مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بين w800 سوني و la66100 ال جي و f6450 سامسونگ
سلام
از بين سه مدل:
w800 سوني
la66100 ال جي
f6450 سامسونگ (6400)
كدوم از نظر كيفيت و امكانات هوشمند ؛ بهتر هست؟
سايز 46/47 اينچ در بازار بانه براي هر دو مدل ال جي و سامسونگ فوق 3200 تومن هست.
سايز 42 اينچ w800 سوني 3100 هست.
معايب سوني :
توي اين رنج قيمت 42 اينچ هست
زيرنويس فارسي سوني رو توي تاپيكهاي مختلف عنوان مي كردند مشكل داره
امكانات اسمارت /هوشمند در حد ال جي يا سامي ندارند
1- مهمترين سوالم اين هست كه اگر هدف ، انتخاب 46 اينچ باشه؛ با در نظر گرفتن كيفيت تصوير (بيشتر دو بعدي) و امكانات هوشمند براي ارتباط راحتتر با كامپيوتر و موبايل كدوم تلويزيون بهتر جواب ميده. ممنون ميشم بر اساس تجربه و ذكر دليل توضيح بدين. چون توي سايتاي فروش محصول ، پنل سري F سامسونگ تعريف مي كنند و از طرفي ال جي هم تعربفهاي زيادي ازش نوشته شده بود. و دو دل شدم كدوم بهتر هستن.
2- امكانات اين مدل سوني در حد برنامه هاي هوشمند دو مدل فوق هست؟
متشكر.
mosicr77
21-11-2013, 20:13
داداش کیفیت تصویر سونی w804 a بهتر از 2 مدل دیگه هست بدون شک
از نظر هوشمند بودنم که مشکلی نداره ولی از نطر پخش فیلم و مولتی مدیا ال جی بهتره و بعدش هم سامسونگ
سونی برای زیر نویس مشکلاتی داره که میشه حلش کرد ولی دردسر داره:n01:
اون قسمت اخر سوالتون رو متوجه نشدم که گفتید 46 اینچ باشه پس یعنی سونی رو حذف کنیم از راهنماییتون؟
خلاصه از بین 2 مدل ال جی و سامسونگ من 6450 رو بهت پیشنهاد میدم که کیفیت خوبی داره و امکانات اسمارتش هم کامله
در ضمن قیمت های tv های سامسونگ تو بانه با بازار عادی زیاد نیست
شما این مدل سامسونگ رو با 18 ماه گارانتی 46 اینچش رو تو بازار تهران با 3500000 میتونی بخری
ممنون
الان زنگ زدم يكي از سايتهاي بانه گفتن سامسونگ 6400 قيمتش 3230000 تومنه كه 200000 تومن هزينه ارسال تا اصفهان هست
توي ديجي كالا زده 3890 هزار تومن/ اورادا زده 3760هزار تومن. وساير سايتها 3700 به بالا هستن
امروز چند مغازه رو هم قيمت مي گيرم ولي مطمئنم بالاي 3700 هستن
اگر ديدم قيمت بانه به صرفه بود چجوري بايد تلويزيون رو تست كامل كنم؟
1- حتماً بايد ساخت مالزي باشه؟
2- پشت تلويزيون هم مي نويسه ساخت مالزي؟ يا فقط روي كارتنش مي نويسه؟ خصوصيت تلويزيون مارك اصلي چي هست؟
3- تلويزيون رو چجوري تست كنم؟ توي يكي از تاپيكهاي سوني يكي از دوستان فايل كم حجم چند رنگ مختلف رو گذاشته بودن آيا همونها رو براي تست پيكسل چك كنم كافيه؟
4- پرسيدم گارانتي داره گفت اگر خواستيد خودمون با 70 هزار تومن براتون يكسال گارانتيش مي كنيم. آيا انجام بدم؟ يا اينكه خودم ببرم نمايندگي يا شركتهاي بيمه ، بيمش كنم.
5-اصلاً نمايندگي ها گارانتيش مي كنن؟ چون F6400 هست و نه F6450 كه توي سام سرويس ايران زده.
6- خودم ببرمش شركتها يبيمه، بيمش مي كنن؟
باز هم ممنون.
mosicr77
24-11-2013, 00:30
داداش اصلا خرید tv سامسونگ و این مدل تلویزیون از بانه به صرفه نیست چون قیمت بازارش رو با گارانتی 18 ماهه میتونی تهیه کنی 3600000 یا کمتر
من دیشب همین تلویزیون رو واسه پدر خانمم خریدم با گارانتی 3620000 با 2 تا کنترل
تویه سایتها زده 3890000 ولی تویه بازار 3600000 یا کمتره و با گارانتی 18 ماهه به صرفه تره تا بانه
دیگه خیالت راحت برو تویه بازار راحت تست کن
سلامُ دوست عزیر منم میخام برم بانه + تهران هستم اگه مایل بودی بگو باهم بریم
آقا حامد من بوشهر هستم
مثل اينكه 1+5 داره يكم تاثير روي بازار مي ذاره و سكه و طلا خوب اومده پايين. يكم صبر مي كنم ببينم قيمتا مياد پايينتر يا نه .
راستي چجوري بايد تلويزيون رو چك كرد كه اصل هست يا نه
آقا mosicr77
مثلاً تلويزيوني كه براي پدرخانمتون گرفتيد
ساخت مالزي حك شده بود يا برچسبيه؟
چون اگه بخوام شهر خودمون هم بگيرم كلاهبردار زياده.
