مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید تبلت تا 700 تومان
سلام دوستان،من می خوام برای داداشم یه تبلت بگیرم و کاربردش هم بیشتر بازیه! بودجه هم حدود 700 تومنه که اگه کمتر شد چه بهتر و اگه گزینه ای ارزش خرید داره و کمی گرونتره هم لطفا معرفی کنید! می خواستم کمک کنید که بتونم یه چیزی بگیرم که بعدا پشیمون نشم:n06:پیشاپیش ممنون:n16:
Abdolreza2012
22-11-2013, 18:49
به نظرم بهترین تبلت تو این رنج قیمت :
لنوو مدل A3000 - H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هست ، میتونید در مورش بخونید تو همون لینکی که دادم
قیمتش هم طرفای 620 تا 640 باید باشه
amir_t6262
22-11-2013, 18:58
لنوو را چهارشنبه هفته قبل در بازار ایران تا 595 هزار تومان قیمت گرفتم. با گارانتیهای متفاوت در بازار هست. با گارانتی سازگارش هم 600 قیمت گرفتم.
من هم دنبال این تبلت هستم. فقط نمیدانم که آیا این تبلت فیلمهای 720p را به خوبی و راحتی پخش میکنه یا نه؟
نظرتون در مورد Asus Memo Pad ME173X HD - 16GB چیه؟ من خودم بین این مدل و مدل پیشنهادی شک دارم:n13:لطفا دوستان کمک کنن، اگه خدا بخواد فردا قصد خرید دارم:n20:
Xerxes-I
22-11-2013, 22:43
سلام دوستان،من می خوام برای داداشم یه تبلت بگیرم و کاربردش هم بیشتر بازیه! بودجه هم حدود 700 تومنه که اگه کمتر شد چه بهتر و اگه گزینه ای ارزش خرید داره و کمی گرونتره هم لطفا معرفی کنید! می خواستم کمک کنید که بتونم یه چیزی بگیرم که بعدا پشیمون نشم:n06:پیشاپیش ممنون:n16:
نظرتون در مورد Asus Memo Pad ME173X HD - 16GB چیه؟ من خودم بین این مدل و مدل پیشنهادی شک دارم:n13:لطفا دوستان کمک کنن، اگه خدا بخواد فردا قصد خرید دارم:n20:
سلام.ببین بهترین های بازار تو این رنج قیمت lenovo a3000 و همین مدل ایسوس هست.مزیت ایسوس صفحه نمایش بهتر هست ولی خوب لنوو هم سیم کارت خوره و قابلیت مکالمه و اس ام اس داره.این که کدوم رو انتخاب کنی بر میگرده به نیازت.من خودم s6000 لنوو رو دارم.کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه و کاملا راضیم.ولی خوب صفحه نمایش ایسوس بهتره.در ضمن لنوو با اینکه قابلیت مکالمه داره قیمتش ۱۰-۲۰ تومن بیشتره ولی فون پد ایسوس که همون ممو پد با قابلیت مکالمه هست ۱۰۰ تومن از لنوو گرونتره.به نظرم اگه یکم انتظارتو از صفحه نمایش پایین بیاری تبلت با امکانات بهتری گیر بیاری.درضمن اگه واسه بازی میخوای من پیشنهاد تبلت ۱۰ اینچی رو بهت میدم.یکم بزرگتر و گرونتره ولی لذتش ۱۰ برابر ۷ اینچی هاست.۷ اینچی رو تا دستت نگیری و روشن نکنی کار نکنی باهاش نمیفهمی چقدر کوچیکه.من خودمم میخواستم ۷ اینچی بگیرم ولی پشیمون شدم و ۱۰ اینچی گرفتم.قیمت مدل ۱۰ اینچی لنوو ۸۸۰ تومنه.درضمن ۱۰ اینچی سیم کارت میخوره ولی قابلیت مکالمه نداره ولی گارانتی گفته به زودی براش قرار میدند.
Xerxes-I
22-11-2013, 22:44
لنوو را چهارشنبه هفته قبل در بازار ایران تا 595 هزار تومان قیمت گرفتم. با گارانتیهای متفاوت در بازار هست. با گارانتی سازگارش هم 600 قیمت گرفتم.
من هم دنبال این تبلت هستم. فقط نمیدانم که آیا این تبلت فیلمهای 720p را به خوبی و راحتی پخش میکنه یا نه؟
من مدل ۱۰ اینچی رو دارم با همین سخت افزار.مال من که پخش میکنه.فکر نمیکنم این مدل هم مشکلی داشته باشه
ممنون از دوستانی که وقت میذارن:n16:راستش سیمکارت خور بودن اهمیتی نداره و بازی فقط امکانات و کیفیت اهمیت داره. و البته بودجه هم به همین مقدار محدوده:n30: البته مدل ایسوس قطب نما داره:n05: حالا از نظر سخت افزار و کیفیت دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنند؟ لطفا کمک کنید که فردا می خوام برم بگیرم:n17:
amir_t6262
23-11-2013, 09:56
با مقایسه ای که در سایت زیر هست، میبینید که در اکثر موارد لنوو امتیاز بالاتری نسبت به Asus Memo Pad HD 7 گرفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
renjer07
23-11-2013, 19:41
من هفته پیش یه تبلت وین تاچ خریدم تا الان که ازش راضی ام از تو لینک زیر میتونی بخری همه عکسهاشو آموزشهای استفاده اش هم هست
تبلت وین تاچ q75 s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abdolreza2012
23-11-2013, 19:46
من هفته پیش یه تبلت وین تاچ خریدم تا الان که ازش راضی ام از تو لینک زیر میتونی بخری همه عکسهاشو آموزشهای استفاده اش هم هست
تبلت وین تاچ q75 s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنوو یه چیز دیگس
و اینکه اصلا قابل مقایسه نیستن این دو تبلت
+
شنیدم وین تاچ ها صفحه نمایش خوبی ندارن
renjer07
23-11-2013, 20:04
خب وین تاچ q75 s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمتش 260 هزار تومنه در ضمن این سری اس هست صفحه نمایشش خیلی خوبه نسبت به قیمتش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.