ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طبق منبع معتبر SONY مدلهای W800 , W802 ,W804, W806 چه فرقی با هم دارند؟!

mrhamed
22-11-2013, 22:28
با سلام

الان با آقای "فرامرزی از بانه شاپ" صحبت کردم میگه اینجا سونی فقط مدل W800 معتبره!!! و بقیه مدلها W804 یا W806 یا ... همه چینی و تقلبی هستن!!!

دوستانی که W800 خریدن سرشون کلاه رفته ؟؟

بنظرم مدل W800 چینیه چون تو سایت رسمی فقط در بخش چینی هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و مدل W804 مالزیه و در بخش مالزی هم هست:

و در نهایت سایت رسمی و در بخش پیشفرض هم مدل W802 هست: ( اصلن W800 نیست )
یک فروشنده بانه (آقای کلهری) گفت: همه پنلهای SONY توسط چین تولید میشه! و مدلW800 فقط یک پرت HDMI کمتر از W804 داره!!

مگه میشه شرکت SONY برای یک محصول از سری 800 یک پرت کمو-زیاد کنه؟!!

طبق منبع معتبر مدلهای W800 , W802 ,W804, W806 چه فرقی با هم دارند؟!

من قصد دارم از بانه مدل W8xx بخرم و برام خیلی مهمه که حتـــــمن مالزی باشه.
آیا در بانه مدل W804 یافت میشه؟

mosicr77
22-11-2013, 23:25
hx
الان با آقای "فرامرزی از بانه شاپ" صحبت کردم میگه اینجا سونی فقط مدل W800 معتبره!!! و بقیه مدلها W804 یا W806 یا ... همه چینی و تقلبی هستن!!!

پس شما چطور میگی W806 خریدی؟؟ یعنی مالزی نیست؟ یا دوستانی که W804 خریدن سرشون کلاه رفته ؟؟

اصلن W800 , W802 ,W804, W806 چه فرقی با هم دارند؟!
داداش w804 به بودجت میخوره
سونی hx925 بری اونجا بگردی به بودجت میخوره
ال جی LA8600 به بودجت میخوره
سونی w900 اگه بتونی نزدیک به بودجت اگه بتونی پیدا کنی عالیه
w804 و 802 و 805 اینا همه ی مدل هستن و فقط بسته به بازار های مختلف اسمشون فرق میکنه و واسه بازار ما 804 هستش
در ضمن سونی هم فقط مالزی بگیر
بانه هم خواستی بری وضعیت آب و هوا رو ببین چند روز که از برف و بارون خبری نبود برنامه ریزی کن و برو

mrhamed
23-11-2013, 21:28
ممنون که جواب دادین...

من انتخابمو کردم و sony خواهم خرید + بعید میدونم w900 بتونم!

گفتین: در ضمن سونی هم فقط مالزی بگیر یعنی چی دقیقن؟؟ شما که فرمودین: w804 و 802 و 805 اینا همه ی مدل هستن و فقط بسته به بازار های مختلفن... مگه مدل غیر مالزی تو بانه هست؟! چه تولیداتی در بانه موجوده؟ پس چطور بفهمم مالزی هست یا نه؟! چطور تصمیم بگیرم که کلاهمو...؟ از روی کارتون یا پنل یا ... میشه مالزی بودنو تشخیص داد؟ فوت کوزه گریش چیه؟

امیدوارم و سعی میکنم آخر این هفته برم...

بدلیل توافق 1+5 با ایران و امکان لغو بخشی از تحریمها... تا دوماه دیگر منتظر افت قیمت ها خواهم ماند لذا به بانه نمیرم :)

jafeh
12-01-2014, 15:56
دوستان خوبم سلام

من راجع به این محصولات به نسبت اطلاعات کامله یه توضیح کلی میدم امیدوارم مفید باشه

سونی مانند همه سالها، امسال هم مدلهایی که تولید کرد برای مناطق مختلف فرق می کرد. یعنی چی ؟
یعنی w804 برای شرق و جنوب شرق آسیا تولید میشه برای مشاهده به ۲ تا سایت زیر که از همون منطقه هستند مراجعه کنید

و برای غرب و جنوب غرب آسیا مدل w800 تولید میشه برای مشاهده به سایتهای زیر که از همون منطقه هستند مراجعه کنید

راجع به اینکه چرا تو ایران با گارانتی بازرگانی ایران w804 وجود داره بخاطر اینکه تنها کشوری که به غیر از مالزی داره سونی رو مونتاژ میکنه ایران هستش و دقیقا همان مدلهای مالزی را برای دستگاه ها استفاده میکنه
در رابطه با اینکه چرا توی چین w800 وجود داره اطلاع دقیقی ندارم
راجع به این که این محصول ساخت کدوم کشور هستش باید بگم تولیدات سری ۲۰۱۳ سونی با سریال W فقط و فقط توسط مالزی تولید میشوند و سری R توسط کشور چین و هیچ مدلی از W را نمیتوانید ساخت کشور چین پیدا کنید.

