PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که پدر حجم رو در میاره ، هیچ راهی تا حالا جواب نداده .

jujushow
24-11-2013, 13:29
سلام دوستان .
قضیه از این قراره که سیستمم من یه ویروس گرفته که تا مرورگر رو باز میکنم فقط شروع میکنه به دانلود کردن ، چی دانلود میشه خدا میدونه .

کارهایی که کردم و جواب نداده :

نصب فایروال کومودو
نصب فایروال کاسپر اسکای
نصب سکوریتی Nod 32 با اخرین اپدیت که فقط یه عالمه فایل الوده از توی سیستمم پیدا کرد ( عمدتا قسمتی که مرورگرها نصب بودند ) . فایلها همشون پاک شدند یا حذف شدند ولی اصلا نشد بفهمم ویروس چه نوعیه .
حذف تمامی مرورگرها ، پاک کردن کامل تمام فایلهای و فولدرهای باقیمانده از مرورگرها و هیستوری و ....
نصب مرورگر توی درایوهای دیگه که جواب نداد به هیچ عنوان

تعویض هارد و نصب ویندوز جدید ( از هارد اولیه مقداری اطلاعات کپی شده )

با نصب نرم افزارهای مانیتورینگ فهمیدم که هر چی داره دانلود میشه به اسم فایل .exe همون مرورگر هست و مثلا کروم که بازه همه دانلودها به اسم chrome.exe ثبت میشه . گفتم شاید این فایل اجرایی الوده شده ولی فایلهای اجرایی اکثر نرم ازفارهای اینترنتیمو در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اپلود کردم ولی هیچ مورد مشکوکی نبود :n03:

اینم بگم که اگر به نت وصل باشم و مرورگر باز نکنم تا یه مدت زمان هیچ دانلودی انجام نمیشه اما یهو شروع میکنه به دانلود . هیچ حساب و کتابی نداره . مسئله هم فقط سر باز کردن مرورگر نیست ، از وقتی که ادرس وارد ادرس بار میشه و اینتر رو میزنم شروع میکنه دانلود کردن .

ممنون

jujushow
24-11-2013, 20:30
واوووووووو ، چقدر کمک :n27:

*Batman*
26-11-2013, 03:49
سلام

یه گزارش با HijackThis بگیرید و نتیجه رو اینجا آپلود کنید.
برای راهنمایی از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

چند سوال :
1- چند وقته دچار این مشکل شدید؟
2-آیا موقع تعویض ویندوز ، از ویندوزهای مختلف از منابع مختلف استفاده کردید یا نه؟

وقتی دانلود شروع میشه از این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید و سعی کنید بفهمید چه چیزی و در کجا داره دانلود میشه.

jujushow
26-11-2013, 13:23
سلام

یه گزارش با HijackThis بگیرید و نتیجه رو اینجا آپلود کنید.
برای راهنمایی از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

چند سوال :
1- چند وقته دچار این مشکل شدید؟
2-آیا موقع تعویض ویندوز ، از ویندوزهای مختلف از منابع مختلف استفاده کردید یا نه؟

وقتی دانلود شروع میشه از این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید و سعی کنید بفهمید چه چیزی و در کجا داره دانلود میشه.

سلام . بسیار ممنون از راهنماییتون . این از گزارش نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1- حدود یک هفته تا 10 روز
2- ویندوزهای مختلف به اون معنا نه . چون سیستمم خیلی قوی نیست ( سی پی یو 2.8 سلرون و رم 2 گیگ ) و همینطور به خاطر عادت کردن به xp من 2 تا ویندوز داشتم روی سی دی های مختلف . xp sp2 و xp sp3 که با هر دو این مشکل پا برجا بود .

اون نرم افزار اخری رو هم نصب کردم start رو میزنم اما هیچ چیز خاصی نشون نمیده . با نرم افزارهای دیگه منتها تست کردم . همیشه فایل .exe اون مرورگری رو نشون میده که بازه . یکی اگه chrome.exe باز باشه همه دانلودها به نام فایل chrome.exe توی رم افزار ثبت شده . گاهی که هیچ مرورگری باز ندارم و دانلود شروع میشه به اسم svchost.exe ثبت میشه که البته با انتی ویروس مخصوص این ویروس سیستم رو هم اسکن کردم هیچ مورد مشکوکی نبود .

