مشاهده نسخه کامل
: انتخاب سخت UHD و FullHD بین LG LA9659 و Samsung F8090
mr_peyman5623
22-11-2013, 00:41
من از شش ماه پیش میخوام سامسونگ UE55F8090(سفارش آلمان یا همون 55F8880 سفارش ایران) رو بگیرم ولی دست نگه داشتم قیمت های UHD ها پایین بیاد الان ال.جی 55LA9659 تخفیف خورده باز هم دو دل هستم که کدوم رو بگیرم
هر دو مدل ۵۵ اینچ هستند
قیمت سامسونگ: ۲۳۹۹ یورو
قیمت ال.جی: ۲۴۹۹ یورو
یک تفاوت های کوچیکی میدونم ازشون:
-بدنه سامسونگ استیل هستش و بسیار زیبا ولی ال.جی پلاستیک و نه به اندازه ی سامسونگ زیبا
-ال.جی UHD هست ولی سامسونگ FullHD
-سامسونگ دوربین درونی داره برای اسکایپ و... ولی ال.جی نداره
-در مورد کیت ارتقای نسل بعدی اسمارت تی.وی سامسونگ این امکان رو داره ولی ال.جی رو نمیدونم
- CPU در سامسونگ Quad-Core هست ولی در ال.جی Dual-Core
خودم خیلی دلم پیش سامسونگه، گفتم اساتید توی سایت شاید بتونند بهتر راهنمایی کنند
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های شما
لینک ها به زبان انگلیسی و فارسی
سامسونگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال.جی:
mosicr77
22-11-2013, 02:21
داداش متاسفانه فکر نکنم کسی این مدل ال جی رو از نزدیک باهاش کار کرده باشه
ولی در مورد سامسونگ مطمئن باش که فوق العادس از همه نظر هم امکانات جانبی و هم کیفیت تصویرش
ولی شما که آلمان هستی حتما یه نگاه به پلاسماهای پاناسونیک بنداز که بهترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن و امسال هم بهترین tv جهان شده
من بهت Panasonic VT60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد میدم
mosicr77
22-11-2013, 02:32
داداش تویه همین سایتی که مشخصات vt60 هست تویه قسمت test عکسهای یکسان از بهترین tv ها هست یه مقایسه بکنی بد نیست
mr_peyman5623
22-11-2013, 03:48
داداش متاسفانه فکر نکنم کسی این مدل ال جی رو از نزدیک باهاش کار کرده باشه
ولی در مورد سامسونگ مطمئن باش که فوق العادس از همه نظر هم امکانات جانبی و هم کیفیت تصویرش
ولی شما که آلمان هستی حتما یه نگاه به پلاسماهای پاناسونیک بنداز که بهترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن و امسال هم بهترین tv جهان شده
من بهت Panasonic VT60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد میدم
در مورد سامسونگ خیلی خیلی مطمئن هستم فقط UHD بودن ال.جی من رو به تردید انداخته
ولی نظرم روی پاناسونیک نیست و ممنونم از پیشنهادتون
mosicr77
22-11-2013, 10:33
در مورد سامسونگ خیلی خیلی مطمئن هستم فقط UHD بودن ال.جی من رو به تردید انداخته
ولی نظرم روی پاناسونیک نیست و ممنونم از پیشنهادتون
داداش در مورد کیفیت ال جی هم شک نکن و همین UHD خیلی در آینده نزدیک به کارت میاد و الان و با این پیشرفت تکنولوژی خرید TV UHD عاقلانه تره
mosicr77
22-11-2013, 10:44
داداش اینم یه نگاه بنداز ببین اگه بتونی تهیه کنی و به بودجت نزدیکه از اون 2 مدل که شما گفتی بهتره
Sony XBR-55X900A 55-Inch 4K Ultra HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mr_peyman5623
22-11-2013, 13:04
داداش اینم یه نگاه بنداز ببین اگه بتونی تهیه کنی و به بودجت نزدیکه از اون 2 مدل که شما گفتی بهتره
Sony XBR-55X900A 55-Inch 4K Ultra HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به بودجه من نزدیک نیست!!! بودجه من ۲۵۰۰€ هست در صورتی که این سفارش آلمانش ۳۵۰۰€ هستش
سونی و پاناسونیک رو توی آلمان سخت میشه گیر آورد چون در مقابل مارک آلمانی Loewe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شانسی برای فروش ندارند.
