ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل بالا نيامدن ويندوز

roohoravan
21-11-2013, 12:42
با سلام.دوستان ؛ ويندوز من در مرحله خوش آمد گويي ويندوز گير ميكنه و بالا نمياد.چند بار ويندوز هم عوض كردم ولي مشكل حل نشد. اگر هم بالا بياد بعد از نيم ساعت هنگ ميكنه و بايد ريستارت كنم و باز در مرحله خوش آمدگويي گير ميكنه.ممنون ميشم كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
21-11-2013, 17:00
با سلام.دوستان ؛ ويندوز من در مرحله خوش آمد گويي ويندوز گير ميكنه و بالا نمياد.چند بار ويندوز هم عوض كردم ولي مشكل حل نشد. اگر هم بالا بياد بعد از نيم ساعت هنگ ميكنه و بايد ريستارت كنم و باز در مرحله خوش آمدگويي گير ميكنه.ممنون ميشم كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید این مرحله رد میشه یا نه
درست نشد باید هارد و اتصالات هارد پاور و رم سیستم بررسی بشه

roohoravan
21-11-2013, 18:09
درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید این مرحله رد میشه یا نه
درست نشد باید هارد و اتصالات هارد پاور و رم سیستم بررسی بشه
ميشه بفرماييد چه جوري پاك كنم؟ ممنون

EXTREME
21-11-2013, 18:42
ميشه بفرماييد چه جوري پاك كنم؟ ممنون

سیستم رو روشن کردین تند تند f8 رو بزنید وارد محیط سیف مود بشید و از تو دیوایس مینیجر درایور گرافیک رو آنیستال کنید و ریست کنید سیستم رو

roohoravan
21-11-2013, 21:40
سیستم رو روشن کردین تند تند f8 رو بزنید وارد محیط سیف مود بشید و از تو دیوایس مینیجر درایور گرافیک رو آنیستال کنید و ریست کنید سیستم روخیلی ممنون.اگه نرم افزار فریز deep.freeze روی سیستم باشه باید پا ک کنم ؟

EXTREME
21-11-2013, 22:04
خیلی ممنون.اگه نرم افزار فریز deep.freeze روی سیستم باشه باید پا ک کنم ؟

بهتره پاک کنید و بررسی کنید دوباره