
اون پایین تصویر ماهواره ها و نمودارشون رو نشون میده و تعدادی شون هم سبز رنگ میشن ولی اصن وصل نمیشه
در حالیکه اگه وای فای روشن باشه وصل میشه و محل رو پیدا میکنه و بعد از قطع کردن وای فای باز هم وصل میمونه و بقیشو میشه با جی پی اس ادامه داد
اول فکر کردم به خاطر آپدیت گوشی هست ولی سرچ کردم دیدم افراد دیگه هم این مشکلو دارن
آپدیت جدیدشو بگیرم مشکل حل میشه ؟
یه سوال دیگه :
تو آپدیت های سایجیک آیا محتویات نقشه هم تغییری میکنه یا فقط مربوط به نرم افزار و ظاهر اونه ؟
سلام
یعد از مدتی sygic رو اجرا کردم ولی الان دیگه با جی پی اس وصل نمیشه به ماهوارها (نسخه 14.3.1 هست)
اون پایین تصویر ماهواره ها و نمودارشون رو نشون میده و تعدادی شون هم سبز رنگ میشن ولی اصن وصل نمیشه
در حالیکه اگه وای فای روشن باشه وصل میشه و محل رو پیدا میکنه و بعد از قطع کردن وای فای باز هم وصل میمونه و بقیشو میشه با جی پی اس ادامه داد
اول فکر کردم به خاطر آپدیت گوشی هست ولی سرچ کردم دیدم افراد دیگه هم این مشکلو دارن
یه سوال دیگه :
تو آپدیت های سایجیک آیا محتویات نقشه هم تغییری میکنه یا فقط مربوط به نرم افزار و ظاهر اونه ؟
شما آپدیت کنین هم مپ و هم نرم افزار رو
مپ هم با به روز شدن نرم افزار به روز رسانی میشه
hamidchi
03-11-2014, 19:02
سلام
یه سوال دیگه :
شما آپدیت کنین هم مپ و هم نرم افزار رو
مپ هم با به روز شدن نرم افزار به روز رسانی میشه
فکر نمیکنم مشکلم از نرم افزار سایجیک باشه چون یه نرم افزار دیگه رو هم امتحان کردم (runtastic pro که اگه جی پی اس روشن باشه سرعت و مسافت و ... رو تو دوچرخه سواری و پیاده روی و غیره اعلام میکنه) ولی با این نرم افزار هم کار نداد
با سایجیک هم ماهواره ها ر پیدا مکنه ولی موقعیت فعلی رو نمیتونه پبدا کنه
راه حلی واس نیست ؟
Saeed_Med82
17-01-2015, 12:11
دوستان چطور میشه نقشه کشورهای دیگه رو که دانلود کردیم به برنامه اضافه کنیم ؟ الان من نقشه کشورها رو کپی کردم اما فقط نقشه ایرانو میاره ...
با سلام خدمت كابران محترم بنده مسير ياب افلاين را sygic رو گوشيم دانلود كردم متاسفانه نصب نميشه مدل گوشيم سوني t هست لطفا نصب و راه اندازي اين نرم افزار رو برام توضيح دهيد متشكرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.