چون اجاق گاز رو رفتم توي نمايندگي سامسونگ بگيرم بهم گفت ساخت ايتالياست و كلي تعريفش كرد. پشتش رو خوندم نوشته بود ساخت ايران :n02:
بهش گفتم بزغاله اينكه ايرانيه. گفت براي ما كه مي فرستند گفتن ايتالياييه :n13:
بخاطر همين مي خوام فرق اصلي و مشترك بودن رو بدونم. چون F6400 مستقيم از خارج وارد مي كنن ولي F6450 رو بنظرم مونتاژ ايران باشه حالا دقيق نمي دونم.
mosicr77
24-11-2013, 21:48
آقا حامد من بوشهر هستم
مثل اينكه 1+5 داره يكم تاثير روي بازار مي ذاره و سكه و طلا خوب اومده پايين. يكم صبر مي كنم ببينم قيمتا مياد پايينتر يا نه .
راستي چجوري بايد تلويزيون رو چك كرد كه اصل هست يا نه
آقا mosicr77
مثلاً تلويزيوني كه براي پدرخانمتون گرفتيد
ساخت مالزي حك شده بود يا برچسبيه؟
چون اگه بخوام شهر خودمون هم بگيرم كلاهبردار زياده.
چون اجاق گاز رو رفتم توي نمايندگي سامسونگ بگيرم بهم گفت ساخت ايتالياست و كلي تعريفش كرد. پشتش رو خوندم نوشته بود ساخت ايران :n02:
بهش گفتم بزغاله اينكه ايرانيه. گفت براي ما كه مي فرستند گفتن ايتالياييه :n13:
بخاطر همين مي خوام فرق اصلي و مشترك بودن رو بدونم. چون F6400 مستقيم از خارج وارد مي كنن ولي F6450 رو بنظرم مونتاژ ايران باشه حالا دقيق نمي دونم.
دوست عزیز متاسفانه اینو موقع خرید تست نکردم ولی رفتم خونشون حتما تست میکنم و همینجا مینویسم
بله! منم کمی صبر میکنم. امیدوارم از این شرایط ... تخیلی که هستیم خارج بشیم! آخه یه tv چرا چهار میلیون تومان؟!!
در مورد اصل بودم هم بنظر من باید دقیقن همون مدلی که توی سایتش هست گیر بیاریم مثلن sony-w800 چینیه و در بخش چین سایت sony هم ذکر شده ولی sony-w804 مالزیه چون در بخش مالزی سایت sony ذکر شده!
من دقت کردم برای سامسونگ هم همینه یعنی یه سری از محصولات در بخش ایرانی سایت samsung هست که در بخشهای دیگه نیس!
فعلن تو دزدبازار ایران بنظرم این یکی از راه های مقابله با کلاهبرداران است!
بچه ها يكي از آشنايان مي خواد تلويزيون 46 اينچ زير 3 ميليون بخره كه كيفيتش عالي باشه و سه بعدي هم باشه
اسمارت هم نباشه مهم نيست چون مي خواد دانگل mini pc بهش وصل كنه ( 4 هسته اي با 2 گيگ رم يعني در حد f8800 سامسونگ! )
از اين لينك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظرتون بهش بگم مثل من بياد f6400 سامسونگ بگيره ؟ يا پيشنهاد اون بهتره؟
الان سامسونگ F6400 دو هسته اي هست ولي اون دانگل 4 هسته اي با دو گيگ رم بهش وصل مي كنه قدرت هوشمند بودن تلويزيون و امكانات بيشتري خواهد داشت مثل بلوتوث و...
ولي من ميگم f6400 داراي micro dimmingهست ولي ممكنه سري هاي ديگه نداشته باشند.
حالا بنظر شما براي ايشون بهترين مدل تلويزيون تا 3 تومن كه هوشمند هم نباشه چي پيشنهاد ميديد.
باز هم متشكر
mosicr77
10-12-2013, 17:27
بچه ها يكي از آشنايان مي خواد تلويزيون 46 اينچ زير 3 ميليون بخره كه كيفيتش عالي باشه و سه بعدي هم باشه
اسمارت هم نباشه مهم نيست چون مي خواد دانگل mini pc بهش وصل كنه ( 4 هسته اي با 2 گيگ رم يعني در حد f8800 سامسونگ! )
از اين لينك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظرتون بهش بگم مثل من بياد f6400 سامسونگ بگيره ؟ يا پيشنهاد اون بهتره؟
الان سامسونگ F6400 دو هسته اي هست ولي اون دانگل 4 هسته اي با دو گيگ رم بهش وصل مي كنه قدرت هوشمند بودن تلويزيون و امكانات بيشتري خواهد داشت مثل بلوتوث و...
ولي من ميگم f6400 داراي micro dimmingهست ولي ممكنه سري هاي ديگه نداشته باشند.
حالا بنظر شما براي ايشون بهترين مدل تلويزيون تا 3 تومن كه هوشمند هم نباشه چي پيشنهاد ميديد.
باز هم متشكر
داداش 46 اینچ 3 بعدی زیر 3 تومن باید از بانه بخره وگرنه تو بازار عادی پیدا نمیکنه
در ضمن بهش پیشنهاد کنید که 6400 بخره که نسبت به قیمتش عالیه
راستی خودتون هم 6400 خریدید.مبارک باشه
راضی هستید؟؟؟
خودم هنوز وقت نكردم بخرم
اون رفيقمون از دوبي مي خواد بخره و مثل بانه براش ارزون حساب ميشه. ولي نمي دونه چه مدلي بخره كه كيفيتش خوب باشه. اگه 42 اينچ هم باشه مشكلي نيست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.