ممنون . :n12:

روانپریش
26-11-2013, 13:24
یه ویندوز جدید نصب کنین بعدش دیپ فریز رو روش نصب کنین هرگز دیگه هیچ ویروسی نمیگیره سیسمتون من 5 ساله ویندوز عوض نکردم

jujushow
26-11-2013, 13:43
اینم تصاویری که از نرم افزار دوم گرفتم موقع استفاده از مرورگر کروم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jujushow
26-11-2013, 13:44
یه ویندوز جدید نصب کنین بعدش دیپ فریز رو روش نصب کنین هرگز دیگه هیچ ویروسی نمیگیره سیسمتون من 5 ساله ویندوز عوض نکردم

سلام . ممنون از راهنمایی

فعلا که به نظر میرسه ویروسی شدم و بعیده دپ فریز هم بتونه کاری کنه . انشا اله اگه از این مشکل رهایی پیدا کردم نصب میکنم .

*Batman*
26-11-2013, 16:39
سلام

ابتدا این برنامه ها رو از قسمت Add-Remove Programs پاک (Uninstall) کنید:
1- Util DiVapton
2- PandoraService

برنامه HiJackThis را اجرا کنید. گزینه Open the Misc tools section رو انتخاب کنید.
از بخش System Tools گزینه Delete a file on reboot رو انتخاب کنید.
حالا باید آدرس فایل رو به برنامه بدید >>> F:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
سیستم رو ریست کنید.

دوباره برنامه HiJackThis را اجرا و اسکن کنید.سپس گزینه های زیر را انتخاب کنید(تیک بزنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا روی گزینه Fix Checked کلیک کنید.
سیستم رو ریست کنید.

برنامه Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب و آپدیت کنید.
پس از آپدیت یکبار Quick Scan انجام بدید. اگر چیزی پیدا کرد پاکش کنید.

در انتها دوباره یه گزارش از HijackThis تهیه کنید و اینجا قرار بدید.

vissoto
26-11-2013, 17:08
سلام . ممنون از راهنمایی

فعلا که به نظر میرسه ویروسی شدم و بعیده دپ فریز هم بتونه کاری کنه . انشا اله اگه از این مشکل رهایی پیدا کردم نصب میکنم .
سلام
به هیچ عنوان xp sp2 رانصب نکنید!
اگر سخت افزار سیستم شما در حد متوسط است بهتر است 7 نصب کنید امنیت ویندوز 7 طبق گفته خود مایکروسافت 4 برابر xp است !
اگر ویندوز 7 برای سیستم شما سنگین است حداقل هر دو ویندوز را کنار هم نصب کنید و برای وب با ویندوز 7 وصل شوید!

jujushow
26-11-2013, 20:01
سلام

ابتدا این برنامه ها رو از قسمت Add-Remove Programs پاک (Uninstall) کنید:
1- Util DiVapton
2- PandoraService

برنامه HiJackThis را اجرا کنید. گزینه Open the Misc tools section رو انتخاب کنید.
از بخش System Tools گزینه Delete a file on reboot رو انتخاب کنید.
حالا باید آدرس فایل رو به برنامه بدید >>> F:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
سیستم رو ریست کنید.

دوباره برنامه HiJackThis را اجرا و اسکن کنید.سپس گزینه های زیر را انتخاب کنید(تیک بزنید)

حالا روی گزینه Fix Checked کلیک کنید.
سیستم رو ریست کنید.

برنامه Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب و آپدیت کنید.
پس از آپدیت یکبار Quick Scan انجام بدید. اگر چیزی پیدا کرد پاکش کنید.

بی نهایت ممنون .

تمام کارها مو به مو انجام شد ضمن اینکه انتی تروجان 179 مورد مشکوک پیدا کرد :n04: که همه رو حذف کردم . گزارش جدید خدمت شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vissoto
26-11-2013, 20:13
اگر قصد استفاده مجدد از این سیستم را دارید حتما IE 8 را دانلود ونصب کنید و به هیچ عنوان با IEفعلی تان (IE6) به نت وصل نشوید

jujushow
26-11-2013, 20:24
اگر قصد استفاده مجدد از این سیستم را دارید حتما IE 8 را دانلود ونصب کنید و به هیچ عنوان با IEفعلی تان (IE6) به نت وصل نشوید

درود .
اصلا از اکسپلورر استفاده نمیکنم ، فقط کروم و در صورت نیاز موزیلا و اپرا اونهم اخرین ورژن .

