مشاهده نسخه کامل
: مشكل بالا نيامدن ويندوز
roohoravan
21-11-2013, 12:42
با سلام.دوستان ؛ ويندوز من در مرحله خوش آمد گويي ويندوز گير ميكنه و بالا نمياد.چند بار ويندوز هم عوض كردم ولي مشكل حل نشد. اگر هم بالا بياد بعد از نيم ساعت هنگ ميكنه و بايد ريستارت كنم و باز در مرحله خوش آمدگويي گير ميكنه.ممنون ميشم كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام.دوستان ؛ ويندوز من در مرحله خوش آمد گويي ويندوز گير ميكنه و بالا نمياد.چند بار ويندوز هم عوض كردم ولي مشكل حل نشد. اگر هم بالا بياد بعد از نيم ساعت هنگ ميكنه و بايد ريستارت كنم و باز در مرحله خوش آمدگويي گير ميكنه.ممنون ميشم كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید این مرحله رد میشه یا نه
درست نشد باید هارد و اتصالات هارد پاور و رم سیستم بررسی بشه
roohoravan
21-11-2013, 18:09
درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید این مرحله رد میشه یا نه
درست نشد باید هارد و اتصالات هارد پاور و رم سیستم بررسی بشه
ميشه بفرماييد چه جوري پاك كنم؟ ممنون
ميشه بفرماييد چه جوري پاك كنم؟ ممنون
سیستم رو روشن کردین تند تند f8 رو بزنید وارد محیط سیف مود بشید و از تو دیوایس مینیجر درایور گرافیک رو آنیستال کنید و ریست کنید سیستم رو
roohoravan
21-11-2013, 21:40
سیستم رو روشن کردین تند تند f8 رو بزنید وارد محیط سیف مود بشید و از تو دیوایس مینیجر درایور گرافیک رو آنیستال کنید و ریست کنید سیستم روخیلی ممنون.اگه نرم افزار فریز deep.freeze روی سیستم باشه باید پا ک کنم ؟
خیلی ممنون.اگه نرم افزار فریز deep.freeze روی سیستم باشه باید پا ک کنم ؟
بهتره پاک کنید و بررسی کنید دوباره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.