ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از یک کابل شبکه برای دو سیستم + فریمور مودم 2600u .

aaaammmm87
24-11-2013, 15:18
سلام
1 . توی اتاق یه پریز اتصال به شبکه دارم که میره توی اتاق سرور و به روتر وصل میشه .باید دو سیستم رو به این شبکه وصل کنم ،چطور میشه به یه پریز شبکه دو سیستم رو با کابل وصل کرد ؟(شبکه کابلیه و امکان سیم کشی مجدد و یا شبکه وایرلس وجود نداره ) .
2 . یه مودم وایرلس تک پورت دی لینک-DSL-2600U دارم که به صورت اتوماتیک (pppoe) به اینترنت وصل نمیشه و فقط از طریق Bridge متصل بشم ،شرکت ارائه دهنده اینترنتم گفت باید فریمور مودمتون رو آپدیت کنید تا درست بشه مشکلتون ولی من هر چی گشتم واسه این مدل فریموری پیدا نکردم و چند تا فریموری هم که هست به این اسم مربوط به این مدل نیست .
عکس مودم من که باید فریمور این پیدا بشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FerineFast
25-11-2013, 12:45
1- سوییچ یا هاب (البته قدیم کارت شبکه هایی وجود داشت که Loopback داشت میشد دوباره ازش RJ45 گرفت)
2- ظاهرا این مودم در سایت رسمی به اسمی دیگه هست (DSL-320B) حالا نمیدونم همون مدل هست یا نه (احتیاط کنید) در سایت ایران هم هنوز امکان دریافت فرم ور وجود نداره.
اینم فرم ورش : ftp://ftp.dlink.eu/Products/dsl/dsl-320b/driver_software/DSL_320B_fw_revd2_125_ALL_en_20130430_instructions .zip

درضمن مشکل می تونه از تنظیمات شما باشه!

aaaammmm87
25-11-2013, 14:16
1- سوییچ یا هاب (البته قدیم کارت شبکه هایی وجود داشت که Loopback داشت میشد دوباره ازش RJ45 گرفت)
2- ظاهرا این مودم در سایت رسمی به اسمی دیگه هست (DSL-320B) حالا نمیدونم همون مدل هست یا نه (احتیاط کنید) در سایت ایران هم هنوز امکان دریافت فرم ور وجود نداره.
اینم فرم ورش : ftp://ftp.dlink.eu/Products/dsl/dsl-320b/driver_software/DSL_320B_fw_revd2_125_ALL_en_20130430_instructions .zip

درضمن مشکل می تونه از تنظیمات شما باشه!
متشکرم .
تنظیماتم درسته . اگه شما جای خاصی از تنظیمات مد نظرتون هست که باید مجدد تنظیم کنم بفرمایید بگید بینم باید چکار کنم ؟

FerineFast
25-11-2013, 14:32
بهتره یک عکس از تنظیمات بزارید تا جک کنم

kamali60
30-11-2013, 15:40
سلام بچه ها

من یک مودم لینک سیس x2000 از آلمان گرفتم.
با مشخصات زیر:

از این لینک:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همونجور که در شکل ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می بینید 1 پورت DSL داره و 3 پورت Lan.
وایرلس اون هم با 2 آنتن داخلی که داره خیلی خوبه.

حالا من یک مشکل دارم. اون اینه که این مودم برای User آلمان هستش.
پورت DSL اون هم کابل شبکه با سوکت Rj-45 می خوره و هم کابل تلفن معمولی با سوکت Rj-11 ولی چون در کشور ما کابل تلفن معمولی استفاده میشه هر چی امتحان کردم Adsl وصل نمیشه. در کارتن او یک کابل شبکه برای اتصال به DSL و پریز تلفن هست. و کابل تلفن معمولی دیگه نیست.

من تو اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که دو راه داره یا باید یک رابط باشه که سوکت تلفن معمولی رو به سوکت شبکه تبدیل کنه ( شاید یک نوع اسپلیتر)
یا فریمور اونو عوض کنم. فریمور اون هم از نوع Annex B هست. و میگن فریمور مودم هایی که تو ایران هست از نوع Annex A هست.
ضمنا روتر، شبکه، وایرلس و تمام مشخصاتش هم خوب و عالی کار می کنه.
نمی دونم جواب میده یا اصلا رو او نصب میشه یا باید نسخه -- شده رو پیدا کنم. مثل این پست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از دوستان اگه در این زمینه اطلاعات یا راهنمایی دارند. لطفا با پست یا ایمیل اینجانب جواب دهند ممنون میشم.
kamali622 @ yahoo.com

FerineFast
09-12-2013, 12:23
شما کابل Rj11 رو وصل کنید و طبق گفته پست هم فرمور رو عوض کنید قبلش هم می تونید از فریمورتون بکاپ بگیرید.

اینم بخونید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kamali60
11-12-2013, 13:44
ممنون. ولی درسته که کابل معمولی بهش می خوره ولی جواب نمیده یعنی چراغ اینترنتش روشن نشد.
ثانیا اگه بخوام فریمورشو از B به A تغییر بدم قبول نمی کنه. گزارش می کنه ورژن اشتباهه. نسخه .....ک شده هم ندیددم برا x2000 linksys.
هنوز به نتیجه نرسیدم.......
):