ممنون از راهنمایی

*Batman*
27-11-2013, 01:29
بی نهایت ممنون .
تمام کارها مو به مو انجام شد ضمن اینکه انتی تروجان 179 مورد مشکوک پیدا کرد :n04: که همه رو حذف کردم . گزارش جدید خدمت شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسیار خوب. باز هم با مشکل قبلی مواجه هستید؟
پست قبلی من رو دوباره ببینید :

jujushow
27-11-2013, 22:52
بسیار خوب. باز هم با مشکل قبلی مواجه هستید؟
پست قبلی من رو دوباره ببینید :

اقا به نظر میرسه مشکل حل شده . یعنی الان 1 روزه دارم تست میکنم دیگه مثل قبل نیست . واقعا کارتون درسته ....

حالا ویروس بود یا از فایلهای سیستمی و .... ؟

*Batman*
28-11-2013, 01:10
اقا به نظر میرسه مشکل حل شده . یعنی الان 1 روزه دارم تست میکنم دیگه مثل قبل نیست . واقعا کارتون درسته ....
حالا ویروس بود یا از فایلهای سیستمی و .... ؟

سلام
خوشحالم که مشکل حل شده.
ببینید تو سیستم شما یه سری Ad-ware و برنامه های بی فایده نصب شده بود که بخشی رو شما پاک کردید و قسمتی رو هم Malwarebytes Anti-Malwar شناسایی و حذف کرد.
توصیه میکنم Malwarebytes رو نگه دارید و ازش استفاده کنید.
یک فایل هم که خیلی مشکوک بود پاک کردید. البته من گزارشِ دومی هم خواستم که شما گزارش MBAM رو به جای HiJackThis دادید.
توصیه دوستمون vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم جدی بگیرید.ویندوز XP دیگه نمیتونه امنیت شما رو در حد مطلوب تامین کنه.بهتره با ویندوز 7 یا 8 عوضش کنید.

jujushow
28-11-2013, 12:57
سلام
خوشحالم که مشکل حل شده.
ببینید تو سیستم شما یه سری Ad-ware و برنامه های بی فایده نصب شده بود که بخشی رو شما پاک کردید و قسمتی رو هم Malwarebytes Anti-Malwar شناسایی و حذف کرد.
توصیه میکنم Malwarebytes رو نگه دارید و ازش استفاده کنید.
یک فایل هم که خیلی مشکوک بود پاک کردید. البته من گزارشِ دومی هم خواستم که شما گزارش MBAM رو به جای HiJackThis دادید.
توصیه دوستمون vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم جدی بگیرید.ویندوز XP دیگه نمیتونه امنیت شما رو در حد مطلوب تامین کنه.بهتره با ویندوز 7 یا 8 عوضش کنید.

اخ اخ شرمنده . من گیج زدم اشتباهی گزارش گرفتم و اپلود کردم . گزارش جدید خدمت شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jujushow
28-11-2013, 13:11
یا امام خمینی :n04: وصل شدم الان دوباره داره دانلود میکنه فرقش اینه که ایندفعه سرعت دانلود کمه منتها سرعت آپلود خیلی زیاد شده :n27: طوری که حداقل نصف حجم دریافتی حجم ارسالی دارم !

*Batman*
28-11-2013, 18:09
یا امام خمینی :n04: وصل شدم الان دوباره داره دانلود میکنه فرقش اینه که ایندفعه سرعت دانلود کمه منتها سرعت آپلود خیلی زیاد شده :n27: طوری که حداقل نصف حجم دریافتی حجم ارسالی دارم !

بله هنوز مشکل حل نشده.
از بخش System Tools گزینه Open Uninstall Manager رو انتخاب کنید.
روی گزینه Save List کلیک کنید و لیست ذخیره شده رو اینجا قرار بدید.

از این دو فایل هم یه کپی بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برای من ارسال کنید:

jujushow
28-11-2013, 18:37
بله هنوز مشکل حل نشده.
از بخش System Tools گزینه Open Uninstall Manager رو انتخاب کنید.
روی گزینه Save List کلیک کنید و لیست ذخیره شده رو اینجا قرار بدید.

