ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور در هنگام نصب ویندوز

mohammadtala
22-11-2013, 15:46
سلام دوستان
من ویندوز ۸ روی سیستمم داشتم و بخاطر نیازم ویندوز xp اومدم نصب کنم که بعد از اینکه کارهای اولیه رو انجام میدم بعدش که ری استارت میشه و ویندوز میخواد برای ادامه نصب بالا بیاد ارور a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart میده
توی ویندوز ۸ هم درایو سیستمیم کمبود جا داشت از یه پارتیشن دیگه بهش فضا اضافه کردم
نه هاردم مشکل داره نه کابل ها و همه چی درسته :| چند روز قبل هم ۷ داشتم xp نصب کردم مشکل نبود بعد ۸ نصب کردم حالا باز میخوام xp نصب کنم

Ali_RNT
22-11-2013, 16:58
هنگام نصب درایو رو فرمت کردید؟با کندی سرعت در هنگام نصب مواجه نشدید؟؟؟

mohammadtala
22-11-2013, 17:15
هنگام نصب درایو رو فرمت کردید؟با کندی سرعت در هنگام نصب مواجه نشدید؟؟؟

سلام ممنون بابت پاسختون ... نه فقط پارتیشن کامپیوترمخیلی خیلی بهم ریخته بود یعنی چندتا درایو جدید ساخته بودم و چندتا ش اصلا unlocated بود و حالا همشون رو کامل مرتب کردم و دوباره دارم نصب میکنم ببینم چی میشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

mohammadtala
22-11-2013, 17:19
خداروشکر درست شد
ممنون داداش که جواب دادی
لطفا تاپیک رو ببندید

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

farsitools
06-12-2013, 19:41
نكته:
ويندوز را هميشه از راه بوت نصب كنيد نه از داخل ويندوز
وضعيت سكتوري پارتيشينها را بررسي كنيد و سلامت آنها اطمينان پيدا كنيد fix error
تا حد امكان ابتدا ويندوز پايين تر مثلا xp را نصب كنيد و بعد ويندوز بالاتر مثلا 8 را نصب كنيد تا با اين مشكلات مواجه نشويد
:n16:

manli7
07-12-2013, 20:59
مشکل چه طوری حل شد ؟

و این که چرا نباید از خود ویندوز نصب کرد ؟

Ali_RNT
07-12-2013, 21:03
چون در حالت بوت میشه \ارتیشن ها رو تغییر داد یا فرمت کرد و ویندوز تمیزتری خواهید داشت!!!

manli7
07-12-2013, 21:07
خوب توی ویندوز هم میشه فرمت کرد و بعد نصب کرد

Ali_RNT
07-12-2013, 21:31
نخیر وقتی از طریق ویندوز نصب میکنید چون ویندوز در حال اجرا هستش نمیتونید درایو ویندوز رو فرمت کنید و مجبورید ویندوز رو روی درایو دیگه ای بنصبید.در نتیجه ویندوز قبلی باقی میمونه.همچنین اگه بخواید روی پارتیشن دیگه ای بنصبید ممکنه چون ویندوز بالا هست در حال استفاده باشه و نشه فرمتش کرد.بنابراین نصب در حالت بوت بهترین روشه...