ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن چند سیستم

vaheeed
19-11-2013, 15:48
سلام
یک مودم مبین نت دارم ، 2تا سیستم با کابل وصل هستن و 2 تا لپ تاپ با وایرلس ، سیستم ها داخل network نشون داده نمیشن ، تنظیمات advanced sharing رو هم انجام دادم که نشون داده بشن و اجازه استفاده از فایل های share رو داشته باشن پسوردها هم خاموش ، هم برای public و هم برای Home or work ، فایروال هم خاموشه آنتی ویروس هم نود32 ورژن 6 نصبه که اونم غیرفعال کردم درست نشد !!! دیگه نمیدونم باید چیکار کنم که بیان داخل share همه سیستم ها ، لطفا راهنمایی کنید ، نرم افزاری نیست که داخل شبکه بشه یه فولدر ساخت که از اون استفاده بشه؟؟
ممنون

Ali_RNT
19-11-2013, 15:56
Home group روشنه؟

vaheeed
19-11-2013, 16:12
منظورتون همون پیغامی هست که اول وصل شدن به شبکه میاد؟؟ اونو یا زدم روی public یا home or network

Ali_RNT
19-11-2013, 17:13
برید به کنترل پنل و وارد قسمت Network and internet بشید و Home group رو انتخاب کنید.با snipping tool یه شات بگیرید و بذارید...

FerineFast
19-11-2013, 21:36
باید با IP دستگاه ها که از توی detail کانکشن پیدا می کنید دستگاه ها رو پینگ کنید ببینید همدیگرو می بینند یا نه!؟
اگر دیدند یکبار با IP به صورت رو به رو وصل بشید ، برای مثال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vaheeed
20-11-2013, 08:32
ممنون مشکل حل شد ، من قبلا با انتی ویروس غیر فعال امتحان کرده بودم ولی جواب نداد ولی این بار انتی ویروس رو برای network برای همیشه غیر فعال کردم بعد از حدود 10 ، 15 دقیقه درست شد اومدن داخل شبکه ، بازم همه دوستان تشکر میکنم