از این دو فایل هم یه کپی بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برای من ارسال کنید:

لیست خدمت شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
29-11-2013, 01:36
لیست خدمت شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این دو برنامه رو از قسمت Add/Remove Programs پاک کنید:

IObit Apps Toolbar v8.2
IObit Unlocker

بازم با Malwarebytes سیستم رو اسکن کنید و موارد پیدا شده رو حذف کنید.

همچنین از بین Comodo Internet Security و Kaspersky Internet Security یکی رو انتخاب و نصب کنید.

در آخر یه گزارش دیگه از HiJackThis تهیه کنید.

موفق باشید

vissoto
01-12-2013, 08:40
در اولین فرصت اقدام به نصب مجدد ویندوز نمایید .
هنگام نصب ویندوز درایوهای f و c را فرمت نمایید .
برای نصب ویندوز xp از cdهای قدیمی خود استفاده نکنید (زیرا xp sp3 معمولا با IE8نصب میشوند )ولی cdویندوز شما IE6است که نشانه قدیمی بودن است .
اپدیت Firefox شما هم به 11ماه پیش بر میگردد . ان را اپدیت نکنید . ان را پاک کنید و اخرین ورژن را از نو نصب کنید .
******خود را پاک کنید سپس دانلود کنید .ببینید ایا حجم اپلود بالاست یا خیر . :happy:

IRAN_KING
01-12-2013, 09:00
در اولین فرصت اقدام به نصب مجدد ویندوز نمایید .
هنگام نصب ویندوز درایوهای f و c را فرمت نمایید .
برای نصب ویندوز xp از cdهای قدیمی خود استفاده نکنید (زیرا xp sp3 معمولا با IE8نصب میشوند )ولی cdویندوز شما IE6است که نشانه قدیمی بودن است .
اپدیت Firefox شما هم به 11ماه پیش بر میگردد . ان را اپدیت نکنید . ان را پاک کنید و اخرین ورژن را از نو نصب کنید .
******خود را پاک کنید سپس دانلود کنید .ببینید ایا حجم اپلود بالاست یا خیر . :happy:
از ویندوز 7 یا 8 استفاده کنید یک انتی ویروس بروز هم داشته باشید تا دیگه فکر درمان نباشید راحت پیشگیری کنید !

اقا ما که درایو f نداریم کجا رو فرمت کنیم ؟:n02:

vissoto
01-12-2013, 09:25
از ویندوز 7 یا 8 استفاده کنید یک انتی ویروس بروز هم داشته باشید تا دیگه فکر درمان نباشید راحت پیشگیری کنید !

اقا ما که درایو f نداریم کجا رو فرمت کنیم ؟:n02:
اگر برای کارهای اینترنتی از 7 یا 8 استفاده شود که عالی است دوستمون jujushow ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درایو F دارند.

vissoto
01-12-2013, 10:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را نصب کنید ببینید چه نرم افزارهایی از اینترنت استفاده می کنند. start را بزنید.

jujushow
01-12-2013, 20:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را نصب کنید ببینید چه نرم افزارهایی از اینترنت استفاده می کنند. start را بزنید.

فک کنم همین نرم افزار رو قبلا هم نصب کردم . همونطور که گفتم فایلی که حجم رو دانلود میکنه معمولا به نام فایل .exe مرورگری هست که دارم استفاده میکنم .

jujushow
01-12-2013, 20:27
این دو برنامه رو از قسمت Add/Remove Programs پاک کنید:

IObit Apps Toolbar v8.2
IObit Unlocker

بازم با Malwarebytes سیستم رو اسکن کنید و موارد پیدا شده رو حذف کنید.

همچنین از بین Comodo Internet Security و Kaspersky Internet Security یکی رو انتخاب و نصب کنید.

در آخر یه گزارش دیگه از HiJackThis تهیه کنید.

موفق باشید

lمتاسفانه انواع اینترنت سکوریتی ها و انتی ویروسها بازی در میارند . قبلا اینجوری نبود ....

کومودو رو از خود سایت کومودو دانلود و نصب کردم اصلا اسکن نمیکنه ! دائما میره واسه اپدیت . اخرین ورژن دیگه اپدیت واسه چی ؟؟؟؟ :n29: کاسپر هم میخوام نصب کنم همش یه پیغام میده که سیستم رو ری استارت کن ! ری استارت میکنم دوباره همون پیغام ! یعنی اصلا واسه نصب نمیره ....

گزارش جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
01-12-2013, 21:37
lمتاسفانه انواع اینترنت سکوریتی ها و انتی ویروسها بازی در میارند . قبلا اینجوری نبود ....
کومودو رو از خود سایت کومودو دانلود و نصب کردم اصلا اسکن نمیکنه ! دائما میره واسه اپدیت . اخرین ورژن دیگه اپدیت واسه چی ؟؟؟؟ :n29: کاسپر هم میخوام نصب کنم همش یه پیغام میده که سیستم رو ری استارت کن ! ری استارت میکنم دوباره همون پیغام ! یعنی اصلا واسه نصب نمیره ....
گزارش جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان سیستم شما از افزونه های بیهوده پاک شده.
مشکلات نصب رو میتونید تو تاپیک هر محصول پیگیر بشید.
اگر نصب نشدن ، نورتون رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و نصب کنید و فایروالش رو مطابق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تنظیم کنید.

jujushow
02-12-2013, 12:21
الان سیستم شما از افزونه های بیهوده پاک شده.
مشکلات نصب رو میتونید تو تاپیک هر محصول پیگیر بشید.
اگر نصب نشدن ، نورتون رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و نصب کنید و فایروالش رو مطابق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تنظیم کنید.

یعنی مشکل به این بدی فقط از افزونه های بیهوده بود ؟ من که روی هارد جدید ویندوز جدید نصب کردم و حتی ورژن مرورگرهای نصب شده رو تغییر دادم پس این چه افزونه ایه که قبلا نبود و با اطلاعات هم از این هارد به هارد جدید انتقال پیدا کرد ؟

IRAN_KING
02-12-2013, 12:46
یعنی مشکل به این بدی فقط از افزونه های بیهوده بود ؟ من که روی هارد جدید ویندوز جدید نصب کردم و حتی ورژن مرورگرهای نصب شده رو تغییر دادم پس این چه افزونه ایه که قبلا نبود و با اطلاعات هم از این هارد به هارد جدید انتقال پیدا کرد ؟

اقا هارد دوباره پارتیشن بندی کن بایوس مادربورد هم اپدیت کن قبلی رو پاک کن ویندوزم سون نصب کن .

toufan
02-12-2013, 16:52

سلام. دوست عزیز از جیز شکن استفاده میکنی؟؟؟ اگه آره فری گیت و هات اسپات به طرز وحشتناکی ترافیک رو میکشند و کلی ترافیک رفت تا فهمیدم کار این نرم افزارهاس.

jujushow
02-12-2013, 18:07
اقا هارد دوباره پارتیشن بندی کن بایوس مادربورد هم اپدیت کن قبلی رو پاک کن ویندوزم سون نصب کن .

دوست دارم اینکارو بکنم فقط نمیدونم با 200 گیگ اطلاعات هاردم چیکار کنم ؟ اصلا هارد اکبند گرفتم استفاده کنم الان چند روزه فقط سر این مسئله گیر کردم که چجوری این اطلاعات رو منتقل کنم که هارد جدید به ف*ک نره . پیشنهادی دارید شما ؟

jujushow
02-12-2013, 18:08
سلام. دوست عزیز از جیز شکن استفاده میکنی؟؟؟ اگه آره فری گیت و هات اسپات به طرز وحشتناکی ترافیک رو میکشند و کلی ترافیک رفت تا فهمیدم کار این نرم افزارهاس.

خیر ، از اینها استفاده نمیکنم .

jujushow
02-12-2013, 18:09
ضمن اینکه هنوز مشکل پابرجاست ! متاسفانه با همون شدت و حدت دانلود و آپلود انجام میشه :n03:

vissoto
02-12-2013, 18:43
سلام
منظورتان را از عدم استفاده از هارد جدید متوجه نشدم! "
ف*ک" یعنی چه؟
یعنی بدون استفاده از قند شکن هم مشکل پابرجاست؟

درایو F و C هارد قدیمی شما باید فرمت گردد!!

saeedhashemee
02-12-2013, 18:54
ضمن اینکه هنوز مشکل پابرجاست ! متاسفانه با همون شدت و حدت دانلود و آپلود انجام میشه :n03:
عزیز من نسخه سی دی ران bootable کاسپر رو از سافت گذر دانلود کن و سیستم رو از روی سی دی بوت کن که به محیط لینوکس وارد میشه از اونجا کاسپر رو راه بنداز صد در صد هر ویروسی رو نابود میکنه
اگر چیزی پیدا نکرد ویروسی نداری

*Batman*
02-12-2013, 19:33

سلام
از ویندوز XP که با IE 6 و مرورگر Portable کار میکنه نباید انتظار زیادی داشته باشید. علاوه بر این هیچ آنتی ویروس و فایروالی هم نصب نشده و ترافیک ورودی و خروجی کنترل نمیشه.
شما آخرین نسخه مرورگر رو نصب کنید و آپدیت اتوماتیکش رو هم غیرفعال کنید.
دنبال ویروس نگردید. به فکر کنترل ترافیک و تعیین دسترسی ها باشید.

IRAN_KING
02-12-2013, 20:31
دوست دارم اینکارو بکنم فقط نمیدونم با 200 گیگ اطلاعات هاردم چیکار کنم ؟ اصلا هارد اکبند گرفتم استفاده کنم الان چند روزه فقط سر این مسئله گیر کردم که چجوری این اطلاعات رو منتقل کنم که هارد جدید به ف*ک نره . پیشنهادی دارید شما ؟
خوب فعلا این انجام بده شما گفتی اون فایلی که داره دانلود میشه exe مرورگر هست برو task manager قسمت processes همون فایلی که گفتی پیدا کن و انتخاب کن بزن روی End process ببین دانلود قطع میشه ؟

jujushow
02-12-2013, 20:56
سلام
منظورتان را از عدم استفاده از هارد جدید متوجه نشدم! "
ف*ک" یعنی چه؟
یعنی بدون استفاده از قند شکن هم مشکل پابرجاست؟

درایو F و C هارد قدیمی شما باید فرمت گردد!!

من دفعه قبل یه هارد اکبند گرفتم و ویندوز جدید ریختم روش و فایلهای این هاردم رو روی اون انتقال دادم و همون مشکل رو توی هارد جدید داشتم . الانم نمیدونم باید چجوری این فایلها رو به هارد جدید انتقال بدم چون میدونم هارد جدید هم به همین بلا مبتلا میشه .

منظور از ف*ک ، فاک بود :n02:

بله . اصلا قضیه ربطی به قند شکن نداره .

کل هستیم توی این درایوهاست :n28:

عزیز من نسخه سی دی ران bootable کاسپر رو از سافت گذر دانلود کن و سیستم رو از روی سی دی بوت کن که به محیط لینوکس وارد میشه از اونجا کاسپر رو راه بنداز صد در صد هر ویروسی رو نابود میکنه
اگر چیزی پیدا نکرد ویروسی نداری

میترسم خودم دانلود کنم فایل اون هم الوده بشه

سلام
از ویندوز XP که با IE 6 و مرورگر Portable کار میکنه نباید انتظار زیادی داشته باشید. علاوه بر این هیچ آنتی ویروس و فایروالی هم نصب نشده و ترافیک ورودی و خروجی کنترل نمیشه.
شما آخرین نسخه مرورگر رو نصب کنید و آپدیت اتوماتیکش رو هم غیرفعال کنید.
دنبال ویروس نگردید. به فکر کنترل ترافیک و تعیین دسترسی ها باشید.

درووود
مرورگر پرتابل رو نصب کردم چون احساس کردم اگر مرورگرم نصبی نباشه و فایل .exe ایجاد نکنه احتمال داره مشکل حل بشه و با مرورگر پرتابل مشکل تا حد زیادی رفع میشه .

مرورگرهام اخرین نسخه هستند و به جز کروم که نشد اپدیتشو غیر فعال کنی بقیه اپدیتشون غیر فعاله .

saeedhashemee
02-12-2013, 21:50
میترسم خودم دانلود کنم فایل اون هم الوده بشه
اون فایل ایسو هست الوده نمیشه
به نظر که شما بهتره از یک حرفه ایی کمک بگیرید تا سیستمت رو درست کنه