موضوع تاپیک انتخاب بین سامسونگ و ال.جی بود (مدل های ذکر شده)
باز هم ممنونم از پیشنهادهای شما دوست عزیز
matinpour
22-11-2013, 17:33
به بودجه من نزدیک نیست!!! بودجه من ۲۵۰۰€ هست در صورتی که این سفارش آلمانش ۳۵۰۰€ هستش
سونی و پاناسونیک رو توی آلمان سخت میشه گیر آورد چون در مقابل مارک آلمانی Loewe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شانسی برای فروش ندارند.
موضوع تاپیک انتخاب بین سامسونگ و ال.جی بود (مدل های ذکر شده)
باز هم ممنونم از پیشنهادهای شما دوست عزیز
دوست عزیز
نظر من همان انتخاب شماست یعنی سامسونگ چون همانطوری که خودتان تحقیق کردید از نظر خیلی آیتمها ال جی به پای سامسونگ نمی رسد و اینو خود سازندگان الجی هم می داند و برای همین با اعمال آیتمهای خوب برای جلب مشتریان خود اقدام کرده همانطور که گفتید سامسونگ تنها برند در دنیاست که کیت ارتقا دارد و حتی مدلهای UHD آن مانند سری 9 هم با کیفیت فوق العاده ساخته شده است
شما برای دیدن مشخصات سری 9 یا همان UHD سامسونگ به این سایت بروید
mr_peyman5623
22-11-2013, 23:07
دوست عزیز
نظر من همان انتخاب شماست یعنی سامسونگ چون همانطوری که خودتان تحقیق کردید از نظر خیلی آیتمها ال جی به پای سامسونگ نمی رسد و اینو خود سازندگان الجی هم می داند و برای همین با اعمال آیتمهای خوب برای جلب مشتریان خود اقدام کرده همانطور که گفتید سامسونگ تنها برند در دنیاست که کیت ارتقا دارد و حتی مدلهای UHD آن مانند سری 9 هم با کیفیت فوق العاده ساخته شده است
شما برای دیدن مشخصات سری 9 یا همان UHD سامسونگ به این سایت بروید
مرسی از راهنمایی، واقعا این قیمت حراجی قبل از ژانویه ال.جی من رو به شک انداخته بود الان دیگه با یقین سامسونگ سری ۸ رو میخرم
جالبه سری ۹ توی آلمان با پایه ی متفاوت و البته ۱۰۰۰€ گرونتر فروخته میشه :)
mosicr77
22-11-2013, 23:34
مرسی از راهنمایی، واقعا این قیمت حراجی قبل از ژانویه ال.جی من رو به شک انداخته بود الان دیگه با یقین سامسونگ سری ۸ رو میخرم
جالبه سری ۹ توی آلمان با پایه ی متفاوت و البته ۱۰۰۰€ گرونتر فروخته میشه :)
داداش ۱۰۰۰€ که پولی نیست :n02: ارزش داره بذاری رویه پولت سری 9 رو بخری:n01:
mr_peyman5623
23-11-2013, 01:55
داداش ۱۰۰۰€ که پولی نیست :n02: ارزش داره بذاری رویه پولت سری 9 رو بخری:n01:
بله حقوق یک ماهه یک کارمند با کسر مالیاتش هستش! (با 1000 تومنی اشتباه نگیری داداش) :)
mosicr77
23-11-2013, 02:46
بله حقوق یک ماهه یک کارمند با کسر مالیاتش هستش! (با 1000 تومنی اشتباه نگیری داداش) :)
نه داداش شوخی کرده بودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.