در رابطه با مدلهایی که با گارانتی شرکت بازرگانی ایران تولید میشوند هم باید بگم که همه دستگاهها با ۲ سال گارانتی +۶٪ مالیات و مونتاژ ایران هستند.
در رابطه با مدلهایی که توی بانه یا سراسر ایران به اسم بدون گارانتی هستند هم باید بگم که سری w ساخت مالزی سری R ساخت چین هستند و هم w804 موجود دارند هم w800 و مثالهایی دیگه از این مدل w670 , w674 ----- w900 /w904 ------w700/w704
که تمام مدلهایی با لارا شما میتونید تو بازار بانه پیدا کنید.

متاسفانه باید بگم که مدلهایی که آخرشون ۴ داره مثل w804 گرونتر از مدلهای w800 فروخته میشوند که دلیلش فقط و فقط سو استفاده فروشنده و بی اطلاعی خریدار میباشد.

نتیجه کلی سری W800 با W804 فقط و فقط مونتاژ کشور مالزی بوده و هیچ فرق امکاناتی و تصویری ندارند تعداد پورت HDMI و USB هردو یکسان هستند و کابل HDMI نیز داخل هیچ کدام وجود ندارند.

دوستان خوبم این نکته را هم در نظر بگیرید که روی تمام کارتن های تلویزیونهای سونی از چندین سال قبل فقط و فقط سه رقم اول مدل چاپ شده است یعنی مدل W804 یا W800 ننوشته شده فقط نوشته شده W80 و با یک برچسب که روی کارتن و پشت تلویزیون قرار گرفته شما مدل کامل دستگاه را ملاحظه میکنید.

در رابطه با فروشنده های مختلف چه بانه،‌ چه تهران باید بگم که متاسفانه همشون فقط و فقط به فکر فروش جنسی هستند که دارند. و ۱۰۰۰ دلیل و مدرک دروغ ارايه میدهند که بتون جنس موجودی خودشون رو بفروشن .

behnam84
12-01-2014, 20:05
کاملا درسته من هم یه اشنا توی بانه دارم که میگفت اصلا سری W فقط توی مالزی تولید میشه و یک مدل توی دو تا کشور تولید نمیشه.مثلا من الان قسط خرید سری w800 رو دارم و بنا به دلایلی ناشناخته عاشق کشور چین وکارگراشونم یا اصلا شرق زده ام که میخوام w800 من ساخت چین باشه همچین چیزی امکان نداره و نمیتونم هیج جای دنیا w800 ساخت چین پیدا کنم.
دوستانی هم که توصیه میکنند سونی ریسکش بالاست و حتما نگاه کن ساخت مالزی باشه و اینجور چیزها متاسفانه اطلاعات کافی ندارند.

mrhamed
15-01-2014, 21:10
نمیدونم منظورتون از اطلاعات کافی چیه، ولی اگه توسایت رسمی سونی دقت کنید اصلن نامو نشانی از w800 نیس و تجربه شخصیه من اینه که حدالمقدور جنس چین حتی تحت لایسنس نخرم.مگر وقتی چاره ایی نیس مثلن تمامی محصولایت Apple فقط در چین تولید میشن...

jafeh
22-01-2014, 21:39
نمیدونم منظورتون از اطلاعات کافی چیه، ولی اگه توسایت رسمی سونی دقت کنید اصلن نامو نشانی از w800 نیس و تجربه شخصیه من اینه که حدالمقدور جنس چین حتی تحت لایسنس نخرم.مگر وقتی چاره ایی نیس مثلن تمامی محصولایت Apple فقط در چین تولید میشن...

دوست عزیز نمیدونم منظورتون از سایت رسمی سونی چیه؟ ولی اگر دقت کنید تمام لینکهایی که من قرار دادم از سایتهای رسمی سونی کشورهای مختلف هستش