ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا این عکس فوتوشاپ شده...

senaps
20-11-2013, 18:27
با سلام...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا این عکس، فوتوشاپ هست؟ راهی هست که بشه وضعیت نوریش رو برگردوند و بررسی بشه؟ من یه عکس از یه ماشین دیدم که روش یه جور فیلتر اعمال کرده بودن که چون روشنایی یه قسمتی دستی بود، نسبت به بقیه‌ی قسمت‌های عکس زار میزد که تقلبی بوده.... کسی اون روش رو بلده؟

دلیل پخش شدن رنگ در قسمت دم این عکس چیه؟؟؟

الان مثلا این عکس رو دوستان دیگه برای بررسیش ایجاد کردن که یکدست هست ظاهرا...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این ایراد هایی هستش که خودم به این عکس گرفتم...

شمارهی یک، پخش شدی رنگ ها رو نشون میده!! و شمارهی دو، اختلاف نویز و روشنایی در یک سطح برابر!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازم پخش شدگی رنگ!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان واقعا شرمنده، ولی راجع به این مسئله و این عکس کلی بحث شده و خیلی داریم سعی میکنیم که ببینیم ماجراش چیه و اگر تقلبی نباشه بشینیم بقیه‌اش رو تحلیل بکنیم! ...
لینک به بحث...: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اخرین پست صفحه به بعد...!!

sayanermia
20-11-2013, 19:09
به نظر من که فتوشاپه محضه! قسمت هایی که مشخص کردم نشون میده دور بری ناشیانه صورت گرفته (البته اینو فتوشاپ کار ها بیشتر متوجه میشن و افراد معمولی که با فتوشاپ کار نکردن شاید متوجه نشند و برای همینم یه عده دال بر واقعی بودنش می دونن )
دور بری ها ناشیانه بوده که در قسمت بالایی فتوشاپکار برای اصلاحش اومده یکم لبه هارو blur کرده!
در قسمت زیرین اومده دوربری رو طبیعی جلوه بده ولی خراب کرده :n02:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senaps
20-11-2013, 19:20
دلایل قانع کننده تر موجود هست برا این مسئله؟؟ چون لبه ها در تمام اطراف و حالا مشخصا اون قسمتی که شما مشخص کردی، به وضوح بلور شده یه خط نازکی‌اش که توی کراپ 200٪ تابلو میباشه!...
ولی بیشتر از این دلیل نیازه برای اثبات این مسئله... چیزی که نشه بزنن تو سرش! :)...

sayanermia
20-11-2013, 19:35
دوست عزیز بلر بودن لبه ها بهترین دلیله!

senaps
20-11-2013, 19:55
بله خوب بهترین دلیل از نظر من هم هست، ولی متاسفانه دوستان دیگه قبول نمی‌کنن!!....
دلیلش هم اینه که این عکس از این زاویه تا به حال نبوده...و اولین باره که از این زاویه عکس جنگنده داره دیده میشه! :)

----Ali----
25-11-2013, 19:18
کاملا مشخصه فتو شاپه,دوستایی که کار کردن با این برنامه با یه نظر متوجه موضوع میشن....