ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا همه ی پروسه ها در task manager نشان داده می شوند؟

zhramb
18-11-2013, 09:36
سلام دوستان
من یه رایانه با منابع پایین دارم و یه جورایی استفاده ی بهینه از منابع برام خیلی مهمه.
رم:256
سی پی یو:celeron 2/40 hrz
و...
مدتیه که سرعت خیلی اومده پایین.من تو تسک منیجر که نگاه می کنم معمولا 100 مگ از رم رو اصلا نشون نمیده.مجموع رم پروسه های در حال اجرا رو حساب میکنم و با مقدار رم خالی جمع می کنم.همیشه 100 مگش گمه.به نظرتون مشکل از رمه ؟ چون این قبلا تا این حد وضعش وخیم نبود :n02:
مرسی:n16:

amir200812
18-11-2013, 09:52
بهتره از صفحات تسک منجرر یک عکس قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد...

absineh
18-11-2013, 09:54
پایین آمدن سرعت سیستم علت های زیادی دارد که یکی ویروس ، خرابی پاور،هارد اول از هرچیز با یک آنی ویروس بروز سیستم را ویروس کشی کنید،تست رم با نرم افزارmemotest تست کنیدوقطعات را ازنظرولتاژ ودما با نرم افزارهای موجود مثل hw monitor یا hw info یا میتوانید با نرم افزار born in test تمام قطعات را تست میکند ومیتوانید حتی مانیتور کنید،هارد را دیفراگمنت انجام بدیدوسرعت را تست کنید.

zhramb
18-11-2013, 22:18
بهتره از صفحات تسک منجرر یک عکس قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد...
بفرمایید اینم دو عکس در دو حالت مختلف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

zhramb
18-11-2013, 22:35
پایین آمدن سرعت سیستم علت های زیادی دارد که یکی ویروس ، خرابی پاور،هارد اول از هرچیز با یک آنی ویروس بروز سیستم را ویروس کشی کنید،تست رم با نرم افزارmemotest تست کنیدوقطعات را ازنظرولتاژ ودما با نرم افزارهای موجود مثل hw monitor یا hw info یا میتوانید با نرم افزار born in test تمام قطعات را تست میکند ومیتوانید حتی مانیتور کنید،هارد را دیفراگمنت انجام بدیدوسرعت را تست کنید.
هاردمو دفرگمنت کردم قبلا تاثیر چندانی نداشته!حافظه ی پیجینگ رو هم زیاد کردم.دیگه با ccleaner رجیستری و کوکی و اینا رو فیکس کردم و هر کار که به ذهنم میرسید.
همونطور که فرمودید رم رو با ,memotest تست کردم و مشکلی نداشت.و تست سخت افزاری هم با hwmonitor انجام دادم.
این هم نتایجی که hwmonitor نشان داده:

zhramb
18-11-2013, 22:37
نیدونم چرا این شکلیه روش کلیک کنید ولی درست نمایش داده میشه

Erfan.B
18-11-2013, 22:38

سلام.
شما کندی سرعتت به خاطر dumprep هست.
دامپ ریپورتر معمولاً وقتی اجرا می شه که یه برنامه ارور بده و خارج بشه.
شما می تونی دامپ ریپورتر رو end proccess کنی.

برای تسک منجر هم برنامه زیاده ، از خود کومودو هم می تونی استفاده کنی ، این برنامه هم توصیه می شه :

Process Explorer 15.40

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zhramb
18-11-2013, 23:05
ممنون
میشه این برنامه ای رو که باعث خطا میشه پیدا کرد؟

ADRIEN
19-11-2013, 00:56
بله
تلاشششششششششششششششششششش

amir200812
19-11-2013, 05:44

مشکل شما کم شدن رم نیست!
*قبلا گفته بودید 100 مگ از رمتون رو نشون نمیده!

این کاملا طبیعی هست، چون سیستم عامل سعی میکنه همیشه مقداری جای خالی در رم نگه داره و رم رو 100% لود نکنه!
اگه 100% لود بشه، سرعت سیستم بقدری پاین میاد که باز کردن یک صفحه وب هم با مشکل روبرو میشه.

مشکلی که شما دارید اینه که پروسس هایی ممکن هست باشه که بیشتر از حد طبیعی از رم استفاده میکنند! باید بررسی کنید که این مشکل از چی هست(حالا ممکنه ویروس باشه، ممکنه مشکل از سیستم عامل باشه و ...)

ولی در کل اگه یک رم 256 یا 512 دیگه روی سیستم قرار بدی، کارایی خیلی بالاتر میره...

zhramb
19-11-2013, 09:31
بله
تلاشششششششششششششششششششش
ممنون
تلاش شما در پاسخ به پرسش من کاملا مشهود بود و ممنون که سعی دارید این ویژگی تون رو به من هم منتقل کنید :n10:

zhramb
19-11-2013, 09:44
ولی در کل اگه یک رم 256 یا 512 دیگه روی سیستم قرار بدی، کارایی خیلی بالاتر میره...
ممنون جناب امیر.آیا این حرف که نمیشه رم 256 و 512 رو کنار هم قرار داد درسته؟

amir200812
19-11-2013, 10:49
ممنون جناب امیر.آیا این حرف که نمیشه رم 256 و 512 رو کنار هم قرار داد درسته؟

نه! میشه استفاده کرد!
ولی برای جواب دقیق تر، مدل مادربوردت رو بگو تا چک کنم...

Erfan.B
19-11-2013, 18:57
آیا این حرف که نمیشه رم 256 و 512 رو کنار هم قرار داد درسته؟

می شه استفاده کرد مخصوصاً رو سیستم های قدیمی.
ولی بعضی وقت ها به دلیل این که تایمینگ ها یکی نیست احتمال بروز BSOD یا همون صفحه ی مرگ خیلی زیاده.
در ضمن به نظرم ارزش نداره رو سیستم قدیمی خیلی از لحاظ سخت افزاری مانور بدی ، به همون حال رهاش کنی بهتره ، فقط از لحاظ نرم افزاری اپتیمایزش کن.
برنامه ای که شدیداً واسه سیستم های قدیمی توصیه می شه (و البته رو سیستم های جدید فقط از رم) برنامه ی Eboostr هست.
شما یه فلش بندازی تنگ سیستمت (به شرطی که سرعت خوندن و نوشتن زیاد باشه) به جرأت می تونم بگم خیلی سرعت رو می بره بالا (از Readyboost) خیلی بهتره.

این پست رو بخون خالی از لطف نیست :

forum.p30world.com/showthread.php?t=381276

zhramb
19-11-2013, 21:51
نه! میشه استفاده کرد!
ولی برای جواب دقیق تر، مدل مادربوردت رو بگو تا چک کنم...

zhramb
21-11-2013, 15:36
پس چی شد؟
نکنه انقدر داغون بود روتون نشد بگین؟:n09: