ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ Dell Ispiron N5110

jpd244
23-11-2013, 08:40
سلام به همگی
لپ تاپ من گاهی اوقات با یه تکون کوچیک خاموش میشه. بعضی وقتا هم که میبندم میخوام دوباره بازش کنم روشن نمیشه
برای روشن شدن حتما باید باتری رو در بیارم بعد دوباره جا بزنم

مشکل از چیه؟ خسته شدم از بس پروژه هامو از اول شروع کردم

biostar
25-11-2013, 00:04
هم وقتی آداپتور وصله و هم باتری این اتفاق می افته؟
باتری سالم هست؟

jpd244
25-11-2013, 08:16
سلام در هر دو حالت
ولی وقتی شارژر وصله حساس تر میشه
لپ تاپو نزدیکه یک ساله دارم بعید میدونم باتری موردی داشته باشه. خوب شارژ نگه میداره

mohsenmohammadi21
25-11-2013, 09:54
سلام در هر دو حالت
ولی وقتی شارژر وصله حساس تر میشه
لپ تاپو نزدیکه یک ساله دارم بعید میدونم باتری موردی داشته باشه. خوب شارژ نگه میداره
چندین حدس میشه زد.
اگه بعد از چند مدت مثلا پنج دقیقه یا ده دقیقه لپ تاپ داغ میاد به خاطر همین داغ اومدنشه . لپ تاپ نمیزاره دستگاه روشن بمونه تا بیشتر داغ بشه .
جریان برق هم ممکنه . سیمکشی ممکنه قدیمی باشه یا با ایراداتی همراه باشه.

درایو کارت گرافیک رو حذف کن و دوباره درایو کارت گرافیک رو دانلود و نصب کن . اخرین ورژن باشه.
ببین با safe mode بوت کن . طریقه اش اینطور هست که وقتی ریستارت میکنی موقع روشن شدن لپ تاپ کلید F8 رو بزن . با Safe mode کار کن ببین دوباره خاموش میشه یا نه نتیجه رو بگو

jpd244
25-11-2013, 12:07
سلام mohsenmohammadi21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر نمیکنم دلیلش این چیزا باشه.
دو روز پیش روی میز بود هر باری که تکونش میدادم خاموش میشد :n29:
دیروز تو اوتوبوس بودیم (با اون همه تکون خوردن و جا به جا کردن لپ تاپ) یه فیلم دیدیدم هیچی نشد :n13:

بیشتر وقتی بهش کابل شارژر وصله اینطوری میشه. اما دو سه باری سر کلاس هم خاموش شده
ولی من امروز درایور گرافیک رو عوض میکنم نتیجه رو میگم. بازم تشکر

mostafa 2
26-01-2014, 00:04
سلام مشکل شما با تعویض رم به احتمال زیاد حل بشه

paket
26-01-2014, 00:46
منم یه لب تاب دوروز بود خریده بودم از همین مدل که یهو امروز تا این قسمت میومد و خاموش میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوری که حتی قسمت بایوس دسگاه یا وقتی هم که f12 رو فشار میدادم که برم واسه تنظیم ...

امیر تتلو
31-01-2014, 20:32
دوست عزیز قطعه ای زیر باتری لب تابت شله و لق میزنه باید اونو درست کنی ! حدس من اینه فک نمیکنم به درایو گرافیک مربوط بشه با دو تا دستت زیر لب تابو بگیر محکم تکونش بده ببین خاموش میشه؟ نتیجه رو بگو:n26:

mohammad0016
02-09-2014, 02:14
با عرض سلام خدمت شما.من لپ تاپ دل اینسپایرون 3521 دارم.مشکل منم اینه که لپ تاپمو وقتی می خوام جابجا کنم ناگهانی خاموش میشه آیا مشکل از چیه؟
مشکل دومم اینه که بعضی وقتا وقتی می خوام صفحه نمایش لپ تاپمو خم کنم صفحش یه کم تار میشه چرا؟
اگه هر چه زودتر جواب بدید ممنون میشم

roya.rashidi
02-09-2014, 02:42
با عرض سلام خدمت شما.من لپ تاپ دل اینسپایرون 3521 دارم.مشکل منم اینه که لپ تاپمو وقتی می خوام جابجا کنم ناگهانی خاموش میشه آیا مشکل از چیه؟
مشکل دومم اینه که بعضی وقتا وقتی می خوام صفحه نمایش لپ تاپمو خم کنم صفحش یه کم تار میشه چرا؟
اگه هر چه زودتر جواب بدید ممنون میشم
در مورد حابجایی شاید باطری شله . یا از داخل مادربردت لقه .
صفحشم احتمالا از فلته . اگه خودتون بلدی بازش کن هم مادربردتو درس کن هم فلتو جک کن

mehrabooni
02-09-2014, 04:32
در مورد حابجایی شاید باطری شله . یا از داخل مادربردت لقه .
صفحشم احتمالا از فلته . اگه خودتون بلدی بازش کن هم مادربردتو درس کن

شما مهندس کامپیوتر هستید؟
با چه منبعی داری راهنمایی میکنی؟

Sent from my iPhone 5S using tapatalk